Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Szia Tünde!
Sajnálom, bár még nincs veszve semmi, amíg nem jön meg. Milyen tesztet vettél?
Evi
Szia Zoé! Persze, amíg nem jön meg eszeveszettül, addig azért reménykedem, de nem akarom beleélni magam :) Inkább lelombozom, hogy ha bármi mégis van, akkor max jóízűt fogok nevetni ezen ;) Most csak annyit érzek, hogy fáradt vagyok, de ez munka miatt van szerintem. Ma is volt már kis barna... De nem érzem még mindig úgy, hogy megjönne... Na mindegy :) Várni tudok csak.
Üdv,
Tünde
Szasztok!
Hú lányok, egyre izgibb a helyzet! Zoé, szerintem is nagyon gyanús a dolog, drukkolok nagyon, hogy baba legyen.
Tünde neked is, kis barnázás is még simán belefér.
Nekem ma még feljebb ment a hőm, már 37C volt reggel, és egész délelőtt görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni. De ilyenkor már a hőm szokta jelezni, néhány tizedet le szokott menni mikor megjön. Ma is teszteltem, de negatív sajnos. Nehezem viselem a várakozást! :(
Zoé: Ez a predictor azt mondja h nagyon érzékeny, mar mesi előtti napra is 99%-t ír. Van akinek nem vált be de sokaknal azt olvastam itt hogy igen. Ha van dm a közeledben ott most neztem meg h vagy 10 fajta is van.
Evi: Köszi. Még mindig nem érzem hogy megjönne. A fura az hogy múlt hónapban mar 2-3 nappal elotte arra ébredtem hogy na most Megjött. Erre 2 napra rá de jött. Most meg... Na mindegy majd irok hogy hogyan alakul a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!