Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/553 anonim ***** válasza:

Szia Tünde!

Sajnálom, bár még nincs veszve semmi, amíg nem jön meg. Milyen tesztet vettél?

Evi

2016. márc. 5. 22:27
 172/553 anonim ***** válasza:
Szia Evi! Predictor early-t csinaltam es negatív lett. Szóval szerintem ez a hónap nem sikerült :( Nektek meg mindig drukkolok! Kérek am pozi teszteket:) Szivesen nézegetem :) Tünde
2016. márc. 6. 08:44
 173/553 anonim ***** válasza:
Tünde nincs veszve semmi!Nekem 1,5 napig tartott mist csak és nagyon gyenge volt.Nem tudom hogy front van,lesz de ma reggel még egyfolytában szédüök az éjszaka nagyon hányingerem volt meg hőhullám volt rajtam.Szerda körül tesztelek még egyet lehet késői beágyazódás volt vagy csak megtréfál a szervezetem.Anyukám mondta valamelyik nap hogy mikor vele terhes volt akkor az első 2 hónapban neki is megjött.Majd látjuk mi lesz.Az első terhességemnél nem jött meg.Zoé
2016. márc. 6. 10:25
 174/553 anonim ***** válasza:

Szia Zoé! Persze, amíg nem jön meg eszeveszettül, addig azért reménykedem, de nem akarom beleélni magam :) Inkább lelombozom, hogy ha bármi mégis van, akkor max jóízűt fogok nevetni ezen ;) Most csak annyit érzek, hogy fáradt vagyok, de ez munka miatt van szerintem. Ma is volt már kis barna... De nem érzem még mindig úgy, hogy megjönne... Na mindegy :) Várni tudok csak.

Üdv,

Tünde

2016. márc. 6. 10:45
 175/553 anonim ***** válasza:
Zoé: Neked azért ez eléggé biztató! Másfél nap nagyon rövid mensinek! Ott valaminek lennie kell szerintem! És nagyon remélem baba van a dologban:) A későit sokan írták már, hogy csak később tudták kimutatni, és gyenge menzesz még ráadásul normális is. Na drukkolok neked! Bár én nem bírnám ki és naponta tuti tesztelgetnék :D Hajrá!
2016. márc. 6. 10:48
 176/553 anonim ***** válasza:
Nincs itthon teszt.Majd szerdán megyek és veszek lehet több fajtát mert itt a helyi patikába csak egyfajta van.Zoé
2016. márc. 6. 11:54
 177/553 anonim ***** válasza:

Szasztok!

Hú lányok, egyre izgibb a helyzet! Zoé, szerintem is nagyon gyanús a dolog, drukkolok nagyon, hogy baba legyen.

Tünde neked is, kis barnázás is még simán belefér.

Nekem ma még feljebb ment a hőm, már 37C volt reggel, és egész délelőtt görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni. De ilyenkor már a hőm szokta jelezni, néhány tizedet le szokott menni mikor megjön. Ma is teszteltem, de negatív sajnos. Nehezem viselem a várakozást! :(

2016. márc. 6. 12:14
 178/553 anonim ***** válasza:
Evi (mindig lehagyom)
2016. márc. 6. 12:14
 179/553 anonim ***** válasza:

Zoé: Ez a predictor azt mondja h nagyon érzékeny, mar mesi előtti napra is 99%-t ír. Van akinek nem vált be de sokaknal azt olvastam itt hogy igen. Ha van dm a közeledben ott most neztem meg h vagy 10 fajta is van.

Evi: Köszi. Még mindig nem érzem hogy megjönne. A fura az hogy múlt hónapban mar 2-3 nappal elotte arra ébredtem hogy na most Megjött. Erre 2 napra rá de jött. Most meg... Na mindegy majd irok hogy hogyan alakul a dolog :)

2016. márc. 6. 13:31
 180/553 anonim ***** válasza:
És Tünde voltam :) En is lehagyom :)
2016. márc. 6. 13:31
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!