Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Csajok, azt hiszem, hogy en marciusban nem tesztelek lozitivat, max a honap utolso napjan.
Max 2 nap es nekem meg fog jonni, leesett a homersekletem. Meg nincs cover line alatt, de altalaban fokozatosan szokott lemenni odaig 2-3 nap alatt. 11. Dpo-n ez beagyazodastol mar nem igen lehet, ahhoz keso van, szoval mensi lesz belole.
Csinaltam egy tesztet, azt a fajtat, amit ket napja. Most is latszik rajta valami, de halvanyabban, mint akkor, szoval nagy esellyel ez a teszt ilyen. De nem pozitiv, az egyerrelmu.
Legalabb mar ezt is tudom, van meg sok ilyen tesztem, kovetkezo alkalommal halvany vonallal meg nem fogok foglalkozni.
Lányok-lányok! Még bármi lehet! Magamnak is ezt mondom. A hőm nekem is esett mára, de már csak röhögök ezen a görbén. Ez sok minden, csak nem görbe. 9én doki, és vagy terhesség, vagy kezelés. :/
Zoé! Nagyon szurkolok! Nem rövid a lueális fázisod? Ne értsd félre, nem vegzállak, csak olyannak tűnik, az pedig be kavarhat. Bár én mélyen csendben maradok, amilyen görbéket tudok produkálni.
Eszti
Egyebkent erdekes ez a lutealis fazis. Nekem is 12-13 napos, de regebben kereken 14 volt. Mirenam volt fen majd 3 evig, tavaly tavasszal vetettem le es igy allt vissza a ciklusom, hogy kicsit kesobb van ovum, de rovidebb lett a lutealis. A dokim azt mondja, hogy 10-11 nap felett meg jo, ha egyebkent a peteeres es a hormonok rendben vannak.
Koszonom a biztatast, de en mar lezartam magamban ezt a ciklust. Max kellemesen meglepodok.
Amugy is lett, ami elterelje a figyelmemet. Ugye negy napja alig alszom, mert a gyerekek betegek voltak. Ma pedig mar en is. Reggel ota hasmenesem van es olyan hanyingerem, hogy elviselhetetlen. Egyszer probaltam meg enni egy fel szelet kenyeret, de nem erte meg...
Es eppen azon gondolkodtam egy oraja, hogy en most tenyleg ezt akarom??? Normalis vagyok???
Marmint a hanyingerre, meg a ki tudja meddig tarto ejszakazasra gondolok. :D
De kozben tudom, hogy megeri. :)
Nem elso babasok: nektek milyenek voltak a korabbi terhessegeitek?
Rosszul voltatok?
En az elso ket gyerekkel egyaltalan nem, meg csak emelyges sem volt egyszer sem.
A harmadik terhessegem pedig 11 hetig tartott, de kb az elejetol rosszul voltam. Hanyni nem sokszor hanytam, pedig neha mar szo szerint vagytam ra, mert a legtobb napon felkelestol lefekvesig hanyingerem volt es szedultem. nagyon kivancsi vagyok, hogy legkozelebb milyen lesz, de szivesen kihagynam ezt a reszt, vagy nem bannam, ha csak a nep elso felere korlatozodna az erzes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!