Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Szia Abigel! :)
A ferjem is megnezte a tesztet, azt mondja, hogy o is lat rajta halvany csikot. Nekem nem egyertelmu, szoval elorebb nem vagyok. Irtam ki egy kerdest is.
De ugy dontottem, hogy megismetlem holnap, csak akkor jelentkezek be orvoshoz, ha azon is lesz valami.
Ilyen lett, a masodik linken is az en tesztem van, csak raktam ra kontrasztot, mert fotozva siman nem latszik a szine ugy, mint eloben.
Ez tizes teszt, cassanovum a neve, netrol van es en kulfoldon elek, szoval nem hiszem, hogy ismert. Allitolag jo.
Csinaltam egy masik fajtat, 25-os az, azon is latszik valami.
Lehet, hogy veszek egy clearblue plus-t, az elozo babanal (aki sajnos nem maradt velunk) a 10. dpo-n az a teszt mar egyertelmu lett delutani pisibol is.
Szoval itt tartok, de bevqllom, hogy kicsit meg is ijedtem. Elegge felek ettol a terhessegtol. A babat akarom, de neha ugy erzem, hogyha terhes leszek, akkor minden nap egy kihivas lesz. Szo szerint felek.
Sziasztok!
Nekem is úgy tűnik, hogy ez pozitív, élőben meg biztos még jobban látszik.
Sajnálom kedves Kérdező, de még lehet feljebb megy a hőd.
Zoé te kibírod a teszttel péntekig? Hányadik dpo-n leszel akkor?
Nekem végre felfelé halad a hőm, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy melyik napon is volt az ovu-m.
Megnéznétek a görbém, ti melyik napra tennétek?
Beírtam még 2 másik görbevezetős oldalra az adataimat, de mindegyik máshova tette az ovu időpontját.
Amúgy előző hónapokban 10-11. nap környékén volt mindig.
Evi voltam.
Evi:
Szerintem 11. nap, ahova behuzta. Latom, hogy elozo ciklusod is 25 napos volt, szoval ahhoz is stimmel a 11. nap.
Meg utana is lehetne eselyes, mielott elkezdett erosebben felmenni a hod, viszont latom, hogy akkor meg negativ ovuteszted volt. Szoval marad a 11-es tippem.
Ha nagyon-nagyon biztosra akarsz menni es egyebkent pontos a mensid, akkor meg varj egy napot. Ha holnap nem jon meg, akkor kovetkezo nap tesztelj.
En mondjuk az elso ket terhessegemnel a mensi esedekes napjan reggel teszteltem, mert (erdekes modon) nekem mindig megjon, mire felebredek. Mivel azokon a reggeleken nem volt verzes, igy teszteltem.
De ha nem felsz az esetleges negativtol, akkor mar holnap reggel is csinalhatsz egyet. Az a dolgon nem valtoztat semmit.
Hello!!
Én is látok 2.csíkot! Tesztelj még, várjuk a híreket!
Lányok! Még csak halkan örülök, de elindult a hőm felfelé! Még semmi sem biztos, csak, hogy a melleim fájnak (2gyerek után fura), a derekam leszakad. Valami biztos elindult, már csak az a kérdés, sikerül-e megmaradnia.
Hogy vagytok? További tesztek lassan valakiknél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!