Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!2016. febr. 11. 13:17
121/553 anonim válasza:
Köszi Evi!Beregiszrálva már bevagyok.Megpróbálom ha a gyerek este elalszik mert ilyenkor képtelenség ilyet csinálnom.Nekem mell fájdalom nem szokott lenni most meg van.De más nincs így lehet ez a hónap is negatîv lesz.Na de még van 2 nap a nem vártig aztán majd látjuk.Zoé
122/553 A kérdező kommentje:
Zoé, mennyi idős a gyereked? És fiú, lány?
2016. márc. 1. 16:54
125/553 anonim válasza:
Jelentem, nálam a mai nap pipa, nem jött meg. Ma kellett volna, reggel szokott... melleim érzékenyebbek, mint reggel voltak. Kibírom, nem tesztelek, de valamiért úgy érzem, pozitív lesz, ha megcsinálom. :)
127/553 anonim válasza:
Ez eddig a ciklusom sajna túl sokat nem tudtunk együtt lenni közbeszólt egy kis nátha.Zoé
129/553 A kérdező kommentje:
Zoé hány naposak a ciklusaid? Még csak most a 24.nap, és már megjött volna? (Hú, lehet valamit nagyon félre értettem.)
Mondjuk én is látok esélyt, de akkor lány lesz! :) és ha előbb volt péd, mint ahogy a program behúzta, akkor az már jó! Hány napos a luteális fázisod egyébként?
Eszti
2016. márc. 1. 20:43
130/553 anonim válasza:
Kedves Eszti!25 naposak a ciklusaim.Zoé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!