Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Tunde: en is pont igy vagyok. Semmit, de tenyleg semmit nem erzek. Se babara, se mensire utalo jelek nincsenek...
Eszti: 07:43-as valaszt en irtam. Ma reggelre visszament a homerseklet, ilyen meg nem volt. Altalaban ha 4 tizedet esik a lutealis vegen, akkor mar csak tovabb csokken. Holnap reggel meglatom, mert nekem holnap kellene mar megjonnie. Nagyon-nagyon max holnaputan, bar a 14. dpo-t ritkan erem el, a 13-on szokott jonni a mensi.
En egyebkent meg mindig sz.rul vagyok, bocsi a kifejezesert. Ugy erzem, hogy meg az is kijon belolem, amit egy honapja ettem meg.
Pedig ket napja alig eszek, nem is merek mar, de nem is kivanom, mert emelygek folyamatosan.
Minden elismeresem annak, aki ezt heteken, honapokon at birja terhesen. Nekem ez a ket nap is mar kettovel tobb, mint amennyit elviselhetonek tartok...
Többektől olvastam itt és beszéltem is ismerősökkel, hogy ki mit érzett, de hogy ennyire semmit se érezzen valaki néhány nappal előtte az is ritkaság, mint ahogy az is, hogy valakinek sok tünete legyen... Nagyon kíváncsi vagyok a hétfőre.
Zoé: akkor lehet reménykedni tovább! Nekem is első nap reggelén megjön, akkor vagyok nagyon rosszul, görcsölök, de nagyon, viszont a második és harmadik nap nagyon erős. Ha ez kimaradt, akkor ott valami van! Lehetséges nálad is, hogy emlékezett a szervezeted, hogy na most kéne... De valami megakadályozza ;) Szurkolok!
Üdv,
Tünde
Húúú Zoé, akkor lehet, hogy mégis sikerült?! Tesztet nem szeretnél csinálni?
Tünde Te is hétfőn tesztelsz? Én is akkorra tervezek egyet. Te hányadik dpo-n leszel akkor? Én ha minden igaz, akkor a 12.-en.
Többiek? Hogy álltok lányok? Lassan mindenkinek itt van az idő a tesztelésre.
Nekem ma sokot görcsölget a hasam, mintha meg akarna jönni, de az még nagyon nem esedékes. Evi
Szia Evi!
Ciklus.hu-n írogaok magamnak mindent. Ma vagyok a 25ik napon. Pé után 12-vel. Én teljes kíváncsiságból és mert nem vagyok elkeseredős fajta, tegnap és ma is lőttem 1-1 x-epilt, de nagyon hófehérek voltak... Holnap is veszek, de sztem nézek valami érzékenyebbet, mert a 25-s hát sztem még nagyon nem tudná kimutatni. De most azt is várom, hogy jelezni fog e a testem, hogy megjön-e vagy sem. Ráadásul én január elején hagytam abba a gyógyszert, szóval nekem ez a 27 napos ciklus mindössze egy volt, szóval ez az első és az átlagom is :) Ami megnyugtatott, hogy a bogyó utáni első mensi is épp olyan volt, mint amire emlékeztem, erős, fájdalmas és 5 napos. Párom már kérdezgeti, hogy na mit érzek, lesz babánk? Hát még inkább lelombozom és nem mondom, h tesztelek, majd ha már két csíkos leszek tutira és erősödik is, akkor megmutatok neki egy szépet :) Addig magamnak csinálom csak a negatívokat :)
Azt akartam kérdezni, hogy milyen 10es érzékenységű van, ami nagyjából jó is? Mert kéne beszereznem, ahogy néztem, nekem itthon csak 25-sek vannak... 3-4 nappal meg előtte ezek nem fogják nekem kimutatni, főleg, ha nem is ovukor, de esetleg sikerült :) Köszi!
Tunde:
En nem Magyarorszagon elek, szoval nem nagyon vagyok kepben az otthoni tesztekkel.
De kettorol tudok velemenyt mondani a korabbi terhessegeim alapjan.
A One Step 10-es (szerintem) csak papiron 10-es, amugy nekem koran semmit sem mutatott akkor sem, amikor terhes voltam, sot, masik teszten mar egy hete viritott a pozitiv, amikor a one step 10 meltoztatott mutatni egy nagyon halvany masodik csikot.
Viszont a Clearblue Plus (nem digitalis, hanem a sima, ami plusz jelet rajzol terhessegnel) nekem nagyon koran pozitiv lett, konkretan 10. dpo-n es raadasul delutani, eroltetett pisibol. Ilyen volt:
De az elso ket alkalommal is ezt a fajtat hasznaltam aznap, amikor nem jott meg es mindketszer nem reggelibol, hanem delutan es akkor ez a fajta teszt mar nagyon eros pozi volt. Szoval hiaba 25-os, en azt mondom, hogy nagyon jo.
Itt meg a First response-t szeretik sokan, Magyarorszagon azt hiszem, hogy ez a Predictor early neven fut. En azert nem vettem meg soha, mert nagyon sok rossz velemenyt olvastam rola, nagyon sok esetben van rajta halvany csik akkor is, ha nincs terhesseg. En emiatt nem vallaltam be, ugysem hinnek neki. :)
Jah, Anni voltam.
Rolam annyit, hogy ma nem jott meg eddig, ugye nekem ma lenne a nem vart napja. Nagyon max holnap. Meg mindig nem erzek semmit, se mensire vonatkozoan, se terhessegre.
Reggel csinaltam egy tesztet, negativ lett. Nem One step teszt, de hasonlo kategoria. Berendeltem belole sokat, de azutan olvastam a velemenyeket rola es tobb rosszat irnak, mint jot (halvany pozi es nincs baba, vagy epp ellenkezoleg, mar egy hetes kesesnel is negativ, mig masik teszt teljesen pozitiv). Szoval nem tudom, hogy minek hasznalom, ugyse hiszek neki. Kiprobaltam egy ovutesztet is, azon halvanyan lett egy masodik csik, holnap ha nem jon meg, akkor megnezek meg egyet es ha erosebb rajta a csik, akkor megyek es veszek egy Clearblue-t.
Jah, az osszes eletkedvem elment amugy. Irtam ki egy kerdest a gorbemmel (11. dpo-n homerseklet leeses). Az egy dolog, hogy lehet a beagyazodas jele, de azt is irtak, hogy kesei beagyazodasbol altalaban korai veteles lesz. Utana olvastam es tenyleg, angol forumokon tobben emlegetik, hogy a kesei beagyazodas altalaban valamilyen fejlodesi rendellenesseg miatt van es ha sikeres is, 60-70%-ban veteles lesz belole rovid ido utan.
Az elozmenyeim es a korulmenyeim miat most ott tartok, hogy inkabb jojjon meg a mensim, mert alapban rettegek a vetelestol, igy meg mar meg jobban kellene felnem.
Es most megeskuszom, hogy soha tobbet nem olvasok utana semminek ennyire reszletesen.
Szia Anni!
Köszi! A predictor early-t múlt hónapban próbáltam mert fogászati röntgen miatt szerettem volna tudni, de az is nekem szépen negatív lett. Lehet hónap veszek egyet, nekem egy sem volt még fals pozi. Eddig mindegyik hófehér volt amiket csináltam. A clearblue plust még nem láttam sehol, de megnézem patikában, hátha.
Mondjuk elég rendszertelenül eszem, és lehet emiatt( ma sem reggeliztem, csak 2kor ebédeltem) kicsit érzem a hasam. Most inkább azt mondanám, hogy valszeg megjön, de még remélek :)
Én azért a helyedben nem adnám fel. Én is mindennek valamiért utánaolvasok, de hála égnek nagyon nem vagyok elkeseredős, így minden lepereg rólam, mert a rossz után elkezdek jókat olvasni és happy end-el záródóakat :)
Egy off: Erről jut eszembe! Nagyon kedves gyerekkori barátnőm orvosát jelölte egy neves orvosi elismerésre. 2 év megpróbáltatásait leírta, aki megtenné szavazna a dokinénijére? 3-djára úgy néz ki, nekik meglesz a happy end :) A története elolvasható: [link]
dr. Tidir Alisza Vaszilijevna a doktornője és a megmentője is :)
A cím Reményt ad
( 3 története kell kiválasztani, ezt tenni első helyre ha tetszett és email címet megadni ill visszaigazolni, hogy valós mailről ment, ennyi :) )
Mindenkinek köszi!
Üdv,
Tünde
Szia Tünde!
Evi vagyok. Nekem bevált az One Step 10-es teszt. Első terhességmnél a 12.dpo-n csináltam Gravi-Hcg tesztet, ami akkor nagyon halvány volt. Egy héttel később ismételtem meg, akkor már erős pozitív volt. Második babámnál berendeltem sok-sok One Step tesztet a vateráról és azzal tesztelgettem. 8. dpo-n éreztem először szurkálásokat a petefészkemnél, aznap délután megcsináltam egy tesztet, és extrém halványan láttam a második csíkot. Férjem nem nagyon látta. Másnap reggel 9.dpo-on is teszteltem, az már egyértelmű volt a férjem számára is, de még mindig halvány volt. Ezt követő napokban szépen erősödött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!