Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Bocsi, nem jól emlékeztem az első tesztem nevére, elővettem az emlékes dobozból, Intex Gravi-Hcg volt a neve. Fogalmam sincs milyen érzékenységű, de összehasonlítottam a második terhességemnél használt One Step teszttel (mindkettő 12.dpo-n készült), és az One Step valamivel erősebb volt.
Evi voltam.
Most mar szinte biztos, hogy en is mensizni fogok.
Esett a homersekletem 4 tizedet, de erzem is a hasam, hogy erzekeny, ilyen szokott lenni mensi elejen. Azoval ma biztos, hogy elkezdodik.
Csalodott nem vagyok, kicsit megnyugodtam, hogy igy lesz idom elintezni az orvost a kovetkezo honapban es elmenni vizsgalatokra, amire kuldeni fog.
Szoval Zoe: en veled tartok. :)
Persze Zoe, egy tesztet meg csinalhatsz, mert a masfel nap eleg keveske. Nem veszitesz semmit.
Nekem kozben indulgat a mensi is aprankent, jol ereztem en reggel, hogy erzekeny a hasam es a hogorbe most sem csapott be. Legalabb latom, hogy mukodik ez rendesen. :)
Meg azt hiszem, hogy a megerzeseim is jok voltak.
Anni
Sziasztok!
Utóbbi 2nap mentünk mindenfelé a kicsikkel. Nincs semmilyen tünetem, bár ha van időm figyelni, a szokásos derekam fájása megvan. Nekem nincs göebém. Kokrétan 3napja olyan alacsony a hőm, amilyen nem szokott lenni.
Kissé hiányos görbém: [link]
Nyákom olyan termékeny kinézetű, de én nem értem ezt. 9én orvos
Oké, lányom is a 69.ciklusnapon fogant, de...
Tippek?
Eszti
Hú Eszti, tényleg érdekes a görbéd. Akkor még mindig nem volt ovud? Vezetted a görbéd ezelőtt is? Máskor is szokott hasonlóan alakulni?
Nekem valószínüleg később volt ovum, mint ahova a gép behúzta. Szerintem a 14. ciklusnapomon. Ma nem bírtam magammal, csináltam egy tesztet, sajnos negatív, ezért remélem a későbbi ovut, mert akkor még nincs veszve minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!