Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/553 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem jól emlékeztem az első tesztem nevére, elővettem az emlékes dobozból, Intex Gravi-Hcg volt a neve. Fogalmam sincs milyen érzékenységű, de összehasonlítottam a második terhességemnél használt One Step teszttel (mindkettő 12.dpo-n készült), és az One Step valamivel erősebb volt.

Evi voltam.

2016. márc. 4. 20:36
 162/553 anonim ***** válasza:
Anni hajrá drukkolok!Nekem tegnap sajna megjött ma extra kevés van csináltam egy tesztet negatív.Nem gond én bízok március végi nyusziban hogy pozitív tesztet hoz.Addig serényen próbàlkozunk majd!Zoé
2016. márc. 4. 21:36
 163/553 anonim ***** válasza:

Most mar szinte biztos, hogy en is mensizni fogok.

Esett a homersekletem 4 tizedet, de erzem is a hasam, hogy erzekeny, ilyen szokott lenni mensi elejen. Azoval ma biztos, hogy elkezdodik.

Csalodott nem vagyok, kicsit megnyugodtam, hogy igy lesz idom elintezni az orvost a kovetkezo honapban es elmenni vizsgalatokra, amire kuldeni fog.

Szoval Zoe: en veled tartok. :)

2016. márc. 5. 08:09
 164/553 anonim ***** válasza:
Anni voltam.
2016. márc. 5. 08:09
 165/553 anonim ***** válasza:
Sajnálom Anni!Nekem 1,5 napig tartott a mensi és nagyon enyhe volt.A teszt tegnap negatív volt.Jövőhéten még lehet veszek egyet megcsinálom.De beindulunk mostmár a babaprojekttel.Hajrá mindenkinek!!!Zoé
2016. márc. 5. 08:59
 166/553 anonim ***** válasza:

Persze Zoe, egy tesztet meg csinalhatsz, mert a masfel nap eleg keveske. Nem veszitesz semmit.

Nekem kozben indulgat a mensi is aprankent, jol ereztem en reggel, hogy erzekeny a hasam es a hogorbe most sem csapott be. Legalabb latom, hogy mukodik ez rendesen. :)

Meg azt hiszem, hogy a megerzeseim is jok voltak.

Anni

2016. márc. 5. 10:51
 167/553 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Utóbbi 2nap mentünk mindenfelé a kicsikkel. Nincs semmilyen tünetem, bár ha van időm figyelni, a szokásos derekam fájása megvan. Nekem nincs göebém. Kokrétan 3napja olyan alacsony a hőm, amilyen nem szokott lenni.

Kissé hiányos görbém: [link]

Nyákom olyan termékeny kinézetű, de én nem értem ezt. 9én orvos

Oké, lányom is a 69.ciklusnapon fogant, de...

Tippek?

Eszti

2016. márc. 5. 16:52
 168/553 anonim ***** válasza:

Hú Eszti, tényleg érdekes a görbéd. Akkor még mindig nem volt ovud? Vezetted a görbéd ezelőtt is? Máskor is szokott hasonlóan alakulni?

Nekem valószínüleg később volt ovum, mint ahova a gép behúzta. Szerintem a 14. ciklusnapomon. Ma nem bírtam magammal, csináltam egy tesztet, sajnos negatív, ezért remélem a későbbi ovut, mert akkor még nincs veszve minden.

[link]

2016. márc. 5. 20:43
 169/553 anonim ***** válasza:
Evi lemaradt.
2016. márc. 5. 20:44
 170/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok Tünde vagyok ismet! Na nalam azt hiszem megint negatív lesz a hónap. Ugyan meg most sem erzek nagyon semmit, de ma este Megjelent egy kis barna a toalett papíron... Valószínűleg megjön :( Pedig epp ma vettem meg érzékeny tesztet is hatha de ha holnap megjön akkor majd kov hónapban felhasználom. Jajj már, kicsit nagyon is reménykedtem... Hétfőn kellene pedig csak megjönnie. Na meg azert hatha😊
2016. márc. 5. 22:07
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!