Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Anni, nekem két lányom van, elsővel 12. hétig émelyegtem, délutánra mindig rosszabb volt, mint délelőtt. Hányni csak néhányszor kellett. Iszonyatos fáradság volt rajtam az elején, igaz akkor még dolgozni jártam. Másodiknál fáradtság kevésbbé volt jellemző, de az émelygés durvább volt. Eltartott a 17. hétig és egész nap gyötört. Lényegesen többször hánytam, mint az elsővel. Volt olyan nap, hogy többször is kikivánkozott a kisróka.

De megérte!!!

2016. márc. 2. 18:00
 142/553 anonim ***** válasza:
Evi voltam. :)
2016. márc. 2. 18:00
 143/553 anonim ***** válasza:
Nekem óramű pontossággal ma reggel megjőtt.Nem baj majd a nyuszi reméljük már pozitív tesztet hoz a hónap végén!
2016. márc. 3. 07:23
 144/553 anonim ***** válasza:
Zoé voltam
2016. márc. 3. 07:23
 145/553 anonim ***** válasza:

Zoe, sajnalom. :(

De az igaz, hogy a marciusba meg igy beleferhetsz. Nekem is holnap aktualis a mensi, epp azt szamoltam, hogyha megjon, akkor meg eselyes egy honap vegi pozitiv teszt. Csak optimistan! :)

Nekem ma reggelre visszament a homersekletem.

Igy nez ki jelenleg:

[link]

Lutealisban ekkora holeeses meg nekem sohasem volt, de beagyazodasnak meg keson van a 11. dpo. Mondjuk az sem jelent semmit, hogy visszament 37-re, mert ket honapja is a mensim 3. napjaig fent maradt.

A teszt ma is negativ.

Szoval marad tovabb a varakozas.

2016. márc. 3. 07:43
 146/553 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel Zoé, biztosan sikerülni fog a következő ciklusban. Ma nekem is lement kicsit a hőm, ma vagyok a 8. dpo-n. Remélem feljebb megy holnaptól és ott is marad. [link]

Evi

2016. márc. 3. 09:30
 147/553 anonim ***** válasza:
Köszi Evi!Nem bánkódok igazából februárban vagy én vagy a párom voltunk betegek nem is tudtunk úgy együtt lenni ahogy az jó lett volna.De azért a tünetek miatt reménykedtem.Na de a március remélem jó dolgokat tartogat számunkra.Zoé
2016. márc. 3. 11:29
 148/553 A kérdező kommentje:

Sajnálom Zoé! Páran úgyis maradunk kövi ciklusra, szerintem én is. De attól még, ha már így összejöttünk, szerintem maradhatunk majd együtt. 4hét a terhességben nem igazán oszt szoroz. :)

Evi, ez a görbe nagyon bíztató!

Anni helyzet? Egyébként fiammal csak a terhesvitamintól hányzam, pici émelygés vokt. Lányommal meg... pfff... 5hetes voltammég csaj, de éjjel volt a legjobban hányingerem. Nappal enni sem bírtam. Sosem hánytam, de fú de szenveftem. Rosdz a cukrom, infúzióra akartak kötni, annyira nem bírtam enni-inni. Kb a 12.hétig volt.

Eszti

2016. márc. 3. 20:26
 149/553 anonim ***** válasza:
A március akkor is a mi hónapunk leaz csak nem az eleje hanem a vége!Ezt azoknak írom akiknek most nem jött össze!Zoé
2016. márc. 3. 20:58
 150/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Tünde vagyok ismet jelentkezem nemcsak olvasok 😊 Nos én ügye 7ikere nem varom de ma kíváncsiságból ellőttem egy tesztet ma de hófehér volt meg😖 Meg probalkozom mert semmilyen jelem nincs... Se menzeszre, se terhességre utaló. Kicsit elbizonytalanodtam h sikeres volt-e a hónap. Na de csak meglátom mar a napokban. Voltam közben dokinál is, mindent rendben tálat, ahogy fogaalmazott szep nagy egészséges a mehem es a petefészkeim is, aminek nagyon örültem. Uh ha lesz valami irok! Sok sikert mindenkinek!
2016. márc. 3. 21:01
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!