Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/553 anonim ***** válasza:
Ma sem jött meg! :) Nekem is felkeléskor vagy röviddel utána szokott megjönni és még semmi. Melleim nem viszik túlzásba az érzékenykedést... :D Nem is tudom, félek-e a negatívtól, de párommal összebeszéltünk, ha kibírom, pénteken tesztelek. Addig adok időt, mert írták már mások, hogy mindenféle tüneteik voltak, 4 nap után mégis megjött. Úgyhogy várok, végülis mindegy, dokihoz úgyis csak 5 hét múlva mehetnék.
2016. márc. 1. 09:52
 112/553 anonim ***** válasza:

En ma nem teszteltem. Termeszetesen az egyik gyerek elkapta a masiktol a hanyos virust, szoval ejjel o volt rosszul. Nem aludtam sokat, azt is kb 4 reszletben es annyira faradt voltam hajnalban, hogy elfelejtettem a tesztelest, pisiltem, utana meg mar nem lattam ertelmet tesztelni. Annyira koran van, hogy meg a reggeli elsobol is alig latszana szerintem

Talan holnap tesztelek.

Szerintem en nem leszek most terhes. Ma vagyok 10. dpo-n, de nekem a lutealisom 12-13 napos es tegnap mar jott ki par pattanas, ami sajna mindig jon mensi elotti napokon. A hasam is ugy fajt ejjel, mintha mindjart megjonne. Meg nem is erzem, hogy sikerult volna. Tudom, hulyen hangzik, de ez nekem mar a negyedik terhessegem lenne es eddig mindig volt megerzesem a sikeres honapokban, most meg semmi.

Szerintem az a tegnapi halvany csik vagy a teszt hibaja volt, vagy nem tudom.

Mindegy, most igazabol lehet hogy nem is lenne rossz meg egy kis idot kapni, mert akkor lenne idom normalisan elmenni a hematologushoz meg baba elott es nem a pozitiv teszttel a kezemben kellene versenyt futni az idovel.

Kerdezo: mennyire ment fel a homersekleted?

Lassan mar jonnek a tesztelgetesek, en alig varom a ti tesztjeiteket is! Szerintem ez nagyon izgalmas. :)

2016. márc. 1. 11:01
 113/553 anonim ***** válasza:

Anni voltam.

Persze, hogy megint elfelejtettem kiirni. :)

2016. márc. 1. 11:01
 114/553 anonim ***** válasza:
100%
Én is pénteken fogok tesztelni.Én se érzek különösebben semmit max fájnak a melleim amik nem szoktak de ennyi.Zoé
2016. márc. 1. 11:50
 115/553 A kérdező kommentje:

Anni! Fel a fejjel! Legyen úgy minden, ahogy szeretnéd! Bár én még azért adnak annak a 2.csíknak esélyt. Fiamnál terhesen rügyeztem mint a bokrok tavasszal.

Jobbulást a gyerkőcnek, neked meg kitartás!

Na tőlem nem kell sokat várni: [link]

Én 26-ra tenném a pé-t. Vélemény?

Pco, ir, és gyanakszok sárgatest gondra is. Legutóbbi vv-nél a 21.napi progi asszem vmi 30-60között volt jó, nekem volt 2, azaz kettő egész. Na, innen indulunk. Kétszer már megoldottam, erősen reménykedek.

Lányok, olyan jó beszélgetni! Várom már a tesztjeiteket, nekem még az azért arrébb van.

2016. márc. 1. 12:12
 116/553 A kérdező kommentje:

Evi én is 11-re tenném. Csini göebe. :)

Zoé: nem tudom, hogy bírod kipéntekig, a mell érzékenysége már jó jel! Szerintem sikerül! Neked van görbéd, vagy csak én nem láttam?

Eszti

2016. márc. 1. 12:21
 117/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Eszti szerintem is 26-án végre megtörtént az ovud, drukkolok, hogy szépen fent maradjon a hőd! Szerinted is jól húzta be nekem az ovut a ciklus.hu? Olyan fura, mindig megérzem az ovut, és most 27-én éreztem azt a feszítő érzést. Na mindegy, majd kiderül, végülis még az a nap is jó lehet, előtte este voltunk együtt.

Ma is ment feljebb a hőm: [link]

Drukkolok mindenkinek, lassan már tényleg a várakozás végére érünk!

Jobbulást a Törpikéknek!

Evi

2016. márc. 1. 12:37
 118/553 anonim ***** válasza:
Segítsetek már nekem!Eddig egy kis füzetben vezettem a hőmet most fel akarnám tenni a ciklus.hu-ra de ott nem tudom hogy kell?Hogy tudok hődiagrammot csinálni?Zoé
2016. márc. 1. 13:29
 119/553 anonim ***** válasza:

Szia Zoé, Evi vagyok!

Regisztrálnod kell, utána bal oldalt a naptárak/normálnézetre rámész. Kiadja az idei naptárat, kválasztod azt a napot, amelyik napra írni szeretnél hőt, vagy bármit, rámész mondjuk a március 1-re, felkínálja, hogy ciklus hozzáadása, vagy nap részletei. Rámkattintasz a nap részleteire és kijön egy újabb oldal. Ott a menstruáció termékenységi vizsgálatoknál tudod a hőmérsékleti adataidat beírni. Ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan!

Ha bent vannak az adataid, akkor menj rá megint bal oldalt a diagramokon belül a ciklus-diagramra.

2016. márc. 1. 15:02
 120/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Lassan mindenki tesztelhet 😊

Drukkolok mindenkinek .

Nálam a helyzet annyi hogy Mostmár 12.-ére nem várom.

28.- a körül kellett h legyen ovulációm , az ovulációs tesztek semmit nem mutattak. Minden hónapban fájnak a melleim ilyenkor , most viszont semmi. Párom azt mondogatja , hogy biztos baba van azért nem éreztem.

Ma reggel kíváncsiságból teszteltem , de semmi

Nagyon korán volt még ez a tesztelés.

Mostmár nagyon kíváncsi leszek hogyan alakul.

Várom a fejleményeket nálatok.

A gyerkőcöknek jobbulást 😊

Kitti

2016. márc. 1. 15:08
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!