Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok!
Jó volt a tegnapi előrejelzésem, ma sajnos még lejjebb zuhant a hőm és meg is jött a mensim. :(
Zoé, a d vitaminon én is elgondolkodtam. Szerinted hatásos lehet?
Anni, úgy néz ki együtt halad a ciklusunk.
Evi
Evi!
Sajnalom. :(
Ezek szerint mi maradunk majusra.
Zoe, remelem ez a honap neked is sikeres lesz!
En egyebkent nem vagyok most igazan elkeseredve, ugy erzem, hogy az elso honapban lepodtem meg legjobban, hogy nem sikerult. De csak azert, mert el voltam kenyeztetve, ugye eddig 3X egybol teherbe estem. Szoval en valahol jogosnak erzem, hogy most varnunk kell.
Nah, a ferjem nem igy gondolja, neki egyre inkabb remkepei vannak, hogy valamelyikunkkel baj van, mert milyen mar, hogy harom ciklus alatt sem lettem terhes. Jobban elkeseredett a mensi miatt, mint en.
Anni, nálunk is hasonló a helyzet, csak nálunk én paráztam rá, hogy esetleg valami nincs rendben, mert első két terhességem rögtön összejött, illetve első rögtön, második másodjára. Most, hogy harmadikra sem lett semmi kicsit lé vagyok törve. Bár nyugtatom magam, hogy eddig kb mindegyik ciklusban lebetegedtem, a márciusiban még lázas is voltam napokig, szóval nem a legideálisabb helyzetből indultunk. Na de majd most! Elkezdtem én is a D vitamint ma a Gravida mellett, majd meglátjuk segít-e. Ha másban nem is, talán nem kapok el még valami nyavalyát, olvastam, hogy immunrendszer erősítő is és a beágyazódást is segíti.
Evi
Így legyen Zoé!!!
Drukkolok én is mindhármunknak! :) Sikerülni fog!
Evi
Sziasztok.
Köszönöm hogy gondoltatok rám , nagyon jól esik.
Voltam az orvosnál pénteken, ez már egy nagyon lelkiismeretes ember . Nem is értette a másik orvos miért ezt csinálta velem , miért nem figyelt oda jobban rám. Sajnos megerősítette a vetélést 😢
Azt mondta teljesen kitisztultam így ha nagyon szeretnénk a babát akkor nem kell várnunk. Úgyhogy már nemcsak 3 an vagytok , beállok én is a sorba. Remélem minnél előbb mindenkihez szerencsésen megérkezik a gólya 😊
Kitti
Óóó Kitti, nagyon-nagyon sajnálom! Hogy lehet ez? Nem is véreztél, vagy igen?
Gondolj arra, hogy minden okkal történik, sajnos az ilyen szörnyűségeknek is meg van az oka, csak nagyon nehéz feldolgozni!
Fel a fejjel, és biztosan rendben lesz minden a következőnél!
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!