Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/553 anonim ***** válasza:
Evi voltam. :)
2016. máj. 16. 10:41
 442/553 anonim ***** válasza:
Majd kiderül hogy tényleg baba lesz-e van csak késik.Fej,derék fájásom van.Meg mensiszerű hasfájdalmam van.A melleim nem szoktak teltek lenni most azok és fájnak.Még várok pár napot ha addig se jön meg akkor majd tesztelek.Kb szerda-csütörtök körül.A D-vitamin az tuti hogy valamit csinált eddig ebben a hónapban de hogy mit is az majd pár nap múlva kiderül.Szorítsatok!Evi akkor neked még messze van a nem várt de hátha összejön neked.Elég jó dolgokat iszol hátha segítenek!Drukkolok!Zoe
2016. máj. 16. 11:56
 443/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Jujj Zoé nagyon nagyon szorítok neked. 😊 remélem most végre neked is sikerül.

Nálam azva helyzet hogy a spontán vetélés után Elvileg szombat vagy vasárnap kellett volna megjönnie , de semmi. Ugyanúgy szurkál a mellem mint a vetélés előtt most megint és megint teltebbek lettek.

Nem bírtam magammal csináltam egy tesztet , sima egyszerű tesztcsíkosat és az a helyzet hogy van második csík ismét, még nem olyan erős, de péntek reggel csináltam így nem is vártam erőset , de ott van az a csík.

Nem merem elkiabálni és beleélni magam , mert ha sikerült most ilyen hamar a baba megint akkor Örülök is meg félek is , hogy most minden rendben legyen.

Tervezem én is az újabb tesztet de várok én is most pár napot , mert szerda fele már erősebb kell legyen a csík.

Többiek ? Hogy vagytok ?

Kitti

2016. máj. 16. 13:02
 444/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Zoé rád vagyok most nagyon kíváncsi 😃 valami fejlemény? Remélem hogy még nem jelentkezett a mensid , annyira szurkolok neked 😊

Nem bírom kivárni amíg írsz , így muszáj megkérdezném mi a helyzet .

Kitti

2016. máj. 17. 11:14
 445/553 anonim ***** válasza:
Helló!Tegnap este megjőtt.Úgyhogy új hónap kezdődik a számolgatásban.Zoe
2016. máj. 17. 11:40
 446/553 anonim ***** válasza:

Kitti, nagyon gratulálok és kívánom, hogy ezúttal minden rendben legyen!

Sajnálom Zoé, hogy megjött, annyira bíztam benne én is, hogy sikeres ez a hónapod.

Evi

2016. máj. 17. 12:37
 447/553 A kérdező kommentje:
Kitti gratulálok! :))))
2016. máj. 18. 09:53
 448/553 anonim ***** válasza:

Gratulalok Kitti!

Zoe, sajnalom. En valoszinuleg kovetem a peldadat. 4. dpo-n vagyok, de ahogy most visszagondoltam kb egyszer voltunk egyutt peteeres korul, elotte napokkal, azota meg tobbszor, de az mar nem szamit. Ez most igy jott ki, nem voltam jo hangulatban, az eroltetett szex meg nekem nem megy. nagyon meglepodnek, ha epp most sikerulne.

Evi, te most hol jarsz? Hanyadik DPO?

Anni

2016. máj. 18. 10:56
 449/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Ma reggel vettem egy tesztet és amint beértem a munkahelyre megis csináltam. Nem reggeli első ugyan , de nem baj. Ilyen lett

[link]

2016. máj. 18. 13:17
 450/553 anonim ***** válasza:
Kitti voltam 😊
2016. máj. 18. 13:38
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!