Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok.
Jujj Zoé nagyon nagyon szorítok neked. 😊 remélem most végre neked is sikerül.
Nálam azva helyzet hogy a spontán vetélés után Elvileg szombat vagy vasárnap kellett volna megjönnie , de semmi. Ugyanúgy szurkál a mellem mint a vetélés előtt most megint és megint teltebbek lettek.
Nem bírtam magammal csináltam egy tesztet , sima egyszerű tesztcsíkosat és az a helyzet hogy van második csík ismét, még nem olyan erős, de péntek reggel csináltam így nem is vártam erőset , de ott van az a csík.
Nem merem elkiabálni és beleélni magam , mert ha sikerült most ilyen hamar a baba megint akkor Örülök is meg félek is , hogy most minden rendben legyen.
Tervezem én is az újabb tesztet de várok én is most pár napot , mert szerda fele már erősebb kell legyen a csík.
Többiek ? Hogy vagytok ?
Kitti
Sziasztok.
Zoé rád vagyok most nagyon kíváncsi 😃 valami fejlemény? Remélem hogy még nem jelentkezett a mensid , annyira szurkolok neked 😊
Nem bírom kivárni amíg írsz , így muszáj megkérdezném mi a helyzet .
Kitti
Kitti, nagyon gratulálok és kívánom, hogy ezúttal minden rendben legyen!
Sajnálom Zoé, hogy megjött, annyira bíztam benne én is, hogy sikeres ez a hónapod.
Evi
Gratulalok Kitti!
Zoe, sajnalom. En valoszinuleg kovetem a peldadat. 4. dpo-n vagyok, de ahogy most visszagondoltam kb egyszer voltunk egyutt peteeres korul, elotte napokkal, azota meg tobbszor, de az mar nem szamit. Ez most igy jott ki, nem voltam jo hangulatban, az eroltetett szex meg nekem nem megy. nagyon meglepodnek, ha epp most sikerulne.
Evi, te most hol jarsz? Hanyadik DPO?
Anni
Sziasztok.
Ma reggel vettem egy tesztet és amint beértem a munkahelyre megis csináltam. Nem reggeli első ugyan , de nem baj. Ilyen lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!