Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok!
Eszti, neked írtam privit. :)
Anni, köszi! Én tervezek még tesztelni minden nap, mert sok tesztem van és ez az utolsó tervezett terhességem, nincs szükségem már a tesztekre, meg jó látni, hogy erősödik a csík.
Amúgy a ma reggeli tesztem a tegnap délutáninál halványabb, de a tegnap reggelinél erősebb. Biztos délutánra valahogy jobban ürül a vizeletemmel a hcg-m, vagy nem tudom.
Védekezésnek én kapásból a megszakítást írtam volna neked Anni, de arra is írtad, hogy nem jó. Én az első lányom tervezett fogantatása előtt 9 hónappal abbahagytam a fogamzásgátlót, hogy tutira beálljon a ciklusom mire kell, mert 9 évig szedtem előtte. Onnantól mi megszakítással védekeztünk mindig. A lányok közötti időben is. Nekünk bevált.
A gyűrű egyébként nem rossz. Én úgy tudom rögtön lehet utána próbálkozni.
De azért én drukkolok neked, hogy sikerüljön most a baba.
Evi
Sziasztok.
Jajjjjj Evi nagyon nagyon gratulálok neked 😊
Olvastam most hogy mi van veled , feldobtad a napom 😊
Kitti
:)
Köszi Kitti, de cuki vagy! Én is a fellegekben járok! :)
Evi
Megtudom érteni Evi , hogy mit érzel most 😊 velem is madarat lehetne fogatni. Ez a palástfű tea egyébként szerintem is maga a csoda 😊
Tegnap vettem egy tesztet , Ennyi késés után megnézem minden rendben e , a vetélés utáni félelem , h nem e kezd el halványodni a csík.
Hááát, esti pisiből ilyen lett 😊
Kitti
:) Ez csodaszép Kitti! Meglátod ezúttal minden rendben lesz.
Evi
Köszönöm 😊
Most a teát egy darabig mindenképpen iszom.
Aztán lassan itt van elseje és mehetek a dokihoz. Annyira várom már. 😊
Kitti
Zoé szerintem próbáld ki már most. Ártani nem árt. Ovuláció után kell elkezdeni, úgyhogy még nem vagy elkésve. Vastagítja a méhnyálkahártyát, hogy jobb helye legyen a babának. Még márciusban írtad, hogy tök gyenge volt a vérzésed, lehet, hogy nem elég vastag a nyálkahártyád. Nekem is rövidke, gyenge vérzéseim voltak az utóbbi időben, lehet ez volt a gond nálam. Én vennék a helyedben palástfűvet. Amúgy tök olcsó is, pedig nagy kincs. :)
Drukkolok neked!
Evi
Ja és köszi a gratulációt! :)
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!