Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
 461/553 A kérdező kommentje:
Evi ááááááááááá!!!!! Gratulálok!!! Épp írni akartam, hogy a jósteszt működő dolog, de elkéstem! Szuper, gratulálok! Eszti
2016. máj. 23. 20:59
 462/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Eszti, neked írtam privit. :)

Anni, köszi! Én tervezek még tesztelni minden nap, mert sok tesztem van és ez az utolsó tervezett terhességem, nincs szükségem már a tesztekre, meg jó látni, hogy erősödik a csík.

Amúgy a ma reggeli tesztem a tegnap délutáninál halványabb, de a tegnap reggelinél erősebb. Biztos délutánra valahogy jobban ürül a vizeletemmel a hcg-m, vagy nem tudom.

Védekezésnek én kapásból a megszakítást írtam volna neked Anni, de arra is írtad, hogy nem jó. Én az első lányom tervezett fogantatása előtt 9 hónappal abbahagytam a fogamzásgátlót, hogy tutira beálljon a ciklusom mire kell, mert 9 évig szedtem előtte. Onnantól mi megszakítással védekeztünk mindig. A lányok közötti időben is. Nekünk bevált.

A gyűrű egyébként nem rossz. Én úgy tudom rögtön lehet utána próbálkozni.

De azért én drukkolok neked, hogy sikerüljön most a baba.

Evi

2016. máj. 24. 08:08
 463/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Jajjjjj Evi nagyon nagyon gratulálok neked 😊

Olvastam most hogy mi van veled , feldobtad a napom 😊

Kitti

2016. máj. 24. 08:25
 464/553 anonim ***** válasza:

:)

Köszi Kitti, de cuki vagy! Én is a fellegekben járok! :)

Evi

2016. máj. 24. 09:55
 465/553 anonim ***** válasza:

Megtudom érteni Evi , hogy mit érzel most 😊 velem is madarat lehetne fogatni. Ez a palástfű tea egyébként szerintem is maga a csoda 😊

Tegnap vettem egy tesztet , Ennyi késés után megnézem minden rendben e , a vetélés utáni félelem , h nem e kezd el halványodni a csík.

[link]

Hááát, esti pisiből ilyen lett 😊

Kitti

2016. máj. 24. 10:35
 466/553 anonim ***** válasza:

:) Ez csodaszép Kitti! Meglátod ezúttal minden rendben lesz.

Evi

2016. máj. 24. 11:06
 467/553 anonim ***** válasza:

Köszönöm 😊

Most a teát egy darabig mindenképpen iszom.

Aztán lassan itt van elseje és mehetek a dokihoz. Annyira várom már. 😊

Kitti

2016. máj. 24. 11:31
 468/553 anonim ***** válasza:
Kitti,Evi gratulálok nektek!Tök jó hogy sikerült!Én még ezt a hónapot D vitaminozom aztán ha nem lesz baba akkor kipróbálom én is azt a teát.Zoe
2016. máj. 24. 12:58
 469/553 anonim ***** válasza:

Zoé szerintem próbáld ki már most. Ártani nem árt. Ovuláció után kell elkezdeni, úgyhogy még nem vagy elkésve. Vastagítja a méhnyálkahártyát, hogy jobb helye legyen a babának. Még márciusban írtad, hogy tök gyenge volt a vérzésed, lehet, hogy nem elég vastag a nyálkahártyád. Nekem is rövidke, gyenge vérzéseim voltak az utóbbi időben, lehet ez volt a gond nálam. Én vennék a helyedben palástfűvet. Amúgy tök olcsó is, pedig nagy kincs. :)

Drukkolok neked!

Evi

2016. máj. 24. 13:27
 470/553 anonim ***** válasza:

Ja és köszi a gratulációt! :)

Evi

2016. máj. 24. 13:27
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!