Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!2016. febr. 11. 13:17
511/553 anonim válasza:
Szia Evi!Még nem jött meg (kopp-kopp)nincs semmi tünetem csak a melleim fájnak a múlthónapban is este jött meg úgyhogy mèg bármi lehet.Vasárnapig ha nem jön meg akkor csinálok egy tesztet de addig nem.Mi is csak 1-szer tudtunk peteérés környékén együttlenni nagy csoda lenne ha ennyiből összejött volna.Pecsételés csak 6-án volt az a kb 2 csepp azóta semmi.Zoe
512/553 anonim válasza:
Jajj Zoé egyre jobban szurkolok Mostmár neked . 😊 a teát iszod még ?
Az a pecsételés szerintem nagyon jó jel.
Kitti
513/553 anonim válasza:
Nem minden nap iszom a teát mikor eszbe jut csak akkor.A derékfájás az elkezdődött úgyhogy nem tudom mi lesz.Drukkolok magamnak én is de csak csendesen.Nem érzem amúgy hogy babás lennék.Zoe
514/553 anonim válasza:
Na Zoé, van valami fejlemény?
Evi
515/553 anonim válasza:
Az az újság hogy nincs újság.Semmi jele még hogy megjönne.Remélem így is marad.Ma vagy holnap majd veszek egy tesztet.Zoe
516/553 anonim válasza:
Jajj Zoé ez reggelre nagyon jó hír volt. 😊 elsem hiszed mennyire szurkolok neked .
Kitti
518/553 anonim válasza:
Csináltam egy tesztet nincs rajta semmi szerintem .A melleim 1 nap alatt kb 1 méretet nőttek.Fáj a fejem ég a gyomrom.Nem tudom mi lesz.Köszönöm hogy drukkoltok!Zoe
519/553 anonim válasza:
Lehet csak kitolja a ciklusomat a tea és nincs is baba.Zoe
520/553 anonim válasza:
Zoé, én ahogy forgatom a tabletet mintha látnék a teszteden valami extra halvány csíkot. Te élőben nem látsz rajta semmit?
Van egyébként egy trükköm, ami a nagyon halvány, szinte láthatatlan csíkocskák esetében segít eldönteni mi is az igazság. A tesztcsíkot a hátuljáról meg kell világítani pl a mobiltelefon lámpájával (ha van rajta zseblámpa), és ha van ott második csík, akkor azt láthatóbbá teszi.
Próbáld ki, ha gondolod!
Nagyon drukkolok neked!
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!