Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!2016. febr. 11. 13:17
501/553 anonim válasza:
Sziasztok!Tüneteim nincsenek szerintem vagyis nem nagyon figyelem 10-re nem várom.De mivel nem érzek semmit ezért gondolom ez a hónap is negatív lesz.Na de majd a köv hónap hátha szerencsésebb lesz.Nyaralunk is kipihenjük magunkat.Zoe
502/553 anonim válasza:
A délelőtthöz képest délután kb 2 csepp barna folt lett a bugyimon valamit csak csinált ez a palástfűtea a ciklusommal.Nem várt előtt még soha nem barnáztam.Zoe
503/553 anonim válasza:
Zoé, nem lehet, hogy a beágyazódástól volt? Időben kb ott tartasz, nem? Még pár nap és kiderül.
Én 3 hónapon át minden tünetet produkáltam, amit előző terhességeimnél, mégsem voltam terhes. Most meg szinte semmit sem éreztem és pont most sikerült.
Drukkolok nagyon!
Evi
504/553 anonim válasza:
Sziasztok. Mostmár nagyon kíváncsi vagyok hogyan alakul ez a hónapod Zoé. Remélem Mostmár te is csatlakozol hozzánk 😊
Kitti
505/553 anonim válasza:
Semmi tünetem nincs úgyhogy nem bizakodok.Zoe
506/553 A kérdező kommentje:
Nem baj Zoé, mi bizakodunk helyetted! :) <3
2016. jún. 7. 21:44
507/553 anonim válasza:
Oké!Köszönöm!Még mindig semmi!Zoe
508/553 anonim válasza:
Sziasztok. Írj majd Zoé ha történik valami , vagyis inkább úgy mondom ha nem történik semmi 😊 nagyon nagyon szurkolok most neked 😊
Kitti
509/553 anonim válasza:
Köszönöm Kitti!Holnapra nem várom aztán majd látjuk egy picit érzékenyek a melleim de ennyi úgyhogy lehet ez a hónap is negatív.Zoe
510/553 anonim válasza:
Zoé mi újság? Pecsételés azóta nem volt? Én nagyon bizakodok!!! Ugye nem jött meg?
Tesztelni nem fogsz, csak ha már késik?
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!