Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
 481/553 anonim ***** válasza:

Eszti, Zoe, Kitti!

Koszonom, hogy raneztetek.

Csak nem hagyott nyugodni a dolog, igy beugrottam tesztert.

[link]

Ez igy mar hiheto meg nekem is, bar tovabbra sem ertem hogy hoztuk ossze epp most.

Remelem tenyleg nem jon a mensi es egy het mulva elhasznalom a masik digi tesztet, mert ket darabos kiszerelest vettem.

2016. máj. 26. 12:52
 482/553 A kérdező kommentje:
Ááááááááááááá!!!!!! Gratulálok, most már hangosaaaaan! Tudtam, tudtam, tudtam! :) Idd a teát te is. Üdv az egyalkalmas "véletlen becsúszott" gyerekesek klubbjában. :D Tudod pont ebben a hónapban mondtuk mi is, hogy hanyagoljuk, mikor összejött. :p. Mikorra nem várod?
2016. máj. 26. 20:45
 483/553 anonim ***** válasza:

Anni ez csodálatos, gratulálok! Lassan mindenkihez beköltözik a kis csodácskája. Zoé is már issza a teát, úgyhogy ő lesz a következő, érzem!!!

Anni vigyázz nagyon magatokra!

Zoé, neked nagyon-nagyon drukkolok!!!

Evi

2016. máj. 26. 22:45
 484/553 anonim ***** válasza:

Koszonom!

Remelem hogy ezuttal jol alakulnak majd a dolgok. Mar vettem repjegyet, 15-en megyek a hematologushos vissza. Kiderul, hogy mit kell csinalnunk, vagy kell-e egyaltalan valamit. Fogalmam sincs.

Aznap elmegyek majd a magyar nogyogyaszomhoz is, epp szerdan rendel a hematologus is es a nodoki is, itt csak 12 hetesen lenne ultrahang, igy viszont mar egy utazassal megnezetem magam Pesten.

Nem mondom, hog nem izgulok egy kicsit, de probalok optimista lenni.

En egyebkent nem teaztam. En hormonalisan rendben vagyok teljesen, meg a pajzsmirigyem, cukrom, minden jo, egyedul a veralvadassal vannak gondjaim, meg a folsavval.

Szerintem nalam epp az segitett, hogy a szintetikus folsavval lealltam es valtottam folatra. Ez masfel honapja volt.

Mara nem varom egyebkent, nincs is jele, remelem nem is lesz semmi.

A homersekletem meg feljebb is ment, pedig ha mensizek, akkor aznapra mar picit esni szokott.

Evi: te mikor mesz dokihoz?

Anni

2016. máj. 27. 07:08
 485/553 anonim ***** válasza:

Anni biztos rendben lesz minden, ne aggódj! Tudod, csak pozitívan!

Én mindkét lányomnál 6 hetesen mentem, most is így tervezem. Az én dokim is szerdánként rendel, így június 15-én mennék, de még nem jelentkeztem be. Az a baj, hogy ő ultrahangot nem szeret csinálni, mindig beküld a kórházba, így uh majd még csak azután lesz. De addigra meg tuti lesz szívhang is. :)

Evi

2016. máj. 27. 10:30
 486/553 anonim ***** válasza:

Mostmár én is gratulálok Anni. 😊

Meglátod nem fog mensi jelentkezni , ott van az a baba ahol lennie kell 😊

Az előző baba aminek sajnos vetélés lett a vége, nekünk is úgy jött össze amikor alig voltunk együtt, beteg is voltam nagyon . Úgy látszik tényleg akkor jön a baba amikor nem is számítunk rá. 😊

Vigyázz magatokra nagyon.

Kitti

2016. máj. 27. 10:43
 487/553 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok csajok?Zoe
2016. máj. 30. 14:07
 488/553 anonim ***** válasza:

Pont most akartam én is írni , hogy kivel miújság !!! 😊

Én szerdán reggel megyek orvoshoz. Annyira remélem hogy már lesz szívhang 😊 most szorgalmasan Esténként használom a doki által felírt utrogestant , remélem minden a legnagyobb rendben van .

Többiek ?

Kitti

2016. máj. 30. 16:26
 489/553 anonim ***** válasza:
Nekem véget ért a peteéresem sajna nem tudtunk annyit együtt lenni mint szerettük volna csak a 1-szer peteerés környékén.Majd látjuk mi lesz.Zoe
2016. máj. 30. 19:37
 490/553 anonim ***** válasza:
Csajok egy kérdés ti ettől a palástfű teától nem puffadtatok?Mert 2 napja már dzrván puffadok.Napi 1-szer iszom pedig csak.
2016. máj. 31. 13:59
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!