Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Eszti, Zoe, Kitti!
Koszonom, hogy raneztetek.
Csak nem hagyott nyugodni a dolog, igy beugrottam tesztert.
Ez igy mar hiheto meg nekem is, bar tovabbra sem ertem hogy hoztuk ossze epp most.
Remelem tenyleg nem jon a mensi es egy het mulva elhasznalom a masik digi tesztet, mert ket darabos kiszerelest vettem.
Anni ez csodálatos, gratulálok! Lassan mindenkihez beköltözik a kis csodácskája. Zoé is már issza a teát, úgyhogy ő lesz a következő, érzem!!!
Anni vigyázz nagyon magatokra!
Zoé, neked nagyon-nagyon drukkolok!!!
Evi
Koszonom!
Remelem hogy ezuttal jol alakulnak majd a dolgok. Mar vettem repjegyet, 15-en megyek a hematologushos vissza. Kiderul, hogy mit kell csinalnunk, vagy kell-e egyaltalan valamit. Fogalmam sincs.
Aznap elmegyek majd a magyar nogyogyaszomhoz is, epp szerdan rendel a hematologus is es a nodoki is, itt csak 12 hetesen lenne ultrahang, igy viszont mar egy utazassal megnezetem magam Pesten.
Nem mondom, hog nem izgulok egy kicsit, de probalok optimista lenni.
En egyebkent nem teaztam. En hormonalisan rendben vagyok teljesen, meg a pajzsmirigyem, cukrom, minden jo, egyedul a veralvadassal vannak gondjaim, meg a folsavval.
Szerintem nalam epp az segitett, hogy a szintetikus folsavval lealltam es valtottam folatra. Ez masfel honapja volt.
Mara nem varom egyebkent, nincs is jele, remelem nem is lesz semmi.
A homersekletem meg feljebb is ment, pedig ha mensizek, akkor aznapra mar picit esni szokott.
Evi: te mikor mesz dokihoz?
Anni
Anni biztos rendben lesz minden, ne aggódj! Tudod, csak pozitívan!
Én mindkét lányomnál 6 hetesen mentem, most is így tervezem. Az én dokim is szerdánként rendel, így június 15-én mennék, de még nem jelentkeztem be. Az a baj, hogy ő ultrahangot nem szeret csinálni, mindig beküld a kórházba, így uh majd még csak azután lesz. De addigra meg tuti lesz szívhang is. :)
Evi
Mostmár én is gratulálok Anni. 😊
Meglátod nem fog mensi jelentkezni , ott van az a baba ahol lennie kell 😊
Az előző baba aminek sajnos vetélés lett a vége, nekünk is úgy jött össze amikor alig voltunk együtt, beteg is voltam nagyon . Úgy látszik tényleg akkor jön a baba amikor nem is számítunk rá. 😊
Vigyázz magatokra nagyon.
Kitti
Pont most akartam én is írni , hogy kivel miújság !!! 😊
Én szerdán reggel megyek orvoshoz. Annyira remélem hogy már lesz szívhang 😊 most szorgalmasan Esténként használom a doki által felírt utrogestant , remélem minden a legnagyobb rendben van .
Többiek ?
Kitti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!