Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Hogy vagy Zoé? Van valami fejlemény? Hol tartasz?
Evi
Szia Zoé!
Nagyon izgulok érted, örülök, hogy sikerült szorgoskodnotok! :)
Teát iszod? Szerintem igyad, jót tesz!
Nekem már képzeld látszik a pocak. :) Pedig még csak 8 hetes vagyok. Igaz, harmadik baba, úgyhogy várhatóan hamarabb gömbölyödik, na de ennyire hamar nem gondoltam.
Jelentkezz majd a fejleményekkel, nagyon várom!!!
Evi
Sziasztok!
Zoé: Közben figyelek ám itt a háttérben, hogy mizujs van felétek! Mindig szurkolok Neked :) Mult hónapban már azt hittem, de közben az jutott eszembe h talan a nyaralás miatt később akar jönni ;) Most del kellett töltődött a szervezeted, nyugalom volt és jól éreztétek magatokat, remelem. Igy viszont tavaszi baba lesz ha most akar jönni :) És telen jobb is terhesnek lenni sztem mint nyáron nagy pocival szenvedni. (mar msot sajnalom látatlanban a nyári kismamákat...) Ugyhogy szurkolok :)
Evi: Hat gratulalok:) azert a 8ik héten nem is gondoltam hogy már látható, bár mint mondtad 3ik :) Uh nagy Gratula meg egyszer :)
Többiek kicsit eltűntek de remélem mindenkinel minden rendben és a sok babas elfoglaltság miatt nincsenek :)
Nalunk is láthatóvá válik egyre inkább, de mostmar nem csak "kövérnek" tűnik a hasam hanem mar kezd formasodni is :) Igaz most már siman rám lehet mondani h lenyeltem egy fel dinnyét :) Mar kezdünk neveken gondolkodni, és a gyerekcuccokon de még nem akarok elkezdeni semmit beszerezni, várok hogy mi jön össze csaladtol es rokonságról, barátoktól :P Ma töltöttük be a 16ik hetet, uh lassan félidősek leszünk. Mar várjuk az első mozgolodasokat, de sajna a hatrahajlo mehem miatt valszeg csak később fogom érezni de Sebaj.
Mindenkinek szep hetet!
Üdv
Tünde
Sziasztok. Én is fellesek ide , csak keveset tudok írni. Lakásfelújítás van nálunk , közben voltunk Siófokon is és még 2 hétvégén megyünk. Nálunk is 3. Baba és sose hittem volna hogy ilyen hamar meglátszik , de tévedtem. Pont holnap leszünk 10 hetesek és már most látszik szépen. Holnap reggel megyek a nőgyógyászhoz , alig várom hogy azt mondja minden rendben van.
A nevet illetően csak a fiú kérdéses. Mert ha lányunk lesz akkor Jázmin lesz.
Kitti
Sziasztok!
Tünde, de rég hallottam felőled? Örülök, ha minden rendben veletek. Izgalmas időszak elé nézel, én imádtam beszerezni a babás dolgokat. :)
Nálunk így harmadik terhességnél már szinte semmit nem kell venni.
Az én befutó lányneveim: Jázmin, Míra, Lara. Ebből a Jázmin és a Míra már teljesítve. :)
Fiú nevünk viszont sosem volt, ezért Apa nevét fogja kapni, ha fiú lesz, vagyis Péter.
Evi
:) A lényeg lemaradt, köszönöm szépen a gratulációt Tünde.
A többiek nem eltüntek, hanem Eszti (a kérdező) csinált facebook-on egy csoportot és akiknek sikerült a baba azok ott beszélgetnek tovább. Téged nem hívott Eszti? Szívesen látunk a csoportban! És Zoét is várjuk már nagyon!
Evi
Evi: Megvárom Zoét ;)
Majd nemsokára sztem csatlakozunk;)
Hat a babacuccokat meg hanyagolom most a kismama ruhákkal vagyok gondban... Jelenleg 1 nadrág és 1 szoknya jon csak rám és utalok magamnak vásárolni :) tudom ilyen se sűrűn van de én ezt kihagynám :) Hétvégére jon egy ismerősöm es hoz nekem ruhákat :D
Üdv,
Tünde
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!