Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Zoe, ez milyen fajta teszt?
Csak azert kerdezem, mert en is mintha latnek valami elszinezodes szerut a masodik csik helyen.
Viszont en nagyon hasonlo kinezetu teszttel teszteltem egyet ket napja es halvany pozitiv lett csak ket het keses utan. Picit meg is lepodtem es nem pozitiv ertelemben. A ferjem is, ugyhogy hozott egy masik fajtat, azt is olcso fajta, de az meg eros pozitiv lett ugyanazon a nap.
Szoval ha ez esetleg ugyanolyan kaliberu teszt, mint amivel en probalkoztam, akkor lehet, hogy azert lett neked csak ilyen.
Talan probalkozz masik fajtaval holnap.
Zoé még ez nem jelent semmit. Nekem is fájt a hasam akkor amikor megkellett volna jönnie. Én nagyon bízom benne , hogy most sikerült neked
Kitti
Nagyon sajnálom Zoé! De fel a fejjel, ahogy elmúlik a mensid onnantól próbáljatok meg kétnaponta együtt lenni, és ovuláció után pedig én azt javaslom, hogy idd a teát minden nap egyszer, de azt hiszem lehet kétszer is. Én még ezen kívül szedtem D-vitamint és E-vitamint. Valamelyik most már biztosan meghozza majd a sikert!
Evi
Hogy vagy Zoé? Eltüntél. Ugye nem adtad fel? Én nagyon drukkolok neked!!!
Evi
Szuper Zoé, a kikapcsolódás mindig jót tesz. :) Mindent bele! És ne feledd a teát peteérés után.
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!