Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
 521/553 anonim ***** válasza:
Evi köszi a biztatást.Megpróbálom majd megvilágítani.Ha hétfőig nem jön meg akkor újratesztelek.De azt majd reggeliből csinálom.Zoe
2016. jún. 11. 22:58
 522/553 anonim ***** válasza:

Zoe, ez milyen fajta teszt?

Csak azert kerdezem, mert en is mintha latnek valami elszinezodes szerut a masodik csik helyen.

Viszont en nagyon hasonlo kinezetu teszttel teszteltem egyet ket napja es halvany pozitiv lett csak ket het keses utan. Picit meg is lepodtem es nem pozitiv ertelemben. A ferjem is, ugyhogy hozott egy masik fajtat, azt is olcso fajta, de az meg eros pozitiv lett ugyanazon a nap.

Szoval ha ez esetleg ugyanolyan kaliberu teszt, mint amivel en probalkoztam, akkor lehet, hogy azert lett neked csak ilyen.

Talan probalkozz masik fajtaval holnap.

2016. jún. 12. 08:07
 523/553 anonim ***** válasza:
Anni voltam.
2016. jún. 12. 08:17
 524/553 anonim ***** válasza:
Csajok köszönöm a drukkolást,biztatást de elkezdett fájni a hasam úgyhogy szerintem ez a hónap se lesz sikeres.Zoe
2016. jún. 12. 10:04
 525/553 anonim ***** válasza:

Zoé még ez nem jelent semmit. Nekem is fájt a hasam akkor amikor megkellett volna jönnie. Én nagyon bízom benne , hogy most sikerült neked

Kitti

2016. jún. 12. 15:17
 526/553 anonim ***** válasza:
Megjött délben úgyhogy sajna ez van.Zoe
2016. jún. 12. 19:48
 527/553 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom Zoé! De fel a fejjel, ahogy elmúlik a mensid onnantól próbáljatok meg kétnaponta együtt lenni, és ovuláció után pedig én azt javaslom, hogy idd a teát minden nap egyszer, de azt hiszem lehet kétszer is. Én még ezen kívül szedtem D-vitamint és E-vitamint. Valamelyik most már biztosan meghozza majd a sikert!

Evi

2016. jún. 12. 22:21
 528/553 anonim ***** válasza:

Hogy vagy Zoé? Eltüntél. Ugye nem adtad fel? Én nagyon drukkolok neked!!!

Evi

2016. jún. 17. 15:09
 529/553 anonim ***** válasza:
Helló.Nem adtam fel csak nyaraltunk pár napot.És újult erővel belevetjük magunkat a kistesó projektbe.Bízom benne hogy hamarosan összejön.Zoe
2016. jún. 17. 20:36
 530/553 anonim ***** válasza:

Szuper Zoé, a kikapcsolódás mindig jót tesz. :) Mindent bele! És ne feledd a teát peteérés után.

Evi

2016. jún. 17. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!