Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
 541/553 anonim ***** válasza:

Zoé mi újság???? Jól számolom, hogy itt a ciklusod vége? Ugye nem jött meg? Nagyon-nagyon drukkolok neked!!!

Evi

2016. júl. 5. 22:37
 542/553 anonim ***** válasza:
Holnapra nem várnàm.De eléggé fájdogál a hasam úgyhogy tuti az lesz és nem baba.Zoe
2016. júl. 6. 15:38
 543/553 anonim ***** válasza:

:( Még azért nem biztos! Én reménykedek! Írj holnap, hogy mi lett.

Evi

2016. júl. 6. 22:43
 544/553 anonim ***** válasza:
Köszi Evi!Én is reménykedek.Még nincs jele hogy megjönne de a múlthónapban is késett.Zoe
2016. júl. 7. 10:54
 545/553 anonim ***** válasza:
Remélem most nem csak késni fog Zoé hanem egyáltalán nem jön meg. Szoktam én is gondolni rád sokat , de egésznap a munka , aztán otthon a második műszak. Totál elfáradok Estére . Kitti
2016. júl. 7. 21:02
 546/553 anonim ***** válasza:

Zoé, ugye semmi nincs? Ugye nem jött meg? Annyira izgulok érted!

Evi

2016. júl. 8. 08:27
 547/553 anonim ***** válasza:

Én is sokat fellépek most ide , izgulok Zoé nagyon. Remélem hogy nem jött meg neked .

Kitti

2016. júl. 8. 12:07
 548/553 anonim ***** válasza:
Köszönöm a biztatást lányok de tegnap délután megjött.Ez van.Valamiért még várat magára a kistesó.Zoe
2016. júl. 8. 17:10
 549/553 anonim ***** válasza:

Jaj de sajnálom Zoé! De ne add fel, valamikor sikerülnie kell!!!

Evi

2016. júl. 9. 22:35
 550/553 anonim ***** válasza:

Szia Zoé. Van valami fejlemény nálad ? Egyik ismerősöm pont valamelyik nap mesélte hogy nehezen jött össze a baba nekik. Mondta hogy ajánlották neki a Czeizel féle vitamint amit ő is kipróbált és nagyon is sokat segített neki. Besem szedett egy teljes dobozzal és segített neki. Gondoltam megosztom veled hátha érdekelne. De bízom benne hogy Mostmár neked is sikeres ez a hónapod.

Kitti

2016. júl. 27. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!