Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok!
Gratulálok Abigél, ne aggódj szerintem az erősödés miatt.
Zoé, drukkolok neked, remélem sikeres lesz ez a hónap végre!
Nálam még semmi nincs, dolgozni az ügyön, de még ovulációm sem volt, ma vagyok a 9. ciklusnapon. Kb a 11-en szokott lenni.
Evi
Szia Evi! Koszonom, meg mindig halalra izgulom magam, a ferjem mar ki is dobadta a teszteket, hogy ne azt lessem allandoan. reggelre csak a tesztcsik szele maradt meg, egyebkent majdnem teljesen eltunk. A controline viszont erosodott. Azzal nyugtat a ferjem, hogy abban az intervallumban, amig a teszt relevans, addig kimondottan ott volt a csik es erosebben, mint a ket nappal azelotti, szoval az, hogy mi tortent ra egy napra, tok mindegy. Probalok hinni neki, cicifajas van, szombaton tesztelek egy clearbluval. Olyat vettem, amiben van egy sima es egy digitalis teszt.
Mas. Neked mar nincs is sok idod az ovuig, nekem 8 nappal lett hamarabb az ovu (eloszor ittam malnalevelet, es gyanus, hogy attol), szoval mar siman gyurhattok a dologra! :) Hatalmas turelmet kivanok! :)
Gratulalok Abigel! :)
Nalam a helyzet kb annyi, mint Evinel.
10. napon vagyok, de konkretan tegnap meg volt pecseteloverzesem. A mensim normalis volt, 4 napos, nem is eros, de utana meg pecseteltem 5 napig. Nem tul biztato...
Amugy meg semmilyen megerzesem nincs erre a honapra. Most meg turelmetlen sem vagyok, kicsit en most elengedtem ezt a dolgot. Nem vedekezunk, de ennyi es semmi tobb.
Anni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!