Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok! Tünde vagyok! Nos ugy kezdem h ma mar total idegbeteg voltam mert már egy hete múlnak el az egyebkent is alig jelenlévő terhes tüneteim... Mar se mellfeszules, se enyhe görcs, se puffadás se semmi... Ma mar az jart a fejemben h nem is fognak semmit latni uh-n... Szerencsére épp ma kellett visszamennem. És hát egybol egy szép szabályos petezsakot láttunk benne egy élő embriót is. És ahol teljesen megnyugodtam, amikor felhangositotta a szív hangját. Na innentol már madarat lehetett fogatni velem:D Eszti megegysze vratula!
KITTI nagyon sajnalom de az milyen orvos mar... Jesszus, nekem 4hetesen mar 2 mm-es petezsamot látott, pedig tenyleg nagyon korán voltam... Sztem enteken mar jo kezekben leszel;) Sztem nem vetélés van de kéne valami a vérzésre. Remelem minden rendben lesz péntekig és utana is!
Tünde! Gratulálok én is! Nejem fiamnál múlt el minden tünetem. Hát örülj neki! Amuig nem vérzel, nincs baj. Nem kötelező végighányni, de nyugi, lehet pár nap múlva okyan rosszul leszel. :p
Kitti sajnálom nagyon! Mi a helyzet az óta? Biztos nincs remény már? :(
Zoé, helyzet???
Töbniek, valami?
Eszti
Sziasztok.
Azóta semmi . Tulajdonképpen egy olyan napos vérzésem volt amikor pisilésnél jött csak ki vér. Vetélésnek szerintem gyenge lenne ez a vérzés. Már magam sem tudom. A melleimben égő érzés van , na meg a bal oldali petefészek szurkálgat.
Na de holnap 10 re vár az orvos. Minden kiderül.
Elmondhatatlan méreg van bennem az orvos iránt , mert valaki minek megy orvosnak ha Ennyire nem érdekli az emberek sorsa. Se velem , se a bennem lévő csöppséggel ne játszon.
Az ultrahangon ő nem lát semmit , de ahogy uktrahangozott a nagy sötétben én láttam egymás mellett 2 kicsi pontot. Na most még nem tudom mi lehetett az. De majd kiderül holnap már minden.
Kitti
Sziasztok!
Tünde, nekem is volt, hogy elmúlt egyszerre minden tünetem, cici fájdalom, émelygés, hányás, mensi szerű görcsök, majd néhány nap múlva visszatért. Én is megijedtem tőle, de nem volt semmi gond!
Kitti, szörnyen viselkedett a doki, de ne stresszelj rajta, az semmiképp nem tesz jót! Holnap kiderül mi volt az a vérzés, de a vetélés tényleg nem így szokott kinézni. Reggeli hődet méred? Az esetleg bíztató lehet, ha nem zuhan le, vetéléskor ugyanis leesik a hő.
Eszti, gratulálok! Csináltál ma is tesztet?
Nekem teljesen megbolondult a görbém, ilyen soha nem szokott lenni. Tegnap lezuhant a hőm, de ma feljebb ment. Nem értem, sehogy sem stimmel ez a zuhahanás, egyik lehetséges ovulációmtól számolva sem. Szerintetek? :(
Evi
Egy hasonlóm nekem is volt Evi, bár nekem a 9.napon. De ha 12-én lett volna az ovud, akkor lazán rávágom, hogy jajj ne izgulj, biztos csak rendeződik a dzervezeted, hát nekem is volt. ;)
Így csak azt mondom, dehát visszament! Az akkor jó! Belefér! Nem lesz baj belőle! Mikor is tesztelsz?
Tényleg Kitti miért nem lősz el egy tesztet? Akkor már ma du. megnyugodnál! Szorítok! Mondjuk szerintem max haematoma lesz. Pihenj holnapig!
Eszti
Nem nem mérem a hómet , most amúgyis megvagyok fázva is.
Tesztelni Megmondom őszintén nem is akarok , majd holnap biztos kezekben leszek és tudom minden jól fog alakulni.
Nagyon nem élem bele magam hogy minden rendben mert akkor nagyon nagyot csalódom, persze reménykedem az utolsó percig hogy megvan és nagyon is jó minden. Elég sokat beszélek is hozzá azt vettem magamon észre 😊 elkezdett bennem az érzés erősödni hogy itt van jó helyen , remélem a legjobbat. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!