Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok.
Gratulálok Abigél és ne izgulj. Ott van az a baba ahol lennie kell 😊 ne idegeskedj feleslegesen , mert az nem tesz jót.
Köszönöm Zoé , fogjuk rá jól vagyok.
Én most tulajdonképpen nem is tudom mikor kellene megjönnie a vetélés miatt. Egy hét múlva várom akkor leszek a 28. Napon. Aztán magam sem tudom hogy vetélés után mikor kell megjönnie. Tulajdonképpen az lenne a jó ha megsem jönne. Ez a második orvos annyira aranyos volt , nyugtatott , vigasztalt . Azt mondta hogy mivel korai terhesség volt és teljesen kitisztultam nem muszáj várnunk hanem lehet próbálkozni. Így felsem merült bennem a kérdés hogy akkor lehet e vagy vigyázni kell most. Nagyon szeretnénk a babyt , de most úgy vagyok vele nem is gondolok rá , jön ha jönni akar 😊 de titkon már abban gondolkozom mikor csináljak tesztet amikor már mutatna valamit 😊
Kitti
Húú Zoé, már vasárnapra nem várod?! Az mindjárt itt van! :)
Nagyon drukkolok!!! Megvárod a nem várt napját, vagy esetleg tesztelsz előbb?
Nekem lehet, hogy tegnap megvolt az ovum, fájt, feszített a hasam, ahogy szokott ovukor. Az ovus nyákom is átváltott krémesbe. Ebben a ciklusban most ovuteszteltem is. Tegnap az is pozitív volt.
Anni, második terhességem előtt nekem is megkergült a vérzésem, barnázgattam hol előtte, hol utána. Féltem is, hogy gond lehet belőle, de nem volt!
Evi
Sziasztok!
Eszti, lenne hozzád egy kérdésem. Ha jól emlékszem Te írtad, hogy íttad a palástfű teát. Most én is vettem, ki szeretném próbálni. Te mennyit íttál belőle? Hogy készítetted? Melyik napszakban? Meddig lehet inni? Valahol azt olvastam, hogy a nem várt mensi napja előtt abba kell hagyni.
Evi
Az nem igaz, hogy abba kell hagyni, 12.hétig is lehet inni, én még mindig iszom, pedig már 6hetes vagyok. A peteérés után kezdem, én este szoktam inni, reggel a kakóé és pont. :D
Egy nagy teáskanálnyit (lapos evőkanálnyi) teszek egy bögrébe, ráöntöm a 2.5dl forró vizet, és 10percig hagyom állni. Aztán leszűröm, és még melegem frissen iszom. Fémmel nem érintkezhet (kanál, szűrő) semmilyen gyógytea.
Progeszteron hatású, segíti a beágyazódást, a terhesség megtartását!
Drukkolok neked! Én mind 3 gyereknél ittam.
Sziasztok!
Vannak fejlemények valakinél?
Zoé, Te mára nem várod, ugye? Tesztet nem csinálsz? Tüneteid vannak?
Anni, túl vagy már az ovun? Még egyszerre haladunk, vagy szét csúszott a ciklusunk?
Evi
Szia Evi!
Nekem most volt/van ovum. Egy ovutesztem maradt, tegnap reggel megcsinaltam, mert ereztem hogy valami kozeledik es pozitiv is lett.
Delutan meg fajt a petefeszkem korul. A homersekletem
Is feljebb ment mara, de meg nem annyit, hogy egyertelmu legyen. Szoval nem tudom, hogy volt-e rendesen, de ugyis kiderul par napon belul.
Jajj Zoé ez nagyon jó!!! :)
Nem szokott késni neked, ugye? Ez akkor nagyon bíztató! Csak bejön az a D-vitamin. :)
Én is szedem, meg E-vitamint is és a palástfű teát is iszom. Valamelyik csak segít!
Fura, mióta próbálkozunk figyelem a testem jelzéseit és az előző 3 ciklusban ovu után mensiig érzékeny volt a mellbimbóm. (mégsem lett baba) Most viszont egyáltalán nem érzékeny. Na majd meglátjuk. Még csak a 4. dpo-n vagyok, szóval még van vissza bőven.
Többiek? Nagy a csend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!