Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Gratulálok Abigél és ne izgulj. Ott van az a baba ahol lennie kell 😊 ne idegeskedj feleslegesen , mert az nem tesz jót.

Köszönöm Zoé , fogjuk rá jól vagyok.

Én most tulajdonképpen nem is tudom mikor kellene megjönnie a vetélés miatt. Egy hét múlva várom akkor leszek a 28. Napon. Aztán magam sem tudom hogy vetélés után mikor kell megjönnie. Tulajdonképpen az lenne a jó ha megsem jönne. Ez a második orvos annyira aranyos volt , nyugtatott , vigasztalt . Azt mondta hogy mivel korai terhesség volt és teljesen kitisztultam nem muszáj várnunk hanem lehet próbálkozni. Így felsem merült bennem a kérdés hogy akkor lehet e vagy vigyázni kell most. Nagyon szeretnénk a babyt , de most úgy vagyok vele nem is gondolok rá , jön ha jönni akar 😊 de titkon már abban gondolkozom mikor csináljak tesztet amikor már mutatna valamit 😊

Kitti

2016. máj. 10. 15:13
 432/553 anonim ***** válasza:
Nálam se sok tünet van megjön érzés,este nagyon hamar elalszok és jól esik bármilyen kaja.Ennyi.De ez tényleg lehet a D-vitamintól is.Vasárnapra nem várom.De nem érzek mást úgyhogy lehet ez a hónap se lesz a miénk.A D vitamint viszont iszom tovább hátha segit.Abigél szerintem ne tesztelgess csak idegesíted vele magad kijött hogy pozitív nem vérzel jól vagy.Ez a lényeg.Majd a 7. Hét körül megerősít az ultrahang is a babáról.Zoe
2016. máj. 11. 07:43
 433/553 anonim ***** válasza:

Húú Zoé, már vasárnapra nem várod?! Az mindjárt itt van! :)

Nagyon drukkolok!!! Megvárod a nem várt napját, vagy esetleg tesztelsz előbb?

Nekem lehet, hogy tegnap megvolt az ovum, fájt, feszített a hasam, ahogy szokott ovukor. Az ovus nyákom is átváltott krémesbe. Ebben a ciklusban most ovuteszteltem is. Tegnap az is pozitív volt.

Anni, második terhességem előtt nekem is megkergült a vérzésem, barnázgattam hol előtte, hol utána. Féltem is, hogy gond lehet belőle, de nem volt!

Evi

2016. máj. 11. 12:30
 434/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Eszti, lenne hozzád egy kérdésem. Ha jól emlékszem Te írtad, hogy íttad a palástfű teát. Most én is vettem, ki szeretném próbálni. Te mennyit íttál belőle? Hogy készítetted? Melyik napszakban? Meddig lehet inni? Valahol azt olvastam, hogy a nem várt mensi napja előtt abba kell hagyni.

Evi

2016. máj. 13. 10:22
 435/553 A kérdező kommentje:

Az nem igaz, hogy abba kell hagyni, 12.hétig is lehet inni, én még mindig iszom, pedig már 6hetes vagyok. A peteérés után kezdem, én este szoktam inni, reggel a kakóé és pont. :D

Egy nagy teáskanálnyit (lapos evőkanálnyi) teszek egy bögrébe, ráöntöm a 2.5dl forró vizet, és 10percig hagyom állni. Aztán leszűröm, és még melegem frissen iszom. Fémmel nem érintkezhet (kanál, szűrő) semmilyen gyógytea.

Progeszteron hatású, segíti a beágyazódást, a terhesség megtartását!

Drukkolok neked! Én mind 3 gyereknél ittam.

2016. máj. 13. 17:25
 436/553 anonim ***** válasza:
Köszi Eszti az infókat, ma már meg is ittam az első adagomat. Remélem bejön nálam is! :)
2016. máj. 13. 19:49
 437/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Vannak fejlemények valakinél?

Zoé, Te mára nem várod, ugye? Tesztet nem csinálsz? Tüneteid vannak?

Anni, túl vagy már az ovun? Még egyszerre haladunk, vagy szét csúszott a ciklusunk?

Evi

2016. máj. 15. 08:25
 438/553 anonim ***** válasza:

Szia Evi!

Nekem most volt/van ovum. Egy ovutesztem maradt, tegnap reggel megcsinaltam, mert ereztem hogy valami kozeledik es pozitiv is lett.

Delutan meg fajt a petefeszkem korul. A homersekletem

Is feljebb ment mara, de meg nem annyit, hogy egyertelmu legyen. Szoval nem tudom, hogy volt-e rendesen, de ugyis kiderul par napon belul.

2016. máj. 15. 10:40
 439/553 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem még nem jött meg bár az összes mensi előtti tünetet produkálom aztán majd látjuk hogy mi lesz.Tesztem az nincs ha nem jönne meg akkor majd kedden vagy szerdán veszek tesztet.Zoe
2016. máj. 15. 20:40
 440/553 anonim ***** válasza:

Jajj Zoé ez nagyon jó!!! :)

Nem szokott késni neked, ugye? Ez akkor nagyon bíztató! Csak bejön az a D-vitamin. :)

Én is szedem, meg E-vitamint is és a palástfű teát is iszom. Valamelyik csak segít!

Fura, mióta próbálkozunk figyelem a testem jelzéseit és az előző 3 ciklusban ovu után mensiig érzékeny volt a mellbimbóm. (mégsem lett baba) Most viszont egyáltalán nem érzékeny. Na majd meglátjuk. Még csak a 4. dpo-n vagyok, szóval még van vissza bőven.

Többiek? Nagy a csend.

2016. máj. 16. 10:41
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!