Szia Nicol, én látom mire gondolsz, pár napig még ilyen is lesz valószínű, aztán kb. 9-10 dpo-tól tudsz némi erősödést remélni, ha a baba húzta ezt a csíkot! Drukkolok neked. Bedit
2016. febr. 24. 11:20
242/330 anonim válasza:
Aranyos vagy Bedit :).A mai talán egy kicsivel erősebb lett..sőt tegnap este is lett csík a tesztemen..kicsit aggódok,hogy ilyen korán mutat valamit is..ráadásul az one step nem arról híres,hogy korán mutassa a babát..
Te hogy vagy?
Nicol
2016. febr. 24. 11:42
243/330 anonim válasza:
Köszi egész jól. Várom a március 4-ét, az első UH-t. Néha megijedek, hogy nem is vagyok terhes, hogy mintha gyengültek volna a tünetek, aztán megint jön egy kis hányinger meg mellfájás, és megnyugszom egy picit. Addig nem tudok teljesen megnyugodni, míg meg nem lesz az első ultrahang. Most vagyok 5+2-n, az ultrahangon 6+4-en vagy 6+3-on kell lennem kb. ha fogantatást nézem, ami lehetséges. Izgulok. Bedit
Ez volt a tegnap esti tesztem...a mai is kb ilyen...
Minden rendben lesz Bedit ne izgulj!Pihenj amennyit csak tudsz.A tünetekkel meg ne foglalkozz,tudod jönnek mennek :)
Nicol
2016. febr. 24. 11:53
245/330 anonim válasza:
Milyen fajta teszt ez Nicol? Én most is látom, amit látsz.
2016. febr. 24. 11:54
246/330 anonim válasza:
10-es One Step...nem is értem,hogy mutathat ilyen korán valamit is mert mindenki azt mondja,hogy ez inkább később mutatja...durva nagyon...ráadásul vagy 6 vagy 7 dpo-n vagyok még csak...1 hete látta a doki a megrepedni készülő petécskémet...
Nicol
2016. febr. 24. 11:58
247/330 anonim válasza:
Több hasonló méretű pete volt? Nem volt domináns tűsző?
Bedit
2016. febr. 24. 12:00
248/330 anonim válasza:
Nem mondta,hogy több is lenne csak 1-et diktált az asszisztensnek...8 mm-es nyálkahártyát látott meg a bal petefészekben egy 22*20-mm-es domináns tüszőt ami bármelyik pillanatban megrepedhetett.Annyit mondott még,hogy pénteken kezdjem el szedni az utrót napi 1*200 mg-ot...
Az alsó a ma reggeli...nagyon nagyon halványka lehet nem is látszik bár én látom...
Nicol
2016. febr. 24. 12:24
250/330 anonim válasza:
Kiváncsi leszek, hogy alakul Nicol. Ezen az utolsón is van valami, a sasszemem mindent meglát, de ez nagyon kétes így még. Figyelem majd a fejleményeket és szívből drukkolok neked :) Bedit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!