Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Köszönöm szépen Bedit :)!
Bizakodom benne,hogy holnap reggel már szebb lesz egy kicsivel a csík és így ki lehet majd utána jelenteni,hogy bizony lehet 6 dpo-n is pozit tesztelni :)
Nicol
Nekem elég rossz volt a kép minősége reggel... Még a gép se tért magához, most a kép jó volt, de én nem látom, pedig nagyon szeretném látni Nicol, komolyan! Szóval megy a drukk!
Bedit, te meg ne aggódj minden rendben lesz! Majd írd meg az uh eredményét! :)
Nem baj ha nem látod,én se vagyok teljesen biztos benne :)
Nicol
Én látom ott a vonalat, de nem hinném, hogy jó jel egy ilyet produkálni 6. dpon, mikor legkorábban is csak ekkor kezd el beágyazódni, és még nem termelődik ilyenkor hcg, főleg annyi, hogy a vizeletig eljusson. :/ remélem, hogy tévedsz az ovu időpontjával kapcsolatban, és nem lesz gond :)
Petra
Sajnos Petra nem tévedek mert doki látta az ultrahangon a petesejtet 1 hete...nem tudom majd elválik...
Nicol
Berni! 4.? Huh... Gratulálok, igaz csak halkan... Majd írj, hogy mit teszteltél és engem az is érdekel, hogy mik voltak a tünetek... :)
Nicol! Teszteltél ma?
Berni gratulálok!!!
Igen teszteltem :)
Egyből 2 csík bár nagyon halványka a második...ilyen volt száradás előtt...
Száradás utánit meg majd még eztán fogok tudni felrakni :)
Nicol
Ilyen lett száradás után...
A bemélyedés mellett van a csík.Élőben erősebb és rózsaszín :)
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!