Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit voltam az előbb is.
Nicol, hamar eljön az idő, hogy tesztelhetsz! Mikor fogsz először, hogy tervezed?
Pénteken vagy szombaton tervezek először tesztelni :)
Nicol
Sajnálom Detty! Én itt leszek (vagy csinálok egy új oldalt, hogy mások, is megtaláljanak minket)!:)
Nicol, neked továbbra is megy a drukk! Amúgy szerintem mindig az ovu utáni 2 hét a leghosszabb! :(
Többiek?
Nálam meg szépen lassan múlik a mensi, szóval lassan újra próbálkozós időszak lesz. Remélem a pénteki rákszűréses eredményem jó lesz...
Persze írd,de majd csak 1-én....addig felesleges!Annó én is mindig így csináltam.....utána belinkeletem a múlt havi kérdéshez és akinek aktuális volt átjött :)
Nicol
Nekem mindig mensi előtt és alatt a legszarabb a kedvem. Előtte a tudatlanság miatt, alatt pedig a sikertelenség. Utána pedig reményekkel tele vágok neki az új hónapnak :D
Lüszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!