Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Egy idő után felismeri az ember a másik írását :).Na viszont szerintem én megrepedtem mert elmúlt a fájdalom...2 napja volt bibi (tegnap nem a doki miatt) remélem azért a mai még jó lesz...
Nicol
Sok sikert!
Nálam a nap alakulàsa.Délutánig csak a derekam fàjt,de iszonyatosan.A kedvem jó volt,de délutànra iszonyú feszült lettem,a férjem mondta is,hogy rég voltam ilyen ideges,igaz nem ezt a szót hasznàlta,de a lényege ez volt.Kb. 5 óta iszonyatosan görcsölök,vettem be Nospàt,de nem hat...A derekam szétszakad.Azért fura ez a baromi nagy görcsölés,mert nekem a mensi se jàr ekkora görcsökkel és max . mensi előtti este görcsöl,jobban mondva csak érzem a hasam.A hasam puffad v nem tudom,nagynak érzem.Most megint vàrom a reggelt,mert érdekel mi lesz.Már jó lenne tudni,hogy mi van,mert kikészít ez a helyzet. (Ez a nagy görcs az első terhességemre emlékeztet,ami elment.Akkor a mensi elmaradása utáni 4. nap teszteltem először,mert nem gondoltam,hogy terhes vagyok.A teszt szép pozi volt és kb 1-2 napra rá már nagyon görcsöltem,mondta is a férjem (akkor még nem volt az),hogy ez szerinte nem jó jel...Igaza lett 😢)
Sziasztok! Reggel elég halovány lett az x-epil, kezdtem aggódni, így este csináltam egy újat!
Szerintem tök szép a különbség és úgy örülök neki!
Bedit
Utolsó,hidd el én is izgulok magam miatt... De nem élem bele magam még akkor se,ha reggelre nem jön meg.Holnap tuti nem tesztelek,csak pénteken,ha addig semmi.
Bedit,szép! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!