Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/330 anonim ***** válasza:
Petra! Mai tesztedet fel tudnád tenni? :) Detty
2016. febr. 16. 18:40
 172/330 anonim ***** válasza:

Mai tesztem:

[link]

Remélem, igazad lesz :)

Petra

2016. febr. 16. 18:51
 173/330 anonim ***** válasza:
Az ott van :))) Szorítok! Detty
2016. febr. 16. 19:04
 174/330 anonim ***** válasza:
Húú Petra, ez x-epil? Ha igen, akkor ez szerintem tuti pozi! Drukkolok!
2016. febr. 16. 19:41
 175/330 anonim ***** válasza:
Nem, ez ebay-es teszt, nincs márkája, de már jónéhányat elhasználtam, sosem volt pozitív (one step is ilyen erős :) )
2016. febr. 16. 19:43
 176/330 anonim ***** válasza:

Az előző is én voltam Bedit.

Kérdező: Március 4, pénteken megyek.

Volt itthon még utrogestanom amelynek nyáron járt volna le a szavija. Felhívtam a dokim hogy használhatom-e, kifejezetten javasolta, és időpontot is egyeztettünk így már egyúttal.

Detty: 2007 óta 2 éves kihagyással. A többi időszakban nem védekeztünk, de voltak időszakok amikor a peteérés simán kimaradt. Ha éles próbálkozás a kérdés, akkor 5 éve. 1 spontán vetélés + 1 méhen kívül-belül. És most lett végre pozi tesztem, és talán most rendben is leszek. Bízom benne!

2016. febr. 16. 19:44
 177/330 anonim ***** válasza:
Petra, Holnap holnaputánra már szépen fog látszódni!!! Bedit
2016. febr. 16. 19:45
 178/330 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nagyon várom a holnapi teszted! Bedit
2016. febr. 16. 19:47
 179/330 A kérdező kommentje:

Inez,ma vagy 19-én nem vàrom.Nem voltam biztos a peteérésben.

Petra,minden rendben lesz!

Bedit,szerintem nem tesztelek holnap... A mai tesztem a 3. negatív volt egyhuzamban. Màr nem bízok semmiben,sőt.Ma màr a mellem nem feszült,nem fàjt,de a hasam nagyon görcsölt.Ebből nem lesz baba sajnos.

2016. febr. 16. 21:10
 180/330 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Írtam, hogy tegnap görcsölt nagyon a hasam, este is alig tudtam elaludni, annyira fájt. Éjjel felkeltem, mert pisilnem kellett, de nem mentem ki, mondom megpróbálom kibírni, mert 100%, h megjött és ha kimegyek és elrendezem magam, annyi idő alatt úgy felébredek, hogy nem tudok újra elaludni. Reggel megyek ki kómásan pisilni, lepillantok a vakond szemeimmel, nyugtázom, hogy megjött... Törlöm magam, mondom semmi. (Nekem napközben nem szokott megjönni, mindig reggelre.) Öltözök, nézem a hasam, tök lapos. ( Elég lapos a hasam, de mivel sokat fogytam és voltam terhes is, ha olyat eszek vagy jön a mensi, akkor úgy nézek ki, mint egy kismama, eléggé lazák a szövetek és az "izmom" :D ). Mellem nem fáj, hasam néha görcsölget, de nem annyira, mint tegnap, viszont ülni alig bírok úgy fáj a derekam. Ez a hónap mindenben más... Hihetetlenül kivagyok, mert bizonytalanságban vagyok. Viszont tesztelni nem tesztelek péntek előtt, ha nem jön meg, mert az mindig csalódással jár. Akik mensi előtt vannak, azok hogy vannak? Tüntet? Minden a megszokott nálatok vagy most észleltetek valami mást?
2016. febr. 17. 09:31
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!