Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
141/330 A kérdező kommentje:
Már a férjem is nehezen viseli a depim,szóval ezért is jó lenne,ha jönne a tesó... Màr nem 1* volt veszekedés emiatt.Nem érti miért aggódok és görcsölök rá,de az a gond,hogy én se értem magam...Főleg,hogy nagyon az idővel se jàtszok,mert igaz 28 leszek nyàron,de addigra már 4 éves lesz az 1. gyermekem és remélem úton lesz a tesó.
Ti hàny évesek vagytok,ha szabad kérdeznem?
2016. febr. 15. 15:31
142/330 anonim válasza:
36 éves vagyok és még nincs gyerekem. Bedit
143/330 anonim válasza:
Na, nem öregítem magam, 35 vagyok, áprilisban töltöm a 36-ot :D
144/330 anonim válasza:
Jövő hónapban leszek 26,Párom októberben 37 és nekünk sincs még közös babánk...
Nicol
145/330 anonim válasza:
Az lemaradt,hogy Nekem még nincs gyerekem más kapcsolatból sem...
Nicol
146/330 anonim válasza:
Nekem sincs, így utólag nem is bánom. Az én párom már 45 lesz az időn, úgyhogy mi már tényleg komoly orvosi segítségen kezdtünk gondolkodni. Remélem a mostani pozi tesztemnek lesz is 8 hónap múlva eredménye :) Bízom benne és úgy érzem hogy most rendben lesz minden! Bár para az van, azon aggódom, hogy nehogy vérezzek. Felhívtam a dokim, mert maradt utrogestanom, szedhetem is, és már időpontom is van. Március 4.
147/330 rosiegirl válasza:
Sziasztok! Koszi a valaszokat. Azota nem verezgettem szal nem tom mi van. A tematokhoz kapcsolodoan megjegyeznem h en isnotorius tesztelo vagyok altalaban 4-5 teszt elmegy egy honapban... Remelem osszejon nektek es nekem is persze... Es jojjenek a pozik
148/330 anonim válasza:
Sziasztok! Én is csatlakozhatok? Most találtam rátok, egy másik csoportban osztottak meg titeket :) röviden a történetem: Párommal egy éve megszakítással védekezünk, de nem csúszott be a baby...úgy döntöttünk, hogy szabad utat engedünk a babának, hátha összejön...nem vagyunk annyira rágörcsölve, inkább csak kíváncsiak vagyunk! Természetesen nagyon nagyon boldogok lennénk...(én lehet, hogy picit mégis rá vagyok, mert éjjel-nappal olvasgatok...:D) 7én voltunk először élesben együtt, ciklus.hu 9-re irta az ovut, de egy masik csoportba egy leányzó belinkelte a Jónás naptárat, ami azt irta h 7en volt az ovum! 23-ra nem várom, még van pár nap addig sajnos!:/ kar hogy nem találtak fel olyan tesztet, ami azonnal kimutatja :D mennyivel konnyebb lenne:D Én 8-án kezdtem el femibiont szedni, mellem picit érzékeny, de mensi előtt is az szokott lenni...ma reggel viszont erős derékfájdalmam volt...mintha becsípődött volna, de lehet csak rosszul léptem, vagy a tegnapi tüsszögésrohamom eredménye :D Mindenkinek nagyon nagyon szorítok, elolvastam az összes bejegyzést! Várom a további pozi teszteket! :-* Detty
149/330 A kérdező kommentje:
Akkor vegyes vàgott gyűlt össze. :) Délutàn görcsölgetett a hasam,most meg ràzendített a derekam.Ebből mensi lesz,még az is lehet,hogy reggelre.Valahol nem bànnàm,mert akkor végre nem kattognék.A peteérés utàntól hosszú az a 2 hét,peteérésig mindig repül az idő.Amúgy szerintem azért is viselem nehezen,hogy fél éve nem sikerül,mert a lànyom 1.hónapban megfogant,meg előtte az első is,de akkor elvetéltem.Igaz azt mondják a nő súlya se mindegy.Elvilrg akkor a legesélysebb,ha a BMI 20 és 30 között van.Akkor benne voltam,most nem...
2016. febr. 15. 18:35
150/330 A kérdező kommentje:
Üdv itt Detty,megy a drukk neked is! :)
Nagyon örülök,hogy ilyen sokan lettünk!
2016. febr. 15. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!