Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Nekem az lett kicsit furcsa, hogy a mensi előtti pms tünetek jelentkeztek ugyan ahogy szoktak, viszont nemvárt előtt 3 nappal mintha elvágták volna, se derékfájás, se hasfájás! A melleim viszont iszonyat nagyra durrantak, sokkal nagyobbra, mint pms idején! Tulajdonképpen ennyi! :)
3. vagyok!
#84 vagyok! Nem, nem írtam máshová kedves kérdező, nem vagyok az a tipikus írogató, inkább csak olvasok. Itt viszont nem tudtam hogy minden hónapban kiír valaki egy ilyen kérdést. Izgalmasnak találtam , gondoltam írok. :)
Nicol, nálam is pont ez volt, hogy sokkal hamarabb jött ez a cicifájás, és nem tudom mire vélni. Bár ma eléggé szúrt az alhasam, de ez lehet a vérbőségtől is. Holnap a 10 nap, nem tudom teszteljek e és halgassak a dokira, vagy várjak még egy kicsit... Tanácstalan vagyok...
Csajok, ma vagyok a 7-8. dpo-n, tudom-tudom, feleslegesen, de teszteltem csak azért, mert ezzel álmodtam... nameg mert van itthon egy rakat tesztcsík, amit olcsón rendeltem ebay-ről :D időn túl megjelent egy vékony vonal, ami ezen a teszten eddig soha nem volt, így reménykedek. Úgy érzem, most sikerül :) Egyébként 2 napja az 5-6 dpo-n szúrkált az alhasam jobb oldalon, tegnap pedig enyhe barnás pecsételésem volt, ma pedig görcsölget a hasam.
#4, Petra
Sziasztok! Teszteltem ma és látható halvány pozitív lett. A kép nem adja vissza rendesen, de azért megpróbálkoztam vele.
Ez kész csoda, ha ennyi év után sikerült. Persze én még annyira nem merek örülni a sok rossz élmény után, de ezek szerint átjárható az egy petevezetékem ami megmaradt!
Bedit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!