Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Hmm fogalmam sincs...én sohasem éreztem.
Nézni üeg soha sem néztem, mármint tesztre, hőmérőre és egyebekre gondolok..
Na amég nem jön meg teljesen minden leheet...ami biztos ez a hónap extra furcsa...
Inez
Az nem baj, ha furcsa! Minden ami a megszokottól eltér jó jel is lehet! :)
Én nagyon kicsi esélyt látok ennek a hónapnak. Elvileg 16-ra nem várom, így teszteltem volna egy 10-eset 14-én, mert milyen szép Valentin napi ajándék lett volna. Aztán hogy itt írtátok többen, hogy szerintetek 5-én volt ovum és nem 2-án... Hát akkor minden késik. Együtt meg 29-én és 3-án voltunk... :( Sajnos minden rosszul jött ki ebben a hónapban. Remélem azért ebben a hónapban is lesznek még itt pozi tesztek! :)
Á megjött..
Na majd legközelebb...
Kérdező drukkolok, bármikor lehet peteérés nem csak középidőben hátha!!
Inez
Sajnálom Inez! Szerintem következő hónapban is folytatjuk a beszélgetést! :)
3-as! Hogy vagy? Többiek? Valaki érez valamit? Jelek? Bármi...
Sziasztok, 4-es vagyok, eddig csak olvasgattam a történéseket, gratula annak, akinek sikerült eddig. Én 4 nappal vagyok peteérés után, próbálok nem rágörcsölni a dologra, hátha ez a gond, más akadálya nem lehet a babának... 1 hét és tesztelek, addig is próbálok nem annyit izgulni, mint eddig, de a szívem kiesik, ha belegondolok, vajon sikerült-e... :( Ti hogy vagytok ezzel a "ne gondoljunk rá non-stop" dologgal? Megy?
Petra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!