Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/330 A kérdező kommentje:
40!-es. Vannak akik ellenzik az előre tesztelgetést. Én nem tartozom közéjük! :) Én lehet, hogy egy 10-es érzékenységűvel tesztelnék 7-én, de előbb én se. Ez a te döntésed, a te érzéseid! Ne foglalkozz másokkal! Persze, ha kibírod, akkor csak a nemvárt napján vagy következő nap tesztelj. :)
2016. febr. 4. 12:43
 42/330 anonim ***** válasza:

40-es szerintem is tesztelhetsz korábban is!Én is a korai tesztelés híve vagyok :)

Nicol

2016. febr. 4. 12:46
 43/330 anonim ***** válasza:
Köszönöm, szerontem ma megveszem, úgy is jo ha van itthon.
2016. febr. 4. 12:54
 44/330 A kérdező kommentje:
Csajok! Ez mi lehetett? Leírom a hónapomat. Ebben a hónapban túl sok esélyt nem látok a babának, mert nem tudtunk együtt lenni jó időben. Az utolsó mensim 1. napja január 20. Átlagban 5 napig tart és 28 naposak a ciklusaim. A ciklus.hu be is jelölte, hogy kb. 2-án lesz pém és a következő mensi február 16-án lesz esedékes. Ebben a hónapban először nyákot 30.-án tapasztaltam, majd 1-jén. A mellem nem feszült, derekam nem fájt, ez szokta kísérni nekem a peteérést... a hasam 3-án fájdogált kicsit, de nem a petefészkem szúrt. Együtt csak 29-én, majd 3-án voltunk. Ma reggel elkezdett kicsit fájni a hasam, elmentem wc-re, gondoltam hátha... Semmi siker, de a hasam egyre jobban fájt, míg nem annyira, hogy megmozdulni is alig bírtam. Jobb oldalt görcsölt, de rettenetesen! Bírom a fájdalmat, de most majdnem sírtam. Vettem be egy görcsoldót, de semmi, be kellett vennem egy cataflam-ot is, hogy legalább a kislányomat el tudjam rendezni... Nem tudom mi volt ez... A beágyazódáshoz nagyon!!! korai, peteérésnek meg túl fájdalmas és talán késői is... Szerintetek? Mondjuk lehet nem is ezzel függ össze, csak már az ember ha egy ideje próbálkozik és vágyik rá, mindent késes belemagyarázni... :( Egy biztos, rettentően fájt és nehezen is múlt el.
2016. febr. 5. 08:38
 45/330 anonim ***** válasza:
Szerintem peteérés lehetett. Azt ne kérdezd mért volt ilyen intenzív, csak tippelek a leírtakból.
2016. febr. 5. 08:55
 46/330 A kérdező kommentje:
Akkor ha ma együtt lennénk az még jó vagy késői? Valahol azt mondják, hogy a pete 12 órát életképes valahol meg azt, hogy 24-et... Mondjuk a 3-ai esti együttlét is játszhat még...
2016. febr. 5. 09:10
 47/330 anonim ***** válasza:

40es vagyok ..egyébként Inez :)

A fiam mensi előtt 4 nappal fogant, szóval nem hiszem el hogy vannak rossz időpontok :)

2016. febr. 5. 10:42
 48/330 anonim ***** válasza:

Szerintem is peteérés lehet :)

Nekem a vetéléses terhességem mensi előtt 2 nappal fogant :)

Nicol

2016. febr. 5. 11:07
 49/330 A kérdező kommentje:
Akkor ma akció???
2016. febr. 5. 11:13
 50/330 anonim ***** válasza:

Bizony :)!

Nicol

2016. febr. 5. 11:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!