Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/330 rosiegirl ***** válasza:
Lehet meg csatlakozni? En 6-ra nem varom. Elviekben ma kene lennie a peteeresemnek es szurkal is az oldalam de a ovu teszt negativ?
2016. febr. 2. 18:13
 32/330 rosiegirl ***** válasza:
16-ot akartam irni...
2016. febr. 2. 18:14
 33/330 anonim ***** válasza:

11-es!Nekem amikor később volt az ovum vagy hamarabb akkor is a mensi a várt napon jelentkezett :(.Nem tudom,hogy ez mi alapján lehetséges mert az lenne logikus nekem is,hogy ha hamarabb van akkor hamarabb jön meg ha meg később akkor később jön meg....Mi alapján tudod,hogy 4 nappal később volt ovud?

3-as gratulálok!

Én bár megjött a mensim holnap tesztelni fogokmert valami nem stimmel...ugyebár volt pozi tesztem majd megjött 1,5 napraami bár erős volt,de nem volt darabos viszont a mellem fáj a hasam szurkál,hányingerem van és a délutáni alvás nélkül nem is élek...nem tudom mi lehet ez,de megnyugtatásomra holnap csinálok egy tesztet.Orvoshoz 17-re kaptam időpontot (átrakta a 10-t,mert szabin lesz),március 8-án meg endokrinológushoz megyek :).Remélem most már nem fog sokáig váratni a babóca :)

Nicol

2016. febr. 2. 18:42
 34/330 anonim ***** válasza:
31-es, lehet később lesz az ovu, de dokim szerint felesleges, mert van, hogy nem is mutatja a teszt, vagy nem jó időben :) csak legyetek együtt amikor jól esik :) ettől függetlenül én is tesztelgetek, de tudom, mikorra várható az ovum, csak kíváncsi vagyok, mit mutat a teszt :)
2016. febr. 2. 19:33
 35/330 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Onnan tudom hogy 4 nappal kesobb volt az ovum (18.napon), hogy vegig ovuteszteltem is, es aznap volt csak pozi a teszt.

Ahhoz kepest viszont 10 napra jott meg, a 14 helyett :( Es nagyon rossz, mert egesz nap gorcsolok, pedig eddig alig ereztem meg ha megjott!

2016. febr. 3. 00:43
 36/330 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma teszteltem ilyen lett...

[link]

Nicol

2016. febr. 4. 09:31
 37/330 A kérdező kommentje:

Nicol, én nagyon szeretném látni, de nem látom... :( Mikorra nem várod?

K

2016. febr. 4. 09:42
 38/330 anonim ***** válasza:

Sokára nem várom még....csak írtam pár válaszolóval feljebb,hogy úgy érzem,hogy nem stimmel valami és majd tesztelek.Csak szimplán ezért raktam fel :).

Nicol

2016. febr. 4. 10:08
 39/330 A kérdező kommentje:

Na, akkor ez kimaradt... Bocsi! :) Én szorítok! :)

Én meg nem tudom, hogy mikor van/volt pé-m... Ugye nem tesztelek, nem hőmérőzök. Tojásfehérjés nyákom volt, de nem két egymás utáni nap, a mellem és a derekam is akkor kezd fájni, az még mindig nem fáj. A hasam fájt tegnap, ma reggel meg szurkált jobb oldalt. A ciklus.hu szerintem 2-án volt, de együtt sokat nem voltunk mostanában, szóval szerintem semmi se lesz, ha csak a tegnapi nem volt jó időben.

Február 26-ra van időpontom nődokihoz, akkor kell mennem az eredményért. Jó lenne, ha addig lenne már pozitív tesztem is...

2016. febr. 4. 10:37
 40/330 anonim ***** válasza:
Sziasztok én február9re nem várom vagyis várom kicsit bonyolult., de már szombat óta olyan furcsa minden, fájt a derekam, vasárnap úgy szédültem mint még soha leszakadt a derekam ,fájt az alhasam, de kb a hüvelyem is nyilalt, és a mellem is nyilalgatott. Hétfőre ahogy jött elmúlt minden. Kis Derék és mell fájdogálás maradt, persze ez még így nyugodtan lehet mensi is azthiszem. Szerintetek 9ke előtt teljesen értelmetlen tesztelni?
2016. febr. 4. 12:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!