Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
11-es!Nekem amikor később volt az ovum vagy hamarabb akkor is a mensi a várt napon jelentkezett :(.Nem tudom,hogy ez mi alapján lehetséges mert az lenne logikus nekem is,hogy ha hamarabb van akkor hamarabb jön meg ha meg később akkor később jön meg....Mi alapján tudod,hogy 4 nappal később volt ovud?
3-as gratulálok!
Én bár megjött a mensim holnap tesztelni fogokmert valami nem stimmel...ugyebár volt pozi tesztem majd megjött 1,5 napraami bár erős volt,de nem volt darabos viszont a mellem fáj a hasam szurkál,hányingerem van és a délutáni alvás nélkül nem is élek...nem tudom mi lehet ez,de megnyugtatásomra holnap csinálok egy tesztet.Orvoshoz 17-re kaptam időpontot (átrakta a 10-t,mert szabin lesz),március 8-án meg endokrinológushoz megyek :).Remélem most már nem fog sokáig váratni a babóca :)
Nicol
11-es vagyok. Onnan tudom hogy 4 nappal kesobb volt az ovum (18.napon), hogy vegig ovuteszteltem is, es aznap volt csak pozi a teszt.
Ahhoz kepest viszont 10 napra jott meg, a 14 helyett :( Es nagyon rossz, mert egesz nap gorcsolok, pedig eddig alig ereztem meg ha megjott!
Nicol, én nagyon szeretném látni, de nem látom... :( Mikorra nem várod?
K
Sokára nem várom még....csak írtam pár válaszolóval feljebb,hogy úgy érzem,hogy nem stimmel valami és majd tesztelek.Csak szimplán ezért raktam fel :).
Nicol
Na, akkor ez kimaradt... Bocsi! :) Én szorítok! :)
Én meg nem tudom, hogy mikor van/volt pé-m... Ugye nem tesztelek, nem hőmérőzök. Tojásfehérjés nyákom volt, de nem két egymás utáni nap, a mellem és a derekam is akkor kezd fájni, az még mindig nem fáj. A hasam fájt tegnap, ma reggel meg szurkált jobb oldalt. A ciklus.hu szerintem 2-án volt, de együtt sokat nem voltunk mostanában, szóval szerintem semmi se lesz, ha csak a tegnapi nem volt jó időben.
Február 26-ra van időpontom nődokihoz, akkor kell mennem az eredményért. Jó lenne, ha addig lenne már pozitív tesztem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!