Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
51/330 A kérdező kommentje:
Kezd elmenni a gyógyszer hatása... Most nem görcsölök, az egész méhem le akar szakadni... :( Ha így fog fájni este is, akkor tuti nem lesz semmi köztünk... :( Pedig már úgy babáznék újra! :)
Többiek? Hogy vagytok? Hol álltok? Valaki tesztel már a hétvégén?
2016. febr. 5. 11:58
52/330 anonim válasza:
4-es vagyok, nekem ma van peteérésem tutira, 2hét és kiderül, minden esély megvan :)
Neked jobbulást!
53/330 A kérdező kommentje:
4-es! Köszönöm szépen! Remélem nekem is középidős fájdalom és nem valami komoly... Én meg szorítok neked! Nekem mindig a pé-től a nemvárig megy a leglassabban az idő! :)
2016. febr. 5. 13:17
54/330 anonim válasza:
Én ahogy tanálcsoltátok vasáárnap lehet tesztelek.
(Inez)
55/330 anonim válasza:
Ha gondoljatok,facebook-on inditottam egy csoportot "Pozitív-negatív terhességi tesztek,tapasztalatok" cimszoval... Tobbszor lattam mar,h feszen keresnek ezen az oldalon hasonlo csoportokat,igy ezt elinditottam :) akinek van kedve,az keressen ra es csatlakozzon hozzank 😊😘
57/330 anonim válasza:
Van egy anyukas zart csoportom is,ha valakit erdekel,az irjon privatot,bejelolom feszen es behivom a csoportba :) ott jelenleg mar 205tag van es eleg aktivan mukodve segitunk egymasnak :) mivel a csoport zart,nem talalhat ra senki,csak akit en,vagy az ott tartozkodo tagok bevesznek! Konkretan tabuk nelkul irhatjuk ki kerdeseinket eszreveteleinket es mindenki probal keszsegesen segiteni! Tobbgyerekes es kismamak is vannak a csoportban! A parod/ferjed garantaltan nem fogja latni,ha egy vita utan kibeszeled,mert mint mar emlitettem,a csoport zart! :)
58/330 anonim válasza:
55-ös, belinkelnéd inkább a csoportot? Nem talál ilyet a fész. Köszi
59/330 anonim válasza:
40es vagyok
Ma reggel teszteltem, (xepil) full negatív szóval azt én kiestem a februári körbőé :(
Na majd legközelebb
60/330 anonim válasza:
Sziasztok Lányok! 3-as vagyok, aki pozit tesztelt! Sajnos elmegy a babám! :( Erősen görcsölök és barnázok! :( De nem engedem, hogy megtörjön, egyszer sikerülni fog! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!