Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/330 A kérdező kommentje:
#3-as! Voltak valami tüneteid nemvárt előtt? Éreztél valamit? Kíváncsi lennék és gondolom mások is! :)
2016. febr. 12. 08:26
 92/330 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bedit is jelentkezik. :)

Nekem holnaptól bármikor megjöhet.

Ma ellőttem egy tesztet, amely bizakodásra adott okot, de lehet, hogy szellemcsík, de erőteljesebb szellemcsíknak néz ki, még fotózhatatlan lenne, úgyhogy nagyon kétes még. 1-2 nap és ki fog derülni.

Drukkolok mindenkinek!

2016. febr. 12. 09:36
 93/330 A kérdező kommentje:
Bedit! Tudnál felrakni képet? :) Valami tüneted van? Amúgy üdvözöllek és nagyon szorítok! :)
2016. febr. 12. 10:08
 94/330 anonim ***** válasza:
Szia! Nem, nincs tünetem, pedig tünetgyáros vagyok :D Talán ma kezdett el egy picit érzékeny lenni a mellem, ennyi. A tesztet akkor teszek fel, ha én már bizonyossá váltam, hogy ez bizony pozitív. Jó párszor gondoltam azt hogy na most lehet sikerült, aztán mégsem. Így már óvatosabb vagyok. A mostani tesztem határeset, de az eddigieket tekintve talán jobban hajlik a pozi irányába. Olyan, mint amikor már majdnem elhiszed. 2 nap múlva már biztos lesz, de lehet már holnap is, hogy mi van.
2016. febr. 12. 11:03
 95/330 A kérdező kommentje:
Várom a fejleményeket! :)
2016. febr. 12. 11:51
 96/330 anonim ***** válasza:
Kicsit visszaolvastam és látom neked is nemsokára kiderül, hogy sikerült-e a hónap, fogsz tesztelni 16.-a előtt megint?
2016. febr. 12. 12:14
 97/330 A kérdező kommentje:
Hát, úgy voltam vele, ha lesz valami extra tünetem, akkor 14-én reggel. De mivel eddig semmi különös, sőt, így nem hinném. Van otthon még 4db 10-es One Step tesztem, de elég sokan írták, hogy míg egy sima 25-ös kimutatja, ennél még mindig alig látszik... Szóval nem tudom. :( Lehet nem... Meg akkor ha ránéztél miket írtam, azt is láttad, hogy sok esélye nincs ennek a hónapnak. :(
2016. febr. 12. 12:44
 98/330 anonim ***** válasza:

Bedit nagyon szurkolok,hogy ne csak szellemcsík legyen!

Nekem kedden és szerdán nagyon fájt a bal petefészkem...szerintem akkor lehetett az ovum...persze tettünk is az ügy érdekében :).Azóta szurkál a méhem,égnek és fájnak a mellbimbóim....fura mert eddig soha nem kezdődött ennyire korán...ez mensi előtt szokott csak jelentkezni.Várom már a szerdát hátha a dokibácsi lát majd egy szép vastag nyálkahártyát :)!

Nagyon szurkolok mindenkinek!

Nicol

2016. febr. 12. 14:28
 99/330 A kérdező kommentje:
Nicol!Szorítok,h baba legyen,igaz én még korainak làtom a tüneteket,ha csak a hét közepén volt a peteérés,de kívànom,hogy 2 csíkos legyen majd a teszted!
2016. febr. 12. 14:39
 100/330 anonim ***** válasza:

Nem is gondolok én se babára még csak annyit írtam,hogy fura,hogy most egyből jelentkeztek a tünetek amik előtte mensi előtt vannak csak :).Majd 12 nap múlva kiderül :)

Nicol

2016. febr. 12. 14:54
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!