Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/330 A kérdező kommentje:
Rosiegirl, én is holnapra nem várom ( vagy 19-re, ha később volt a pé-m). Megy a drukk, ha nemsi előjele legyen a folt.
2016. febr. 15. 09:36
 132/330 A kérdező kommentje:

Ma megint tiszta hülye voltam.

Csináltam délelőtt vagy 7 pisi után, negatív.

[link]

Délben, mikor megláttam, ott volt a szép vékony száradási csík, vagyis én annak vélem...

[link]

Ami még negatívban is látszik.

[link]

:( Annyira szeretnék akár csak egy alig észrevehető 2. csíkot látni! Nem tudom, hogy itt mennyire adja vissza a kép.

2016. febr. 15. 13:57
 133/330 anonim ***** válasza:

Felesleges negatívba, én így is látom.

Hidd el sokan tesztelnek többet is egy nap, csak nem mondják, én megértelek. Néha én is bekattantam. Aztán most hogy már elhittem (tegnapelőtt) hogy valami biztos van, onnantól csak reggel :D

Nagyon bíztató a teszted!

Kíváncsi leszek holnap milyen lesz! De ha lősz még este is, hadd lássuk :) Drukkhegyek: Bedit

2016. febr. 15. 14:05
 134/330 anonim ***** válasza:

Óh a déli nem új pisiből volt? Azt hittem, és azért írtam amit írtam.

Nah a holnapi megmondja a tutit ám hogy száradási csík-e. Ha nem az, akkor holnap hamarabb jelentkeznie kell ennek a csíkocskának!

2016. febr. 15. 14:07
 135/330 A kérdező kommentje:
Az a baj Bedit, hogy ez a teszt a reggeli.(1 kép reggel, a másik kettő délben készült kb. fél 10-kor csináltam a tesztet.) Reggel még semmi nem volt rajta, csak délben látszódott, szóval tuti csak száradási és én nem is színesnek látom... :( Ez egy 25-ös teszt. Reggel vettem gyors a dm-ben, de előtte otthon pisiltem 4x meg itt 3x, 4x. Ha holnap nem jön meg, akkor szerda reggel tesztelek újra.
2016. febr. 15. 14:08
 136/330 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos az csak száradási csík :(.Nincs színe és nagyon vékony is,de ne legyen igazam..

Nicol

2016. febr. 15. 14:15
 137/330 anonim ***** válasza:

Igen, közben én is rájöttem. Tudom mit érzel. Nekem az X-epilek mindig ezt csinálták, mensi közeledtével egyre inkább szellemcsíkosak lettek.

Most úgy pénteken írtam ide, hogy lett egy tesztem, amelyet szellemcsíknak vélhetnék, de tudtam, hogy nem az. Rendes formája volt a csíknak és olyan egyformán, halvány rózsaszínen. De nem voltam biztos benne, de belül még is úgy éreztem, hogy ez most más. Kb. 20-30 perc után láttam először akkor a teszten, bár előtte is sejlett már. Másnapra már előbb jött ki 10 percen belül, és azt a tesztet már fel is tettem ide, és már nem is volt olyan halovány és azt már a párom is látta.

Én nagyon drukkolok neked, amit érzel én hónapról hónapra végigjártam, remélem amit látsz egy időn túli pozi, de ez már holnap is kiderülne, de várom a szerdai tesztedet!

2016. febr. 15. 14:19
 138/330 A kérdező kommentje:
Nicol és Bedit! Tudom, hogy száradási és nem is bízok benne, hogy 2 nap múlva más lesz... Fáj ez a játéka az égnek! Olyan nehéz minden hónap második fele. Már várom, hogy megjöjjön a menzeszem és megnyugodjak. Érdekes előtte pár nappal mindig tesztelek, kikészülök, majd megnyugszom mikor megjön...
2016. febr. 15. 14:29
 139/330 anonim ***** válasza:

Igen, én is utálom a bizonytalanságot, ez a legrosszabb. Azt hiszem az én számból nem hangzik hülyén, mert évekig átéltem amit most átélsz, hogy kitartást kívánok addig, míg végre szépen csíkozódik a teszted.

Nálam ez a tesztcsíkozódás már "tudathasadás volt", mert egyszer azt akartam hogy csíkozódjon majd erősödjön (mert volt hogy nem akart erősödni), aztán utána meg már nehogy látszódjon de egyre erősebb lett (méhen kívülinél, miután közölték hogy mensizek elvetéltem a méhen belülivel és mégis erősödött a teszt). Nem egy könnyű dolog ez a nőknél.

Most is van bennem para, már felhívtam a nődokim, mert maradt itthon utrogestanom, hogy bevehetem-e a bizti kedvért. Egyből rávágta hogy igen.

2016. febr. 15. 14:36
 140/330 anonim ***** válasza:

Bedit voltam az előbb.

Persze hogy megnyugszol, vagyis inkább beletörődsz ha megjön, na meg tudod hogy ha nem is olyan hamar, de újabb hónap vár rád.

2016. febr. 15. 14:37
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!