Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
181/330 rosiegirl válasza:
Sziasztok! Kedves kerdezo, mi ujsag? Van valami valtozas? En mar hivatalosan is kesek de a teszt makacsul negativ viszont emelygek es tegnap nem birtam megenni a krumplilevest mert budosnek ereztem. A ferjem szerint finom volt. Mondjuk a kislanyommal is kb egy hetet kesett mire egy nagyon halvany pozit jelzett a teszt. Az a baj h itt nem irjak ra a tesztre h hanyas erzekenysegu... En meg neme akarok egy vagyont kolteni clearbluera...
182/330 A kérdező kommentje:
Rosiegirl! írtam, igen, még a másik oldalra esett, de írtam ma is. Bíztató! Kívánom, hogy pár nap múlva te is pozitívat tesztelj! :)
2016. febr. 17. 09:40
183/330 rosiegirl válasza:
Jaj, ne haragaduj en csak a telefonomrol tudok irni es sajna nem mindig tolti be az uj oldalakat... :( Most nezem h lemaradtam csomo mindenrol...
184/330 A kérdező kommentje:
Semmi gond! :)
2016. febr. 17. 10:11
185/330 rosiegirl válasza:
Na elkezdtem barnazni :(
186/330 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy mensi lesz... Bízzunk benne, hogy semmi komoly! Drukkolok! Majd írj!
2016. febr. 17. 14:23
187/330 anonim válasza:
Szurkolok mindenkinek!Gratulálok a pozi teszteseknek!
Én biztos nem tesztelek ebben a hónapban pozit ugyanis most jöttem a dokitól és még csak most lesz ovum 1-2 napon belül :)
Nicol
188/330 A kérdező kommentje:
2016. febr. 17. 15:43
189/330 A kérdező kommentje:
Hajrá, akcióra felkészülni! :) Amúgy hol tartasz a ciklusban, mikor volt az utolsó mensid 1. napja?
2016. febr. 17. 15:44
190/330 anonim válasza:
Igen én vagyok :)!Ciklusom 25 napján tartok...a doki se akart a szemének hinni hisz lassan meg kellene jönnie :).Egyébként már rég tudom,hogy Veled beszélgetek :)
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!