Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Úgy lesz Nicol! :)
Lüszi, egyetértek veled, de szerintem a többiek is! :)
Lányok képzeljétek nem tudom mi lehet ez,de egy pontban éles fájdalmat érzek a méhembe...elkezdett szurkálni a méhem is és fájdogálni a cicim...beágyazódáshoz még korai lenne nem?4-5 dpo-n lehetek...
Nicol
Igen én is azt hittem,hogy nem lehet ilyen korán bármit is érezni,de fura volt...mára elmúlt minden...este még szex közben sűrű hüvely nyilallások is voltak...
Persze reggel elvetemült voltam és teszteltem :)
Nicol
Ha 45 napja nem volt mensi de két csík sincs akkor mi van? Valami nagyon nagyon halványan (lefényképezhetetlen) látszik a csík helye(facelle műanyag változat), de ez nyilván nem számít. Talán az ilyet szoktátok szellem csíknak vagy száradási csíknak nevezni.
Gyógyszer abbahagyása után 32-36 napos ciklusok voltak de fél évig még védekeztünk máshogy. Most, hogy meg már nem védekezünk nincsen se ciklus se baba. :\
Fura, hogy pont akkor borul fel ennyire amikor elkezdjük védekezés nélkül.
Azért ennyi nap után gondolom a legrosszabb minőségű teszt is két csíkot kéne mutasson ha lenne baba.
236-os menj el dokihoz...nekem akkor volt alig látható és fényképezhetetlen csíkom amikor cisztám volt...abban a hónapban 50+ ciklusom volt és csak norcoluttal jött meg...
Lányok ne kövezzetek meg,de megmutatom a reggeli tesztem...én látok rajta valamit...az alsó az...
Nicol
Ed, ha kiírom a kérdést, ide is belinkelem majd, hogy tuti megtaláljuk egymást! Amúgy sajnálom, de fel a fejjel!
Nicol és nem látok semmit, de elég rossz a kép minősége... Drukkolok, hogy amit látsz, az majd az legyen! :) Ma nem teszteltél?
Rossz a kép minősége?Nem értem,nálam szép tiszta képet dob ki a link...igen teszteltem a mai is olyan mint a tegnapi...hát én kétlem,hogy ez jó jel ilyen korán...
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!