Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Akkor én is csatlakozom továbbra is a következő hónapba hozzátok :) Kitalálok valami jelzést amivel tudatom, hogy én írok, ahogy ti is. Én már túl vagyok a mensesen egyébként, most lesz ovulációm, de úgy érzem most nyugodt vagyok. Nem akarok rágörcsölni.
Luszi
Lanyok,becsatlakozom hozzatok,ha nem haragszotok meg! :)
Mi jelenleg,vagyis inkabb a ferjem varni akar a kovetkezovel,de en naprol napra jobban szeretnem es folyton csak arra gondolok,h ujra babazni akarok! A kislanyunk amugy egy eves meg csak,de mar most szeretnem ujra atelni a terhesseget,szulest,szoptatast! Igazabol apa is csak nehany honapot akar varni! Vedekezni nem szoktunk,kiszallosra vesszuk,de mindig remenykedek,h na majd most hataha! Nehany napja,peteereses idoszakban ugya fajt a pocim,mint meg eddig soha! En arra gyanakodtam,h peteeresem lehet! Szexeltunk a ferjemmel es azonnal elmult ez a fajdalom... Drukkolok mindenkinek a mielobbi pocakodasert!!! :)
A
Manna, ez elég költségesnek hangzik... Vagy a gépre gondolsz? ebay-en pl anno láttam digitális ovutesztet, 2000 ft volt darabja, pedig ott olcsóbbak ezek a dolgok. Hogy vagytok, csajok? Én ma azt hittem, mindennek vége, olyan érzésem volt, hogy ennyi volt, nem lesz baba, de szerencsére erősödik a teszt. :) erre az érzésre az is rádobott egy lapáttal, hogy barnáztam 5-6 dpo-n és 12-13 dpo-n is, de már hálistennek nincs semmi csak egyértelmű pozi tesztek, remélem, nem is jön meg :)
Petra
Petra, nyugodj meg, minden a legnagyobb rendben lesz!
Detty, nagyon-nagyon-nagyon megy a drukk! :) És tudod, ha nem sikerül, akkor sikerül jövő hónapban, én itt leszek! :)
Nicol, megtettetek mindent a cél érdekében? :D Megy a drukk oda is!
Sziasztok!
Igen megtettünk mindent a siker érdekében :).Szerintem még szerdán este megvolt az ovum mert azóta nem fáj a petefészkem....tegnap olyan fura érzést éreztem a hüvelyemben...soha nem éreztem még ezt...Ma elkezdem az utrót és persze beszereztem egy rakás tesztet :)
Sajnálom akinek megjött és ne csüggedjenek!
Nicol
Sziasztok!
Már írtam a novemberiben is ahol végűl pozitív lett a tesztem de sajnos decemberben elvetéltem. Most ebben a hónapban ismét sikerűlt :)
Mimi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!