Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Nicol! Írd majd meg, hogy mit érzel, mit gondolsz és persze, ha tesztelsz, azt is írd meg!
Nagyon gratulálok Mimi, remélem most már minden rendben lesz! Vigyázz magatokra! :)
Köszönöm :)
Mindenkinek sok sikert kívánok!
Mimi
Gratulálok Mimi!
Drukkolok továbbra is nektek lányok. Hajrá Nicol! :)
Sziasztok!
Kivel mizujs?
Én alig várom már,hogy tesztelhessek pedig van még 1 hetem a tesztig...nagyon hosszú hét lesz...Kb. 3.dpo-n lehetek,de semmi ovu utáni tünet nem kínoz...nem fáj a mellem,a hasam semmim...Csütörtökön amit rendeltem tesztek azok már pénteken megérkeztek :).Persze ma reggel kipróbáltam,hogy biztos jól működik-e...persze jól működik és negatív lett :).Most szedem már 2 napja az utrót is és nagyon bizakodom a szép tesztben.
Nicol
Detty mikor tesztelsz?Érzel valamit?
Nicol
Kedden?Az nagyon soká van :(.Szurkolok nagyon,hogy ne jöjjön meg és szép zebrás legyen a teszted :)
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!