Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
261/330 anonim válasza:
Ilyen lett.. a felso a tegnap reggeli az also a ma reggeli.. erdekes mert a menzeszemig meg kb 5 nap van
262/330 anonim válasza:
Utolsó nem található a kép!
Egyébként ne ijedj meg én is még csak 8 dpo-n vagyok...
Nicol
263/330 anonim válasza:
264/330 anonim válasza:
Ezek nagyon szép tesztek!
Gratula!
Nicol
265/330 anonim válasza:
Koszonom :) es neked hogy alakul?
266/330 anonim válasza:
Az előző oldalon linkeltem a ma reggeli tesztemet.Az egyik link száradás előtti a másik száradás utáni.Egyértelmű halvány pozi élőben,de nem tudom képen Ti mit láttok...
Nicol
267/330 anonim válasza:
láttam, igen halványka, de ma csináltál ,még? csinálj predctor early 6 nappal a menzesz eltt kimutathatót, az az enym is ami erősödött, azon már egyértelmű lesz
268/330 anonim válasza:
Az alsó a ma reggeli.Igazából csoda,hogy ennyit is kimutat a teszt,hisz vagy 7 vagy 8 dpo-n vagyok...a predictor se mutatna többet...meg én nem is szeretem azt a tesztet.Úgy 6-7 nappal mensi előtt teljesen elfogadható a halványsága :)
Nicol
269/330 anonim válasza:
Akkor szoritok hogy hamarosan erosebb legyen :) tedd am fel majd
270/330 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!