Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
 291/330 anonim ***** válasza:
Most minden rendben lesz!!! Érzem!!! :)
2016. febr. 28. 15:34
 292/330 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ennyire bizakodó....elkezdtem görcsölni meg fáj a petefészkem....ebből nem lesz baba most sem :(

Nicol

2016. febr. 28. 16:00
 293/330 anonim ***** válasza:
Nekem a petefészek szúrka volt az első és szinte egyetlen terhességi tünetem!!! :)
2016. febr. 28. 16:37
 294/330 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Sokat figyeltelek titeket, és mindig jelentkeztem a pozi teszt után is minden hónapban. Sajnos elég tragikus esemény történt... egy hete elment a picim a 26.hétben. Én nem néztem meg, de az orvosok azt mondták hogy valami baj lehetett a picivel, mivel a kezecskéjén nem volt rendben kifejlodve az ujjacskái. A szörnyű, hogy erre nem derult fény még az ultrahanvizsgálatok során sem. Nehéz héten vagyok túl, csak tegnap engedtek haza a kórházbol. Elég hullámzo a hangulatom, vannak konnyebb és nehezebb időszakok. Most jön a felépülés időszaka, és amint készen állunk rá és lehet el fog indulni a babaprogram, remélem több sikerrel. Timi(Gigi)
2016. febr. 28. 18:55
 295/330 anonim ***** válasza:

Részvétem Gigi!Nagyon borzasztó ami történt!Mielőbbi lelki és testi felépülést kívánok!

Nicol

2016. febr. 28. 20:04
 296/330 anonim ***** válasza:

Gigi... Nagyon sajnálom ami történt veled, borzasztó. Kívánom hogy mielőbb csökkenjen a benned lévő fájdalom. Csodállak, hogy már most tudsz gondolni a későbbi babavállalásra!

Nicol, ha legkésőbb 13 dpo-n nem látsz a teszten erősebb csíkot, akkor mondj le a babáról.

Az eddigi tesztek még nem mérvadóak, túl koraiak és vagy-vagy állapotot feltételeznek, és bizonytalanságot.

Nagyon drukkolok, ahogy olvastalak minden esély megvan arra hogy sikerülhetett!

Bedit

2016. febr. 29. 08:02
 297/330 A kérdező kommentje:

Gigi! Sok erőt kívánok neked és a párodnak! Szörnyű, ami veletek történt, de szerintem legbelül te is érzed/tudod, hogy "jó" a természetes szelektáció a természet részéről. Én ezt akkor értettem mikor megszületett az egészéges kislányom. Én vetéltem, igaz nem ennyire előrehaladott állapotban, de később felfogtam, hogy inkább legyen így, mint egy beteg baba. Nem feltétlenül magam miatt. Egy anya a beteg gyerekét is szeretné, de az nagyon nehéz és a gyereknek meg szenvedés! A lehető legjobbakat kívánom és egy mihamarabbi egészséges gyermekáldást!

Nicol, te meg még ne add fel! szorítok!

2016. febr. 29. 08:11
 298/330 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Kiírtam a kérdést jövő hónapra! Akinek nem jött össze, gyertek és folytatjuk, akinek összejött, itt is figyelemmel tudjátok követni a történéseket! :)

2016. febr. 29. 08:16
 299/330 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bedit ha 13 dpo-ig nem változik akkor persze nincs baba,de pénteken megyek hcg vérvételre...a mai tesztem élőben egy leheletnyivel erősebb mint a tegnapi és végre rózsaszín...egyébként azon gondolkodtam,hogy lehet nem is 11-12 dpo-n vagyok ma hanem csak 10-en?Ahh nem tudom...

[link]

Nicol

ui:Nem tudom látszik-e a képen így mert nekem telón látszik,de annyira régi rossz minőségű monitorom van,hogy csak na....

2016. febr. 29. 10:34
 300/330 anonim ***** válasza:

Berágtam...csináltam egy 25-ös tesztet...

[link]

Nicol

2016. febr. 29. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!