Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
 321/330 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok kereken 7 hetes, hétfőn kontroll, 5 hetesen minden oké volt, petezsák 10mm-es, plusz 3mm-es szikhólyag.

Petra

2016. márc. 11. 18:58
 322/330 anonim ***** válasza:
Sajnálom Berni. Kérdező neked sok sikert kívánok a következő hónapban, olvastalak titeket a márciusi topikban. Petra nálad azóta mi újság? Nekem egész nap hányingerem van, de nem bánom. 4 hét múlva megyek csak orvoshoz. Már úgy várom.
2016. márc. 22. 13:31
 323/330 anonim ***** válasza:
Mimi, minden oké volt, volt egy 28 milis petezsák és 11 milis baba dobogó szívvel, legközelebb 2 hét és kontroll :) Sajnos a hányinger rég óta tart és a fejfájás is egyre extrémebb, de tűrünk szép csendben... :D Teis 8 hetes vagy most, ugye?
2016. márc. 22. 15:49
 324/330 anonim ***** válasza:
Igen. Én is 8 hetes vagyok :) csütörtökön leszek 9.
2016. márc. 22. 17:26
 325/330 anonim ***** válasza:
Dejó, én pénteken :D
2016. márc. 22. 17:36
 326/330 A kérdező kommentje:

:) Olyan jó nektek! :)

Petra! Hétfőn megjöttek a tesztek! Onnan rendeltem, ami linket átküldtél. Rendeltem 20-at! Remélem szerencsét hoz és az első már pozitív lesz jövő hónapban! :)

2016. márc. 23. 08:08
 327/330 anonim ***** válasza:
Na, de jó :) jól van, akkor jó tesztelgetést, remélem, már nem jön meg neked sem :) sok sikert :)
2016. márc. 23. 11:23
 328/330 anonim ***** válasza:

Csajok a probalkozos idore kicsit eltuntem... Helyzetjelentes a kovetkezo!: 31.-re nem várom,tehat kerek egy het van addig! A petefeszkem korul kis szurkalasokat erzek es ritkan olyan enyhe mensi erzest,mintha meg akarna jonni! A melleim is kicsit fajnak es erzekenyek,amit sosem ereztem mensi elott miota meg lett csinaltatva...

Remelem sikeres honapot zarok! Amugy kerdezo,lett mar uj csoport csinalva azoknak akik aprilisba nem varjak,vagy meg nem? Nem akarok lemaradni,ha esetleg megsem jonne most ossze...de azert drukkoljatok,nagyon remenykedek :)

A

2016. márc. 23. 12:36
 329/330 A kérdező kommentje:
A! Még nem lett nyitva, majd jövő héten, addig fölösleges lenne. Majd belinkelem ide is, ha kiírtam, hogy megtaláljatok! :) Megy a drukk és várom a jó hírt! Remélem sikerül és nem kell írnod a másik csoportba! :)
2016. márc. 23. 13:16
 330/330 anonim ***** válasza:
Berni vagyok..megvolt a mutet a veteles utan..hatalmas veronleny vette korbe a petezsakot es elhalt...azota is kinlodokm.visdzakerultem a korhazba vele.nem tisztultam ki :( meg fajdogal a mehem de remelemmhamar rendbejovok. 7 hetes volt a picur de meretek alapjan nemmfejlodott :( ez volt az oka hogy elhalt. Aki babas nekik sok oromet kivanok
2016. márc. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!