Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
 281/330 anonim ***** válasza:
Nem akarok kötekedni, de én egyiken sem látok semmit sem.
2016. febr. 27. 18:12
 282/330 anonim ***** válasza:

Én se látom a második csíkot, de az utolsón mintha ott lenne, de ez nem csoda 9- dik dpon :) amúgy szerintem ebből tuti baba lesz :) Én a nemvárt előtt egy nappal teszteltem mert nem mertem hamarabb, féltem a csalódástól és hát biztosabb eredményt szerettem volna kapni. Most vagyok 5 hetes :) Már 4 hetesen elkezdtem émelyegni és ezen a héten már erős hányingert érzek, nem tudok sokat enni mert röktön rosszúl leszek. Két hét múlva megyek orvoshoz. Már úgy várom.

Mimi

2016. febr. 27. 18:24
 283/330 anonim ***** válasza:

9-10 dpo-n nem is kell többnek lennie :).Ha baba van holnap úgyis látszik már erősebben.

Nem veszem kötekedésnek ha nem látsz rajta semmit :)

Egyébként most is teszteltem és az is pozi :)

Nicol

2016. febr. 27. 18:43
 284/330 anonim ***** válasza:
En is erzek reggelente enyhe hanyingert en kb 3 hetes lehetek ..papirforma szerint 4 hetes. Nikol mutasd am a teszted holnap is :) talan mar joval erosebb vonalka lesz rajt. Szoritok. Berni
2016. febr. 27. 20:43
 285/330 anonim ***** válasza:

Nicol, már bekukkantottam hátha fenn az új teszted, a mai, várom :)

Én holnap leszek pont 6 hetes, jövő hét péntek doki. Vegyes érzelmekkel várom, hogy egyszerűen fogalmazzak be vagyok sz..va. Szeretnék már az első UH-n túl lenni. Eddig még egyszer sem jöttem el baba miatti Uh-ról pozitívan, mindig baj volt, így nagy bennem a para.

Drukk mindenkinek! Bedit

2016. febr. 28. 06:47
 286/330 anonim ***** válasza:

Bedit ne izgulj minden rendben lesz :).2016 a mi évünk :)

Hát a tesztem szokásához híven halványan,de pozitív...viszont mintha nem erősödne...így úgy döntöttem ha szerda reggelig nem erősödik a teszt akkor elmegyek hcg vérvételre mert nem lehet,hogy vagy 10 teszt hibás legyen....

Nicol

2016. febr. 28. 10:10
 287/330 anonim ***** válasza:

Nicol esetleg próbálj majd meg egy másik fajtát is... 14.dpo-n nekem a gabriel már elég erős pozi volt!!! :)

T

2016. febr. 28. 11:16
 288/330 anonim ***** válasza:

Majd szerda környékén veszek másik tesztet addig nem...nem lepődnék meg ha megint elkezdődött volna valami,de mégis nem marad meg...

Nicol

2016. febr. 28. 11:24
 289/330 anonim ***** válasza:
Nicol, nem emlékszem arra, hogy voltál már ezügyben dokinál? Mármint ki nkrétan azért, hogy mindig tesztelsz pozikat, de valamiért nem maradnak meg? Mert mióta olvasgatom a fórumokat, neked ez már többször előfordult.... Persze, reméljük, most megmarad!!! :) csak kérdezem, hogy a dokinál voltál-e már emiatt?
2016. febr. 28. 11:58
 290/330 anonim ***** válasza:

Persze voltam ezért is szedem az utrót...de ha most sem marad meg akkor úgyis van 8-ra endodokihoz időpontom majd akkor kivizsgálja mi lehet a baj...

Nicol

2016. febr. 28. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!