Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Én se látom a második csíkot, de az utolsón mintha ott lenne, de ez nem csoda 9- dik dpon :) amúgy szerintem ebből tuti baba lesz :) Én a nemvárt előtt egy nappal teszteltem mert nem mertem hamarabb, féltem a csalódástól és hát biztosabb eredményt szerettem volna kapni. Most vagyok 5 hetes :) Már 4 hetesen elkezdtem émelyegni és ezen a héten már erős hányingert érzek, nem tudok sokat enni mert röktön rosszúl leszek. Két hét múlva megyek orvoshoz. Már úgy várom.
Mimi
9-10 dpo-n nem is kell többnek lennie :).Ha baba van holnap úgyis látszik már erősebben.
Nem veszem kötekedésnek ha nem látsz rajta semmit :)
Egyébként most is teszteltem és az is pozi :)
Nicol
Nicol, már bekukkantottam hátha fenn az új teszted, a mai, várom :)
Én holnap leszek pont 6 hetes, jövő hét péntek doki. Vegyes érzelmekkel várom, hogy egyszerűen fogalmazzak be vagyok sz..va. Szeretnék már az első UH-n túl lenni. Eddig még egyszer sem jöttem el baba miatti Uh-ról pozitívan, mindig baj volt, így nagy bennem a para.
Drukk mindenkinek! Bedit
Bedit ne izgulj minden rendben lesz :).2016 a mi évünk :)
Hát a tesztem szokásához híven halványan,de pozitív...viszont mintha nem erősödne...így úgy döntöttem ha szerda reggelig nem erősödik a teszt akkor elmegyek hcg vérvételre mert nem lehet,hogy vagy 10 teszt hibás legyen....
Nicol
Nicol esetleg próbálj majd meg egy másik fajtát is... 14.dpo-n nekem a gabriel már elég erős pozi volt!!! :)
T
Majd szerda környékén veszek másik tesztet addig nem...nem lepődnék meg ha megint elkezdődött volna valami,de mégis nem marad meg...
Nicol
Persze voltam ezért is szedem az utrót...de ha most sem marad meg akkor úgyis van 8-ra endodokihoz időpontom majd akkor kivizsgálja mi lehet a baj...
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!