Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
 311/330 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ha a menzesz esedékességén túl vagy és van pozi teszted, már mehetsz nőgyógyászhoz. Jobb esetben csinálnak vérből tesztet és meg is néznek. Van olyan doki, aki azt mondja, hogy 5.-6. hét előtt fölösleges menni, de én anno mentem az elmaradt menzesz után ( kb. 1 héttel ) a pozitív tesztekkel. Amúgy én is pozinak gondolom! :)
2016. márc. 2. 08:36
 312/330 anonim ***** válasza:
csajok 5 htesen elkapott az influenza :( lázas vagyok 3 fletti, nagyon nem érzem jól magam iszonyatosan fáj a hasam derekam, és nm szedhetek be semmit, mert amit szabad arra allergiás vagyok, valami ötletetek van?a pulzusom i magas aláztól
2016. márc. 4. 16:56
 313/330 anonim ***** válasza:
A láz, ha tartósan 38 feletti, árt a babának.... Próbáld levinni valahogy.... Panadolt lehet szedni terhesen... Olvastam, hogy van aki hideg ülőfürdővel viszi le a hőjét.... Doki nem mond semmit???
2016. márc. 4. 18:05
 314/330 anonim ***** válasza:
c vitamin sok folyadék
2016. márc. 4. 18:32
 315/330 anonim ***** válasza:
Nikol, hogy állsz a teszteléssel? mr erős pozinakkellene lennie, sikerült?
2016. márc. 5. 11:21
 316/330 anonim ***** válasza:

"236-os menj el dokihoz...nekem akkor volt

alig látható és fényképezhetetlen csíkom

amikor cisztám volt...abban a hónapban 50+

ciklusom volt és csak norcoluttal jött meg..."

Azóta mégis erős pozitívra váltottak a tesztek.

Valószínű, hogy nagyon későn, abszolút nem tankönyvi módon fogant.

Most 7,5mm az a "ciszta" aki nem is ciszta hanem inkább petezsák. ;) Reméljük, hogy hamarosan szivhang is lesz. Szóval normális korai szakaszban lévő terhességnek tűnik doki szerint csak a ciklussal nagyon nincs összhangban.

2016. márc. 9. 01:53
 317/330 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnap voltam ultrahangon és 8-9 mm az embrió szívhanggal :) úgy megkönnyebbűltem. 7 hetes vagyok most. Nálatok mi újság?

Mimi

2016. márc. 11. 12:19
 318/330 A kérdező kommentje:
De jó Mimi! Szívből gratulálok! Kívánom a legjobbakat! :)
2016. márc. 11. 12:33
 319/330 A kérdező kommentje:

Ja és itt megnézheted, ha gondolod, hogy hogyan alakul a csapat! :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Nálam még semmi... 16-ra nem várom, de semmi tünet, meg esélyt se látok sokat! :S

2016. márc. 11. 12:35
 320/330 anonim ***** válasza:
Nalam elhalt a terhesseg. Ures petezsak semmi mas. Az se jo meretben tehat mutetem lesz. :( Berni
2016. márc. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!