Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
 271/330 A kérdező kommentje:

Úgy drukkolok nektek lányok! :) Mostanában elég sok a dolog, azért írok kevesebbet!

Berni és Nicol, szépen alakul! :)

Én ma megyek majd 9-re nőgyógyászhoz a múltkori eredményemért, szerintem nem lesz vizsgálat, de majd kiderül. Nekem ma van a menzesz első napjától a 9. nap, de még együtt nem sikerült lenni (menzesz, majd összekaptunk), de sebaj, még van idő pé-ig, remélem addigra ki is békülünk! :)

Várom a képeket a tesztekről!

Többiek? Kismamák?

2016. febr. 26. 08:12
 272/330 A kérdező kommentje:
Tökéletes, negatív P1-es lett a rákszűrés, szóval vizsgálat nem volt! :) Egészséges vagyok, szóval semmi akadálya a babának... Csak jönne már! :)
2016. febr. 26. 11:25
 273/330 anonim ***** válasza:

De jó kedves kérdező!Hajrá hajrá ebben a hónapban Neked is pozi lesz a teszted :)

Nicol

2016. febr. 26. 11:50
 274/330 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Megtaláltam a februári fórumot, gyorsan át is futottam!! :) gratula a pozisoknak!!! :)

Nicol, milyen lett a mai teszted? Csinálsz holnap is? Drukkolok, hogy erősödjön!!! :)

(Tina, a januári csoportból)

2016. febr. 26. 21:17
 275/330 anonim ***** válasza:
(lehet, hogy a Januári csoportban csak T voltam, bocsi!!! :)
2016. febr. 26. 21:19
 276/330 anonim ***** válasza:
Ma megegy tesztet csinaltam.. predictor early 6 nappal menzesz elottit hogy egyformak legyenek..ma meg erosebb a vonal :) amikor kohogok kesszuras erzes a mehben...tipikus jel :) 2 het mulva doki. Neked Nikol milyen ma? Es a tobbiek ? Drukk :) Berni vagyok
2016. febr. 26. 21:42
 277/330 anonim ***** válasza:

[link]

Berni

2016. febr. 26. 21:49
 278/330 anonim ***** válasza:

Gratulálok Berni!!! :)

Nicol a te teszted is egyre biztatóbb, hajrá!

Bedit

2016. febr. 26. 21:54
 279/330 anonim ***** válasza:
köszönöm :) majd teszek fel uh képet :). izgulok ám :) ő lesz a 4. a családban
2016. febr. 26. 22:07
 280/330 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok Berni :)!

Én ma reggel megjártam a teszttel...kezdte azzal,hogy nem akarta a pisit felszívni...5 mp-ig tartottam bele,de majd csak 15 mp után kezdett felfele menni...után egyből kijött egy szép pozi csík majd elhalványult és alig látható képen..Élőben nagyon szép,nem kell keresgetni és most már rózsaszín is a csík.9-10 dpo-hoz képest nem is olyan rossz csak izgulok,hogy velem marad-e...remélem igen :)

[link]

Nicol

2016. febr. 27. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!