Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Úgy drukkolok nektek lányok! :) Mostanában elég sok a dolog, azért írok kevesebbet!
Berni és Nicol, szépen alakul! :)
Én ma megyek majd 9-re nőgyógyászhoz a múltkori eredményemért, szerintem nem lesz vizsgálat, de majd kiderül. Nekem ma van a menzesz első napjától a 9. nap, de még együtt nem sikerült lenni (menzesz, majd összekaptunk), de sebaj, még van idő pé-ig, remélem addigra ki is békülünk! :)
Várom a képeket a tesztekről!
Többiek? Kismamák?
De jó kedves kérdező!Hajrá hajrá ebben a hónapban Neked is pozi lesz a teszted :)
Nicol
Sziasztok! Megtaláltam a februári fórumot, gyorsan át is futottam!! :) gratula a pozisoknak!!! :)
Nicol, milyen lett a mai teszted? Csinálsz holnap is? Drukkolok, hogy erősödjön!!! :)
(Tina, a januári csoportból)
Gratulálok Berni!!! :)
Nicol a te teszted is egyre biztatóbb, hajrá!
Bedit
Gratulálok Berni :)!
Én ma reggel megjártam a teszttel...kezdte azzal,hogy nem akarta a pisit felszívni...5 mp-ig tartottam bele,de majd csak 15 mp után kezdett felfele menni...után egyből kijött egy szép pozi csík majd elhalványult és alig látható képen..Élőben nagyon szép,nem kell keresgetni és most már rózsaszín is a csík.9-10 dpo-hoz képest nem is olyan rossz csak izgulok,hogy velem marad-e...remélem igen :)
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!