Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Szia!
A tünetek is megérkeztek. Délutáni aluszékonyság.
Ma meg ahogy bekaptam egy rágót, hirtelen ahogy nyeltem egy picit félrenyeltem, rohanás a wc-re, kis hányásféleség, egész nap fura a gyomrom, tegnap este is. A kávét egyre jobban nem bírom, már nem is próbálkozom vele szerintem egy picit se. Enyhén szurkál, görcsölget az alhasam, tulajdonképpen ennyi. :)
Mindenkinek gratulálok!
Kérdező holnapra nem várod?
Bedit nagyon gratulálok! Miota probalkoztatok? :) Petra, minden rendben lesz! Nem fog megjönni!!!!! Ne félj! Nagyon sok ilyet olvastam, hogy barnázgattak, aztán kaptak gyogyszert es minden rendben volt! Hidd el, hogy így lesz:) csak pozitívan!
Nekem érzékeny a mellem, a hasam olyan furán görcsöl, de még egyaltalan nem kellene neki, mert csak 23.-ra nem várom...nem tudom miért van ez...:( Detty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!