Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/330 anonim ***** válasza:

Talán ezen jobban látszik.

[link]

2016. febr. 14. 08:26
 112/330 anonim ***** válasza:

Hűha Bedit ez bizony pozitív!

Nagyon szurkolok,hogy szépen beerősödjön és persze halkan gratulálok is!

Nicol

2016. febr. 14. 09:35
 113/330 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok a feltehető ovu után 4 nappal...a bimbik kemények és irtózatosan fájnak....ez a ciklus valamiért másabb...persze tudom,hogy ez a bimbi fájdalom még nem jelenthet semmit csak azt,hogy dolgozik a progi,de megnyugtató számomra,hogy volt ovum.Ma kíváncsiságból megmértem reggel a hőmet és 37,1 lett...soha nem volt még ilyen magas ovu után még utróval sem...remélem szerdán a doki megörvendeztet egy szép vastag nyálkahártya értékkel bár akkor még nem lehet majd következtetni semmire sem.

Nicol

2016. febr. 14. 09:57
 114/330 anonim ***** válasza:
De jó Bedit, gratulálok! :) holnap reggel én is ilyet szeretnék látni ! :) #84 Ed.
2016. febr. 14. 13:29
 115/330 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen!

Drukkolok nektek nagyon! Bedit

2016. febr. 14. 14:32
 116/330 Manna24 ***** válasza:
Bedit! Ez bizony poinak tűnik :) biztos olvastam már, de nem emlékszem mióta próbálkoztok? Mikorra nem vártad? Érzel valamit? Nem is fájt a hasad/cicid? :)
2016. febr. 14. 15:01
 117/330 anonim ***** válasza:

Szia Manna! Olyan hosszú lenne hogy tőmondatokban leírom.

Áprilisban leszek 36 éves.

27 éves koromban kezdtem el az akkori párommal próbálkozni. 2. ciklusban sikerült, 7 hetesen spontán vetélés. Utána 3 évig nem jött össze. IR-em lett.

Szakitás és 2 évig nem próbálkoztam.

A jelenlegi párommal 2013-ban döntöttük el hogy próbálkozunk. Kb. 5. hónapra sikerült.

Méhen belül és kívül lettem egyszerre terhes. Elvetéltem, a méhen kívüli meg elhalt, de későb kideürlt, hogy mésnem szívodott fel. Ez a terhesség 2014. áprilisában volt. Júliusban műtöttek kivették az egyik petevezetékemet. A műtét napján elájultam, bevéreztem és még egy műtétem volt, hogy vérzést elállítsák.

Ezután egy picit pánikoltam, és távol is tartottam azon időszakokat - nem tudatosan - amikor teherbe eshettem volna. És kb. 3 hónapja figyeltem oda arra, hogy biztosan együtt legyünk peteérés időszakában. És ismét szedtem nagyobb dózisban vitamint, mint az előzőknél.

Jelenlegi tünet: alhalsi furaságok, tegnap nyilalás a hüvelybe, most már a mellem is rázendített, tegnap majd leragadt a szemem, álmosság. Ennyi. De ha nem lenne pozi teszt, akkor mensi előtti tünet is lenne. Az előző ciklusom 26 napos volt, most a 28. napon vagyok, de volt már 29-30 napos is.

Ennyi a történetem.

2016. febr. 14. 15:32
 118/330 Manna24 ***** válasza:
Köszönöm, hogy megosztottad velünk! Drukkolok :) :* ♡♡
2016. febr. 14. 16:15
 119/330 anonim ***** válasza:

Jajj, lányok, nem tudom, írtam-e, tegnap csináltam tesztet, amin egy hajszálvékony csík volt, ma délutáni híg pisiből teszteltem, hátha, és egy nagyon halvány csík van rajta (vastag, rózsaszín), de annyira halváy, hogy fényképezhetetlen, reggel ismétlek, akkor lesz 9-10. dpo, remélem, jobban látszik majd a csík :D Éreztem, hogy ez a hónap sikeres lesz, de még nem akarom elkiabáni... :)

#4 Petra

2016. febr. 14. 20:06
 120/330 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a kép, hátha kíváncsi rá valaki, de telefonon is alig látszik valami...

2016. febr. 14. 20:15
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!