Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!?
Jössz egy röpke felmérésre?
Nem megy, főleg ha a munkahelyed is szar. Legalább is nekem. Le kéne foglalni valamivel magunkat, de hát mivel?!
2016. febr. 10. 20:45
82/330 A kérdező kommentje:
Petra!Én ma voltam úgy,h teljesen megőrültem...Én elvileg keddre nem vàrom,de lehet 3 nappal később volt pém.2x voltunk együtt 29-én és 3-àn...Egyik se a legesélyesebb.Ez a 6.hónapunk,de nekem màr van egy lànyom,így nem is értem miért görcsölök rà...Na szóval.Tegnap szúrt a hasam,ma rossz volt a gyomrom és sokat mentem pisilni is.Tuti vmi betegség,de én vmiért úgy érzem ez a hónap màs (ezzel csak azt érem el,h kikészülök nagyon mikor megjön).Mikor délben hazajöttem ebédidőre csinàltam tesztet (10-es one step),ami persze,h negatív lett.Mi is lett volna,főleg ha csak 5-én volt a pém?De ha bàrki "hallotta volna" azt a belső veszekedést,amit magammal vívtam...Ma bekattantam! Szóval ezzel csak arra akarok kilyukadni,h vedd lazàn!Hamarabb is fogan akkor meg!Szerintem én azért hülyültem be,mert mi fél éve próbàlkozunk a baràti csalàdokban (egyidősek a gyerekeink,együtt voltunk születésük óta - 3csalàd) lesz baba,de úgy h nem is akartàk...Körülöttem mindenki most szül vagy terhes... 😐
Sziasztok! 3-as vagyok! Hála Istennek azóta semmi rossz tünetem nincs, elkezdődtek a reggeli émelygések is, úgyhogy talán minden rendben! Orvoshoz majd 8. héten megyek, nagyon bízom benne, hogy lesz szívhang! Itt pedig pozitív tesztek tömkelege! :)
2016. febr. 11. 15:42
Sziasztok! Még új vagyok, csak most találtam rátok. Én 02.17-re nem várom, 3.-án volt inszeminációnk. A doki azt mondta, 10 nap múlva teszteljek, de szerintem az még nagyon korai. Minden esetre a cickóim nagyon fájnak ha hozzáérek, de ez mensi előtt is így van. Vagy talán az utro teszi? Izgulok veletek együtt :)
2016. febr. 11. 19:50
85/330 A kérdező kommentje:
3-as!Nagyon örülök neked!
Utolsó,köszöntelek itt!Úgy érmlik,mi ma màr "talàlkoztunk"! 😊
86/330 A kérdező kommentje:
"Találkoztunk" volna? Nem igazán hiszem, de segíts egy kicsit kérlek! :)
2016. febr. 11. 20:54
sziasztok én feb.r 28 körül nem várom. minden nap megadjuk a lehetőséget a megtermékenyülésre :) bízom benne szerencsés hónap lesz. és drukkolok nektek is
2016. febr. 12. 06:50
Hú rágörcsölés ne is mondjátok, már most kikészültem mikor megjptt, pedig nem is igazán ugrottunk bele a dologba max adtunk neki egy kis esélyt....ráadásul van egy fiam..
És eszembe jutott most a.tesztelések alatt, hogy mit éltem át 2éve...
Pedig én vagyok a péda hogy rágörcsöléssel nem lehet baba.
(Milán 27hónapig váratott magára és abban a hónapban sikerült ami a legstresszesebb volt és csak rx voltunk egyűtt)
Inez
3as gratulálok mégegyszer, minden rendben lesz !!
2016. febr. 12. 07:26
90/330 A kérdező kommentje:
#84! Írtál tegnap valahova, nem? Ismerős volt, amit ide írtál, de persze lehet keverlek valakivel. Akkor Bocsi! :)
#88! Köszöntünk itt! :) Sok sikert neked is!
Inez! Én is így voltam vele az első próbálkozós hónap nem is volt igazi próbálkozós hónap. Csak megtörtént az eset, h bennem ment el ( igazából még csak most márciustól kezdtük volna a tervek szerint ), így megbeszéltük, na akkor mostantól élesben. Azóta minden hónap csalódás és teljesen kivagyok. " terhességem elsőre összejött ( 1. sajnos vetélés lett ), és akkor nem figyeltünk semmire...Csak együtt voltunk mikor jól esett. Mondjuk akkoriban többet tudtunk együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések: