Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 11:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/330 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok! :) Raksz fel képet, ha megkérhetlek? :)
2016. febr. 1. 15:26
 22/330 anonim ***** válasza:
De jó! Én is gratulálok! :)
2016. febr. 1. 15:33
 23/330 anonim ***** válasza:

Gratula, hármas :) várjuk a képet :)

Lányok, most értem haza az orvostól, bal petefészkemben nincs semmi (ami petevezeték híján a legjobb hír), a jobban 14 mm-es tüsző látható, ami ha pontos a ciklusom, pénteken reped meg :) Pedig már lemondtam a hónapról, de eszerint van esélyünk ebben a ciklusban is :) Hajrá mindenkinek! :)

2016. febr. 1. 16:34
 24/330 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok neked 3-mas!Már nekem sem sok van hátra csütörtökön vagy pénteken kiderül.Megy drukk mindenkinek Kata
2016. febr. 1. 18:14
 25/330 anonim ***** válasza:

3. vagyok! Itt a tesztem! :)

[link]

Egyébként most meg annyira elkezdtem stresszelni, hogy nehogy valami baj legyen! Görcsölgetek és ez nagyon zavar! Szerintetek nem baj? Félek, nehogy megjöjjön!

2016. febr. 1. 20:50
 26/330 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

11-es vagyok. 4 napot csuszott az ovum (teszttel is neztem) elvileg normal esetben holnapra nem varom, de igy a 4 nap miatt csak 6-a korulra nem.

Viszont ma nagyon sok barna folyasom volt/van!

Lehet az hogy ovu utan megsem 2 het more megjonne? Mert ugy tudom az mindig ugyanannyi!

Szerintetek van igy meg ertelme tesztelni holnap?

2016. febr. 1. 22:30
 27/330 anonim ***** válasza:
100%
3as én a fiammall a 14hétig görcsolgettem az első másfél hónapban úgy mintha megjönne utánna kicsit enyhült. Akkpr rohanj az orvoshoz ha valami barnás van a papíron vsagy a bugyin. Akkor os ha mini. Görcsöölésre pedig nekeem 2x1 magnerot volt kiírva. Boldog babavárást :)
2016. febr. 2. 06:49
 28/330 A kérdező kommentje:

3-as, nyugi! :) Én is magnéziumot szedtem!

11-es, én is úgy tudom, hogy a pé nem biztos, de az igen, hogy pé után 14 nappal jön meg a menzesz. A teszttel várj még, én szorítok, hogy ne jöjjön meg! :)

2016. febr. 2. 08:58
 29/330 anonim ***** válasza:
11-es vagyok! En ezt nem ertem! Megjott reggel a mensim. Lehetseges ez? Ugy el vagyok keseredve! Miert nem akar jonni a kisteso? :(
2016. febr. 2. 13:12
 30/330 A kérdező kommentje:
Marcsi! Sajnálom! :( Nekem azt mondta a doki egy hete, hogy tudományos alapon ne akarjak teherbe esni, az lenne a legjobb, ha nem is foglalkoznék a pémmel és elengedném... Lehet neked is kicsit lazítani kellene és nem foglalkozni vele ( tudom könnyű azt mondani... én is folyton ezen kattogok ) és akkor lehet hamar sikerülne... :(
2016. febr. 2. 15:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!