Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit február végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Gratula, hármas :) várjuk a képet :)
Lányok, most értem haza az orvostól, bal petefészkemben nincs semmi (ami petevezeték híján a legjobb hír), a jobban 14 mm-es tüsző látható, ami ha pontos a ciklusom, pénteken reped meg :) Pedig már lemondtam a hónapról, de eszerint van esélyünk ebben a ciklusban is :) Hajrá mindenkinek! :)
3. vagyok! Itt a tesztem! :)
Egyébként most meg annyira elkezdtem stresszelni, hogy nehogy valami baj legyen! Görcsölgetek és ez nagyon zavar! Szerintetek nem baj? Félek, nehogy megjöjjön!
Sziasztok!
11-es vagyok. 4 napot csuszott az ovum (teszttel is neztem) elvileg normal esetben holnapra nem varom, de igy a 4 nap miatt csak 6-a korulra nem.
Viszont ma nagyon sok barna folyasom volt/van!
Lehet az hogy ovu utan megsem 2 het more megjonne? Mert ugy tudom az mindig ugyanannyi!
Szerintetek van igy meg ertelme tesztelni holnap?
3-as, nyugi! :) Én is magnéziumot szedtem!
11-es, én is úgy tudom, hogy a pé nem biztos, de az igen, hogy pé után 14 nappal jön meg a menzesz. A teszttel várj még, én szorítok, hogy ne jöjjön meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!