Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok van itt olyan aki...

Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?

Figyelt kérdés
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a teával kapcsolatban.Természetesen a "Babaváró csomagról"beszélek.Olvastam már róla sok jót de még senkitől nem hallottam pozitiv vagy negativ tapasztalatokat.Irjátok le légyszives köszi!
2010. márc. 2. 16:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/166 anonim ***** válasza:
Szia csaj! Mi megittuk az utolsó kortyig azt a kúrát, igaz, az irrigálást nem csináltam, csak párszor. Jók az ovu tesztek, nekem is mindig megmutatta, hogy van peteérés, csak tudod nekem nem reped meg a tüszőm. Én csodálkoztam mikor írtad, hogy csak ilyen, meg ilyen vérvételeid voltak, de gondoltam "orvosa válogatja" :D A terheléses vérvétel az olyan volt, hogy kanüllel vettek vért, aztán kaptam a kanülbe valami gyógyszert, ki kellett ülni a váróterembe fél órára. Míg ott ültem, annyira kellett mozgatnom a lábaimat, olyan izgatott voltam. Előtte már a papíron is olvastam hogy ilyesmi előfordulhat. Aztán mikor a fél óra letelt, akkor még egyszer vettek vért, és abból derült ki, hogy mi bajom. De úgy eldurrant a vénám, mint a szar. Mondjuk előtte voltam 2 nappal valahogy szintén vérvételen. Nekem négy alkalom volt, abból a harmadik volt a terheléses. Én most viszonylag jól vagyok, kicsit haragban férjemmel, de nem a gyerektéma miatt. Kicsit érzékenyebb, mert most szűnik meg a melóhelye. Úgyhogy most én sem számítok semmire, amikor együtt voltunk az a pár alkalom a hónapban, abból tuti semmi sem lesz. Írj majd, olyan jó, hogy van kivel erről beszélnem. Puszillak, és írj. Andi.
2010. aug. 17. 14:45
 62/166 A kérdező kommentje:

Szia csajszi!Na basszus akkor nekem ilyen terheléses sem volt.Lehet h én is úgy járok mint te csak így sosem fog kiderülni...nekem csak ilyen vércukrot meg alvadást néztek.Előtte feküdnöm kellett 20percet és csak utána vették le a vért.De hát az nem terheléses.Én meg már megnyugodtam h akkor szépen mutatta a pé-t.Na mindegy.Nálunk is vannak ám háborúk a párommal időnként.Neki elvileg nem szűnik meg a munkahelye(bár biztos meló most nincs)de eléggé stresszes.Én meg ugye nem hagyom magam.Na mindegy 1-2 napnál tovább nem tart a fegyverszünet.Az nem jelent semmit h keveset voltatok együtt attól még bármi lehet.De legalább tudod mi a baj és lehet orvosolni szóval fel a fejjel.Sokkal rosszabb lenne ha azt mondanák minden ok mégsem jön.Nekem nagyon rossz ez a bizonytalanság.Én nagyon arra tippelek h talán összenövésem lehet.Nem tudom..annyira nehezen szánom rá magam az átjárhatóságira nem tudom miért...olyan jó h néha írogatsz.Tudunk lelket önteni egymásba.Jó legyél aztán béküljetek ki kis türelem:)Vigyázz magatokra és írj.Puszi!

Krisztina

2010. aug. 18. 20:17
 63/166 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nagyon örülök neki, hogyha csak így is, de megismertük egymást.:D Az átjárhatósági nem fáj, csak kellemetlen érzés. (azt hallottam) Bár én írtam neked, hogy nekem volt egy ciszta műtétem, és akkor kértem, hogy ha már felnyitnak, akkor csinálják már meg azt is. De nálam nem volt olyan jellegű probléma. Lassan nekem is várható már a mensi időpontja, nem várom persze, de nem is tudom. Már nem merem magam beleélni. Írjunk egymásnak, ugye milyen jó? Én tapasztaltam már, hogy ha leírom a problémát, utána sokkal könnyebb. Néha vissza olvasom az egész levelezésünket, és tök fura, hogy miket éreztem akkor, és azért, ami akkor történt. :) Te mikor leszel beteg legközelebb? Írj, hogy válaszolhassak. Puszillak:Andi.
2010. aug. 20. 21:25
 64/166 A kérdező kommentje:
Szia!De jó h írtál most olvastam el.Hétvégén nem voltunk itthon jó volt kicsit kimozdulni.Örültem h már írtál is:)Igen én is tök így vagyok mint te.Néha visszaolvasok és olyan fura h régebben úgy éreztem épp akkor.Sűrűn vannak hangulatingadozásaim.Én csütörtökre nem várom iszonyatosan fájnak a melleim.De az mensi előtt is szokott.Bár mondjuk nem ennyire.Éjjel is felkeltem rá.Azt mondják minél erősebbek a pms tünetek annál biztosabb h volt peteérés.Hát én nem tudom de nekem most nagyon fáj...bár tuti mensi lesz belőle...el sem hinném már ha nem jönne meg és végre lenne egy szép totál + tesztem.Te mikorra nem várod?Nagyjából egyszerre nem várjuk.Nem is a fájdalom miatt félek az átjárhatóságitól.Szerintem valami más miatt halogatom...szerintem az eredménytől félek ha van összenövés akkor attól ha meg minden ok??na attól talán még jobban valahogy úgy érzem minden ok ott.Mert ha jó lesz az eredmény akkor nem tudom hogyan tovább...na most megyek aludni.Férjed h van jobban viseli?Légy jó.Puszi!Írj
2010. aug. 22. 21:33
 65/166 A kérdező kommentje:
Hahhóó!Mi újság?Régen írtál..remélem nincs semmi gond.Nekem 25-én megjött de 2 napig tartott csak az egész.Teszt negatív.Szóval nem tudom ilyenkor mi van.Veled???Írj csak egy pár mondatot.Puszi.
2010. aug. 30. 10:45
 66/166 anonim ***** válasza:
Szia Kriszta! Nálam még semmi. Múlt hónapban 22.-én volt meg, ha lehet annak nevezni,(tudod, csak barna volt) úgyhogy azóta várok. Szerintem nincs semmi, csak valamiért késik. Tudod, már nem fehér folyás van, hanem átlátszó. A hőm is össze vissza ugrál, mostanában egyre csökken. Meg nem is fáj a mellem, tesztet meg nem csinálok, mert a múltkor is +volt. Nem kell több csalódás. A férjem azt mondja, hogy máskor mindent éreztél, lehet hogy most nem fogsz. Érdekes lenne. Pedig most tényleg várom, hogy megjöjjön, mert akkor mehetnék vissza dokihoz. Nem is tudom...Olyan jó volt most ez a hónap, hogy nem kellett görcsölni, hogy "na most". Tényleg nem tudom mi van. Várok még 1 hetet szerintem, aztán mindenképpen visszamegyek a dokihoz. Amúgy te hogy élted meg azt, hogy megjött? Most kicsit lazábban vetted? Tök jó, hogy érdeklődsz, olyan aranyos vagy. Dokihoz nem mész már? Azért én a helyedben ezt a fajta vérvizsgálatot meglépném, amit velem csináltak. Nagyon késő van, most nem írok többet, írj feltétlenül, várom. Puszi:Andi.
2010. szept. 1. 23:57
 67/166 A kérdező kommentje:
Szia!Örülök h írtál!Képzeld az a csaj akiről írtam h 16 éves és most derült ki h terhes pedig jan. óta nem menstruált...na szóval ma megszült.Rendesen időre szóval már a 9 hónapban volt és csak múlt hónapban vette tesztet.2 alkalommal volt öszvissz orvosnál.A baba egészséges szerencsére,kisfiú.Az Apja mutogatta ma nekem a fényképet majd megszakadt a szívem...ha tudná h én mióta vágyom rá.Na mindegy szóval egy kicsit ma elkámpicsorodtam de majd rendbe jövök.Nem értem neked máskor is szokott ilyet csinálni a mensid?Csak kellene egy tesztet csinálni tudom miért nem akarod de lehet h jobb lenne tudni nem?Igaz a múltkor is átvágott a teszt megértelek majd az orvos megmondja mi legyen.Kíváncsi vagyok mi lesz.Szerintem nézesd meg magad minél előbb.Hát most nem voltam annyira padlón mint múlt hónapban.De annyit gondolok rá azon agyalok sokat h miért nem sikerül.Most amikor megjött fel akartam hívni a dokit erre nem szabin volt?:S Tegnap hívtam h szeretnék átjárhatóságira időpontot azt mondta tegyük át köv. hónapra mert már a 8. napon vagyok.Pfff...ugyan mi nekem megint az az egy hónap.Most rászántam magam tuningoltam h elmegyek és a végére járok erre tessék...most ha megint megjön akkor megint felhívom.Nálunk egy kicsit most paprikás itthon a hangulat nem is tudom miért ingerültebbek vagyunk.Lassan elkezdhetem az ovu tesztet is.Szóval röviden ennyi.Szerintem benned is már kialakult a teljesítési kényszer azért görcsölsz ennyire.Most jó volt h úgy érezted nem kell teljesíteni.Próbálj meg így felfogni ahogy most is.Hátha segít tudom h nagyon nehéz...Na jó legyél vigyázz magatokra,és ha bármi van jelentést kérek.Pusszi!!
2010. szept. 2. 19:33
 68/166 anonim ***** válasza:

Szia Kriszta! Na szóval még mindig nem jött meg, úgyhogy ha addig sem, vasárnap megcsinálok két különböző tesztet is. Tegnapelőtt tökre fájt a mellbimbóm udvara, és tök sűrű fehér folyásom van. Szurkál a méh, meg néha úgy görcsöl, mintha meg is jönne, de nem. Felcsillant a remény, mert mindenhol azt olvastam, hogy a mellbimbó fáj, vagy érzékeny ha összejön a baba. Most nem fáj már úgy, csak csiklandós. Néha rossz a közérzetem, meg este 9-re már teljesen kipurcanok, szinte elájulok, olyan fáradt vagyok. Úgyhogy vasárnap reggel teszt. Nagyon kíváncsi vagyok, de ha megjön sem keseredek el, akkor visszamegyek a dokihoz. Most elég optimista vagyok egy ideje. Majd megírom, ha megjönne mégis, de vasárnap megírom az eredményt. Most rohannom kell, puszi. Andi.

UI:Azért nem semmi, hogy a kiscsaj nem vette észre, hogy terhes. Hm.

2010. szept. 9. 18:18
 69/166 A kérdező kommentje:

Szia!Dehogynem vette észre az.Lényeg h egészséges.Húú tökre terhes tüneteid vannak.Basszus nagyon szorítok!!!Hogy a pi...ba bírod ki vasárnapig???Én tuti nem bírnám.Nekem most volt ovum pár napja dehát amennyit együtt voltunk abból nem várok semmit.Ha jól számolom már több mint 2 hete késik neked??Nagyon kíváncsi vagyok azonnal írd meg.És ha megjön akkor sincs semmi baj.Szorítok!!!

Sok pussz.

2010. szept. 10. 16:29
 70/166 anonim ***** válasza:
Szia Kriszta!Megintmegszivatott. Holnap akartam tesztet csinálno, de ma reggel barnázni kezdtem. Én már nem is megyek vissza dokihoz, tele van az egésszel a...
2010. szept. 11. 19:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!