Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?
Szia csajszi!Na basszus akkor nekem ilyen terheléses sem volt.Lehet h én is úgy járok mint te csak így sosem fog kiderülni...nekem csak ilyen vércukrot meg alvadást néztek.Előtte feküdnöm kellett 20percet és csak utána vették le a vért.De hát az nem terheléses.Én meg már megnyugodtam h akkor szépen mutatta a pé-t.Na mindegy.Nálunk is vannak ám háborúk a párommal időnként.Neki elvileg nem szűnik meg a munkahelye(bár biztos meló most nincs)de eléggé stresszes.Én meg ugye nem hagyom magam.Na mindegy 1-2 napnál tovább nem tart a fegyverszünet.Az nem jelent semmit h keveset voltatok együtt attól még bármi lehet.De legalább tudod mi a baj és lehet orvosolni szóval fel a fejjel.Sokkal rosszabb lenne ha azt mondanák minden ok mégsem jön.Nekem nagyon rossz ez a bizonytalanság.Én nagyon arra tippelek h talán összenövésem lehet.Nem tudom..annyira nehezen szánom rá magam az átjárhatóságira nem tudom miért...olyan jó h néha írogatsz.Tudunk lelket önteni egymásba.Jó legyél aztán béküljetek ki kis türelem:)Vigyázz magatokra és írj.Puszi!
Krisztina
Szia Kriszta! Na szóval még mindig nem jött meg, úgyhogy ha addig sem, vasárnap megcsinálok két különböző tesztet is. Tegnapelőtt tökre fájt a mellbimbóm udvara, és tök sűrű fehér folyásom van. Szurkál a méh, meg néha úgy görcsöl, mintha meg is jönne, de nem. Felcsillant a remény, mert mindenhol azt olvastam, hogy a mellbimbó fáj, vagy érzékeny ha összejön a baba. Most nem fáj már úgy, csak csiklandós. Néha rossz a közérzetem, meg este 9-re már teljesen kipurcanok, szinte elájulok, olyan fáradt vagyok. Úgyhogy vasárnap reggel teszt. Nagyon kíváncsi vagyok, de ha megjön sem keseredek el, akkor visszamegyek a dokihoz. Most elég optimista vagyok egy ideje. Majd megírom, ha megjönne mégis, de vasárnap megírom az eredményt. Most rohannom kell, puszi. Andi.
UI:Azért nem semmi, hogy a kiscsaj nem vette észre, hogy terhes. Hm.
Szia!Dehogynem vette észre az.Lényeg h egészséges.Húú tökre terhes tüneteid vannak.Basszus nagyon szorítok!!!Hogy a pi...ba bírod ki vasárnapig???Én tuti nem bírnám.Nekem most volt ovum pár napja dehát amennyit együtt voltunk abból nem várok semmit.Ha jól számolom már több mint 2 hete késik neked??Nagyon kíváncsi vagyok azonnal írd meg.És ha megjön akkor sincs semmi baj.Szorítok!!!
Sok pussz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!