Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?
Szia!
Háát én sem tudok sok újdonságot írni.Munkahelyem van de még nem vagyok bejelentve:( elvileg a jövő hónaptól bejelent.Mi úgy döntöttünk most,hogy nem védekezünk lesz ami lesz.Ha eddig nem történt semmi és most jön a baba akkor had jöjjön mert akkor ő nagyon most akar jönni.Majd lesz ami lesz vagyunk olyan talpraesettek,hogy megoldjuk akármi is lesz.Persze azért attól most sem tartok,hogy + lesz a teszt.Hát lelkileg megint hullámvölgyek vannak bár 1-2 hete kicsit erősebb vagyok.1 hetem van még a mensiig.Meglátjuk mi lesz.A férjed egy aranyember,hogy ilyen aranyos és türelmes veled.Vigyázz magadra.Pusszi.Írj majd.
Szia Andi!
Igen az volt a baj hogy számítottam rá...nem kellett volna.Még nem is mondtam a páromnak hogy megjött ma rendesen ez már piroslik...már lassan ott tartok hogy szégyellem megmondani neki pedig ő nagyon megértő velem és biztos hülyeségnek tartja amit gondolok tegnap is nagyon K.O. voltam nem tudta mi bajom mondtam fáradt vagyok nem volt kedvem erről beszélni senkivel.Csak barátnőmnek pityeregtem ki magam egy kicsit a telefonba.Pedig esküszöm nem vagyok egy ilyen sírós típus azért mert megjött de ez a hónap...gondolkodtam rendelek ovu tesztet hátha..de mostmár attól félek akkor meg azért reménykedem hogy..hátha most sikerült elcsípni a tuti pillanatot és ha megint mégis megjön akkor megint csak még nagyobbat koppanok.Kétségbeesek hogy akkor meg mi lehet a baj????Azon szoktam gondolkodni hogy itt vagyunk 2 ember akik nagyon szeretik egymást nagyon szeretnének egy közös babát nem görcsölünk most annyira rajta jókat szeretkezünk amikor jól esik.. de vajon ilyenkor akkor mi nem történik meg???mi lehet az akadálya???számomra ez örök rejtély marad..csak azzal ne jöjjön senki hogy ne akard annyira wáááá...nem akarom azt amit nagyon szeretnék,ez aztán logikusan és kivitelezhetően hangzik.Na mindegy.
Szegénykém miközben itt sajnálgatom magamat tiszta szívemből sajnállak téged.Tudom milyen rohadt érzés ez nekem is mondta már orvos uh-n hogy terhes vagyok pozi teszt 8mm petezsák aztán megjött és semmi...na ez még egy rohadt érzés.Sok-sok erőt és kitartást kívánok neked mert mást nem tudok hidd el pedig ha tudnám segítenék.De csak van valami célja ezzel a jóIstennek hogy ilyen próbatételek elé állít sokunkat talán mégjobban örülünk majd a bébinek talán még jobban fogjuk szeretni...remélem így lesz minél előbb.Puszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!