Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok van itt olyan aki...

Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?

Figyelt kérdés
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a teával kapcsolatban.Természetesen a "Babaváró csomagról"beszélek.Olvastam már róla sok jót de még senkitől nem hallottam pozitiv vagy negativ tapasztalatokat.Irjátok le légyszives köszi!
2010. márc. 2. 16:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/166 anonim ***** válasza:
Hm..Ilyenkor én is felnézek az égre.
2010. júl. 8. 13:12
 52/166 A kérdező kommentje:
Szia Andi jobban vagy már?
2010. júl. 11. 20:55
 53/166 anonim ***** válasza:
Szia Kriszta!Nincs semmi különös, várom, hogy megjöjjön, de még nem érkezett meg a "vendégem". A gyógyszerszedésének abbahagyása után 3 nappal meg szokott jönni, tegnapra(vasárnap) vártam, de még semmi. Enyhén érzem a melleimet, mást nem érzek. Biztos megjön. Amúgy lelkileg:próbálok észnél maradni, de néha hát persze elszakad a cérna, olyankor feszült vagyok, és világvége van. Szerencse, hogy a férjem tisztában az okokkal, és rámhagyja. Veled mi újság? Van már melóhely? Nem jöttem fel mostanában a gyakorira, mert nem bírtammár olvasgatni a sok félrevezetést. Írj már hogy mi van, és bocsi, hogy eddig nem írtam, de nem igazán volt miről. Vártam, hogy leteljen ez a r..adt hónap. Puszi neked, és írj. Andi
2010. júl. 19. 23:55
 54/166 A kérdező kommentje:

Szia!

Háát én sem tudok sok újdonságot írni.Munkahelyem van de még nem vagyok bejelentve:( elvileg a jövő hónaptól bejelent.Mi úgy döntöttünk most,hogy nem védekezünk lesz ami lesz.Ha eddig nem történt semmi és most jön a baba akkor had jöjjön mert akkor ő nagyon most akar jönni.Majd lesz ami lesz vagyunk olyan talpraesettek,hogy megoldjuk akármi is lesz.Persze azért attól most sem tartok,hogy + lesz a teszt.Hát lelkileg megint hullámvölgyek vannak bár 1-2 hete kicsit erősebb vagyok.1 hetem van még a mensiig.Meglátjuk mi lesz.A férjed egy aranyember,hogy ilyen aranyos és türelmes veled.Vigyázz magadra.Pusszi.Írj majd.

2010. júl. 23. 20:45
 55/166 A kérdező kommentje:
Szia Andi!Ma elkezdtem barnázni.Ez most nagyon szíven ütött...Én vagyok a hibás mert túlságosan reménykedtem mert azt hittem ha tartunk pár hónap szünetet utána talán nagyobb az esélye....mindegy most nem írok többet vigyázz magadra van valami újság??Puszi.
2010. júl. 29. 20:27
 56/166 anonim ***** válasza:
Szia Kriszta! Számítottál rá, hogy lesz valami? Szegény csajszikám. Sajnálom, de még nem biztos hogyha barna, csak ha pirosodik. Nekem most azt mondták a kórházban, hogy a barnázás a terhesség elején nagyon gyakori, mert előfordulhat, hogy van egy kis cisztád, és AZ bezavarhatja.Hidd el, én NAGYON együttérzek, és annyira sajnállak titeket. Hallgass ide! Fel a fejjel, tovább kell menni, az új hónap új remény. Nekünk most javasolták a hajdúszoboszlói fürdőt, bár nem fogunk menni, a férjem is úgy néz ki, hogy munka nélkül marad. Engem most nagyon megszivatott a testem. Képzeld el késett, és 2 tesztem is pozitív lett. örültünk, de gondolván arra, hogy majd a doki megerősíti, nem kürtöltük ki. Még jó! Másnap barnázás, ami végig az maradt. A kórházba bementem, ott is pozitív lett a teszt(a kórházi állítólag sosem téved) Boldog voltam. De meg kellett erősíteni egy vérvétellel is,(HCG) hogyha úgy van, akkor kapok gyógyszert, ami védi a magzatot. A vérvétel eredménye 0. Úgy érzem, mintha elvesztettem volna. Nagyon magam alatt voltam, betegállományba mentem, egy hétig itthon, és még ma is reszket a gyomrom. A kúrát nem tudom folytatni szeptemberig, mert az az osztály ahová járok, elment szabadságra. Úgyhogy most megszívtam. Többet sosem csinálok tesztet az biztos. Írj, hogy mi van veled, ha leírod az érzéseidet, egy kicsit könnyebb meglátod. Bárcsak összejönne már mindkettőnknek, vagy csak neked is, legalább erőt adna az is nekem. Vigyázz magadra, és írj! Puszillak:Andi.
2010. júl. 30. 17:55
 57/166 A kérdező kommentje:

Szia Andi!

Igen az volt a baj hogy számítottam rá...nem kellett volna.Még nem is mondtam a páromnak hogy megjött ma rendesen ez már piroslik...már lassan ott tartok hogy szégyellem megmondani neki pedig ő nagyon megértő velem és biztos hülyeségnek tartja amit gondolok tegnap is nagyon K.O. voltam nem tudta mi bajom mondtam fáradt vagyok nem volt kedvem erről beszélni senkivel.Csak barátnőmnek pityeregtem ki magam egy kicsit a telefonba.Pedig esküszöm nem vagyok egy ilyen sírós típus azért mert megjött de ez a hónap...gondolkodtam rendelek ovu tesztet hátha..de mostmár attól félek akkor meg azért reménykedem hogy..hátha most sikerült elcsípni a tuti pillanatot és ha megint mégis megjön akkor megint csak még nagyobbat koppanok.Kétségbeesek hogy akkor meg mi lehet a baj????Azon szoktam gondolkodni hogy itt vagyunk 2 ember akik nagyon szeretik egymást nagyon szeretnének egy közös babát nem görcsölünk most annyira rajta jókat szeretkezünk amikor jól esik.. de vajon ilyenkor akkor mi nem történik meg???mi lehet az akadálya???számomra ez örök rejtély marad..csak azzal ne jöjjön senki hogy ne akard annyira wáááá...nem akarom azt amit nagyon szeretnék,ez aztán logikusan és kivitelezhetően hangzik.Na mindegy.

Szegénykém miközben itt sajnálgatom magamat tiszta szívemből sajnállak téged.Tudom milyen rohadt érzés ez nekem is mondta már orvos uh-n hogy terhes vagyok pozi teszt 8mm petezsák aztán megjött és semmi...na ez még egy rohadt érzés.Sok-sok erőt és kitartást kívánok neked mert mást nem tudok hidd el pedig ha tudnám segítenék.De csak van valami célja ezzel a jóIstennek hogy ilyen próbatételek elé állít sokunkat talán mégjobban örülünk majd a bébinek talán még jobban fogjuk szeretni...remélem így lesz minél előbb.Puszi!!!

2010. júl. 30. 21:48
 58/166 anonim ***** válasza:
Mi újság Kriszta? Én már túl vagyok az ovus időszakon. Írj valamit.
2010. aug. 13. 13:30
 59/166 A kérdező kommentje:
Szió!Semmi különös újság nincs egyenlőre próbálok most nem reménykedni.ebben a hónapban rendeltem ovu tesztet szépen mutatta is a peteérést és pont az első negatív nap előtti estén sikerült kellemesen összebújnunk:)legalábbis remélem de most nem fogok nagyon bízni benne plusz még iszom a teát cickafark palástfű kombinációt.Egyébként én is nemrég vagyok túl az ovun.De majd csak 27-re nem várom.Tényleg ..ti isszátok még a Gyuri bá teákat??Végig ittatok egy kúrát?Remélem te is most kicsit jobban vagy.Vigyázz magadra.Pusszancs.
2010. aug. 16. 22:35
 60/166 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe neked csináltak már terheléses vérképet az milyen?Mert szerintem az nekem kimaradt.Az is furcsa h a hormon vérvételnél is csak 2 napot nézett(3 és 21 napit)lehet h orvosa válogatja?
2010. aug. 16. 22:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!