Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi
teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?
41/166 A kérdező kommentje:
Na mi újság veled Andi?Tudsz már valamit voltál dokinál??Olyan kíváncsi vagyok:P)
Szia! Már nemsokára eldől, hogy mi lett. Sikerült-e, vagy nem. Elvileg holnap (vasárnap) lesz a tüszőrepedéstől számított 14.nap. Onnantól várható a mensi, vagy a csoda. :) Izgulunk ám. Sokat fáj a hasam, de már nem a petefészek, hanem a méh. Szurkál, meg görcsölget. Nem tudom milyen terhesnek lenni, úgyhogy akár az is lehet. Szoríts nagyon, a múltkor is bejött. Én is sokszor gondolok ám rátok, mindig felnézek a kérdésedhez, hogy írtál-e. Legyél jó, és majd írok, egy pár napon belül kiderül. Puszi:Andi.
2010. jún. 19. 17:55
43/166 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szorítok!!!!Csak pozitívan ne felejtsd el.Ha mégis megjön akkor sem dől össze a világ majd legközelebb mostmár tudod mi a baj és van segítség.Addig is szorítok!!!
Szia Kriszta! Ma reggel elkezdett valami nagyon sötét jönni belőlem. Nem tudom hogy írjam másképp. Semmi görcs, csak szivárog. Telefonáltam be a kórházba, hogy akkor mennék vissza a dokihoz, hogy elkezdhessük az új hónapot, ha ez már nem sikerült. A dokim valami konferenciára ment, és várjam meg a következő mensit, majd akkor jelentkezzek. Hát én nem hagytam annyiban. Felhívtam a saját dokimat, majd ő levezényli a következő hónapot. Én már nem akarom abbahagyni egy percre sem. A dokim fogad pénteken. Tudod meg kell ultrahangozni, hogy a gyógyszerektől nem lett e cisztám vagy valami már rosszaság.Hát nem érzem magam a legjobban. Majd írok még, ha túl leszek a megrázkódtatáson. Szerinted mi lehet ez a majdnem fekete folyás? Olyan undorító.
2010. jún. 24. 00:12
45/166 A kérdező kommentje:
Szia Andi!
Háát nem tudom mi lehet szerintem alvadt vér nem?De ez csak tipp néha nekem is szokott ilyen lenni de mellette van rendes piros vérzés is.Most mikor kellett volna megjönnie?A hétvégén nem?Mert akkor eleve késett neked.Mindenképp csinálj egy tesztet ha még nem csináltál!Ha baba van akkor ki kellene már mutatnia ha meg negatív akkor kicsit megnyugszol amíg a doki meg nem néz!!Igazad van ne is hagyd annyiba most az egészet ha már elkezdtétek.Nagyon szorítok.Teszt!!Aztán írj ám,hogy mi lett.Ha pozitív akkor viszont azonnal irány egy orvos!!
Vigyázz magadra!Puszi.
Szia! Képzeld megint nőtt egy nagy ciszta a gyógyszerektől. megint fogamzásgátlót kell szednem egy hónapig. Annyira kivagyok. Ennek sosem lesz vége. Azt mondja férjem, hogy kérdezzem meg nincs-e más módszer, ne kelljen már minden hónapban szenvednem a szerektől. Nagyon rosszak a mellékhatások, alig bírom ki. Amikor meg együtt "kell" lenni, akkor fáj a legjobban minden. Megvárom a következő hónapot, de addig írj te is. Van már melóhelyed? Puszi Andi. Köszi hogy velem vagy. Olyan jól esik.
2010. jún. 27. 21:39
47/166 A kérdező kommentje:
Jajj szegénykém neked sem könnyű mostanában!Nem gondoltál még arra,hogy esetleg másik orvoshoz menj?Voltál már endokrinológusnál?Nem kellene megpróbálni?Mert olyan sokszor olvasom itt,hogy éveket pazaroltak el mert nem hozzáértő orvosok nem tudtak nekik segíteni amikor elmentek endokrinológushoz akkor meg 1-2 hónapon belül megoldódott a probléma.Sokat olvasok itt a Gynex cseppekről is nagyon dicsérik.Utána néztem és mindenféle hormonális problémára nagyon jó immunerősítő pajzsmirigy működést szabályozza stb stb.Nagyon sokan akiknek azt mondták nem lehet babájuk ezután a kúra után lettek terhesek.Lehet,hogy jó lenne a cisztáidra.A párod is szedheti.Itt utánanézhetsz ha még nem olvastad: [link]
Én is ki fogom próbálni mindenképp.Szóval ne add fel! Én is próbálom tartani magamban a lelket néha elég nehéz.Ma is itt voltak rég nem látott rokonok van egy másfél éves kisfiuk olyan aranyos.Persze már vártam a szokásos kérdést amit minden nap van szerencsém hallani:Hát nektek még nem lesz baba?Miért nem??"... Váááá ez néha annyira tud fájni!De nem akarok senkit megbántani csak nézek mint a bamba tehén és azt mondom:"nem" ő meg néz rám hülyén,hogy vajon miért nem? de ezt már nem merik általában megkérdezni.Környezetemben mindenki csesztet persze nem tudják,hogy ez milyen fájdalmas tud lenni.Csak azért írtam,hogy lásd nem vagy egyedül!!Sokaknak meg kell szenvednünk itt egy babáért.Annál nagyobb öröm lesz amikor majd sikerül:)mert én tudom,hogy sikerülni fog neked is és nekem is!Szóval..nekem is nagyon jól esik,hogy velem vagy és megoszthatom valakivel látom,hogy nem vagyok egyedül és ez erőt ad.Sok puszi!!Írj!!
48/166 A kérdező kommentje:
Ja és konkrét melóhelyem sajnos még nincs de kitartóan keresem:(
Bár igazad lenne. Endokrinológushoz járok. Ő csinálja ezt a kúrát velem. Most azon gondolkozom, hogy feladom. Nagyon fáj. A sógornőmnek most született kislánya, csak gondoltak egyet, és már terhes volt a köv. hónapban. Most meg mindennap anyósomék arról beszélnek hogy milyen kis édi- bébi a kisbaba. Tényleg aranyos, csak ez szemétség a természettől, hogy benne még most sem alakult ki az anyai ösztön, én meg már annyira szeretném, hogy belebetegszem. Most nem írok többet. Köszi a választ. Puszi:Andi
2010. jún. 28. 17:43
50/166 A kérdező kommentje:
Szia!Ma én is nagyon padló alatt vagyok:( ááá néha olyan nehéz igazságtalan az élet sokszor.Ma az egyik ismerősömről kiderült hogy terhes.Tudod hány éves???16!!!kész vagyok és én beszéltem rá ma hogy vegyen végre tesztet mert már 4 hónapja nem jött meg neki és azóta csak várt nem tudom mire....aztán meglepődött hogy + lett.Ezt a felelőtlenséget csak úgy becsúszott..szóval kész vagyok...
Kapcsolódó kérdések: